133

Анонимен

преди 6 години

Германия е мощна икономически, но във всичко останало е джудже. За сравнение съседна Франция има ядрени оръжия, самолетоносачи, космическа програма и космодрум, постоянен член в съвета за сигурност на ООН, 50 бивши колонии, Франкофонията, армия, 60 ядрени реактора и т.н. и най-вече няма американски бази във Франция. Франция е по-велика от американската колония Германия.

132

Анонимен

преди 6 години

та според действащите в момента регулации , тренировъчни полети на военни самолети в мирно време се извършват с летателен план и включени транспондери заради доста натовареният въздушен трафик . На северно море имат излаз поне 6 натовски страни , но не и Русия , като както натовските така и руските машини са длъжни да спазват разпоредбите , неидентифициран летателен апарат е задължително да бъде проверен и съпроводен (така наречения еърполисинг )

131

бай х

преди 6 години

.....прехванали два руски бомбардировача над Северно море ..... това е международно въздушно пространство

130

До Анонимен

преди 6 години

Третополови са тайнствените зелени човечета на товарищ путин, без опознавателни знаци, с чиято помощ той проведе референдума в Крим и бяха доставени с космическите му войски от Марс ... !!!

129

Анонимен

преди 6 години

121 - ПВО означава "противовъздушна отбрана" , включва наземни радарни станции , ПРО , зенитна артилерия и ракети , изтребителна авиация и всичко което може да гарантира въздушен суверинитет на дадена страна . Какви асоциации събужда абривеатурата в теб (вероятно снимка на компонент от С-400 на червения площад ) си е твоя работа , но не обременявай останалите с глупостта си . Вероятно с малко желание може да се намерят договореностите за полети над северно море за военни самолети в мирно врем

128

Анонимен

преди 6 години

И като се ги прехванали какво? Летят си в международното въздушно пространство, изкарват на натовците киселини в стомаха и това е.

127

Анонимен

преди 6 години

96- Съгласен. Говорят за някакъв Циркон, но сигурно е фейк нюз. Такова животно нема.А пък дори 2000км са нищо, все едно София-Париж.

126

Анонимен

преди 6 години

125 - да продължим с бързите справки с Уикипедия и да цитираш поне един междуконтинентален бомбардировач , който лети с ескорт и съответно може да споменеш ескортиращия го тип междуконтинентални изтребители . Май всички са на вълна втора световна война и непобедимата червена армия и няма никаква надежда някой да погледне малко напред .

125

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИКИЯТ БИСМАРК, СЪЗДАТЕЛЯТ НА ГЕРМАНСКАТА ИМПЕРИЯ (ВТОРИЯ РАЙХ) е казал:Зная хиляда начина да изкарам руската мечка от бърлогата и, но не зная нито един начин как да я прибера обратно.

124

Анонимен

преди 6 години

До 127Като си научиш историята ела пак да поговорим. Такива дето се крили зад цивилни 2 години , без ВВС , без флот , без тактика ...Няма как да ритат някой :)))

123

До Хм

преди 6 години

Летят си тихо и кротко в международно пространство на Северно море, обхващащо териториални води на Англия, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Норвегия .... Все държави членки на НАТО, които едва ли са поканили рушките таралясници там .. !!!

122

Факт

преди 6 години

До АнонименВсъщност в мирно време бомбардировачите летят без прикритие.Щото за изтребителите ще трябва и допълнителен самолет цистерна-радиусът им на действие е много по-малък.

121

Анонимен

преди 6 години

Трябвало е с два откоса да ги свалят тия руски щайги. Застрашават въздушното пространство и са неекологични.

120

Andreshko

преди 6 години

До #110. Хитлер не го било страх от ушанките и за това те му биха як шут отзад,защото е подценил врага си.

119

Анонимен

преди 6 години

До 125 Това го кажи на Турците и на САЩ :)) Те явно не са видели миговете преди да паднат сутата. Или са избягали ...Не знам коя версия е по малко срамна.

118

Анонимен

преди 6 години

нали се сещате че бонбандировачи сами не летят , това че двете тенекии на нато не са видели миговете е отделен въпрос

117

Хм

преди 6 години

Два ту-160 са напълно достатъчни да направят негодна за живеене територията на Белгия.Но не им е това целта,естествено.Летят си тихо и кротко в МЕЖДУНАРОДНО въздушно пространство и толкоз.Е,на някой ако му е слаб ангелът,то друга работа.

116

Andreshko

преди 6 години

Голяма новина,а тях дали не са ги прихванали радарите на руските ракети? Руските самолети са летели над океана,но не се споменава в статията да са навлезли във въздушното пространство на някоя натовска държава.

115

До ... до 113

преди 6 години

Американския флот в средиземно море, ходи на гости на приятелите си от НАТО, като се почне Гърция, Италия, Франция, Испания, а като се мине Ламанша и до Англия ... !!!

114

гого

преди 6 години

той 112 си мисли че някой ще активира Активно ПВО т.е станцията на ракетен комплекс. Нема такива балами, нито в Русия нито в НАТО