31

Анонимен

преди 6 години

НСО = Национална Служба за Охрана.С други думи, това е наследника на бившето УБО.УБО = Управление за Безопасност и Охрана,или както някои го наричат, УБО = Убивай Организирано и Безотговорно.Та толкоз за разследването в днешното НСО. Йорданка Христова в откровен разговор си призна, че единствената разлика между Бойко Борисов и Тодор Живков е, че с Тодор Живков не си е правила селфи...

30

Анонимен

преди 6 години

И Господ да слезе в България и от него ще направим НАШ ЧОВЕК !Туск: Всичко сами сте си постигнали !

29

Анонимен

преди 6 години

Цакат се кат в белот за тоз имот,ама кат са абдикирали за що играят на тази маса.

28

Анонимен

преди 6 години

И Господ да слезе в България и от него ще направим НАШ ЧОВЕК !Тука: Всичко сами сте си постигнали !

27

Анонимен

преди 6 години

afera.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D0%B0.html

26

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо на тази банда рушвечии и шуробадженашки престъпници не им стигат над два милиарда лева годишно. 32090

25

Анонимен

преди 6 години

Горски хора - наследници на активните борци против фашизЪма, комунизЪма, капитализЪма и един, два и триполовите !

24

Анонимен

преди 6 години

Главния прокурор каза, че този сладур е чист като сълза. Образувано е до съдебно производство срещу 25 индивида оклеветили шефът си.

23

Анонимен

преди 6 години

Малко преди да разбият полка на УБО-Вътрешни Войски и да ги направят джандари криминалната обстановка в страната беше много тежка, родната полиция не можеше да се справи, а тези, които имаха желание ги стреляха, като круши. Изкараха момчетата за месец по улиците и възловите пътища в страната и целият контингент се изпокри, но това бяха младежи клели се да пазят родината а не престъпници на държавна служба. За това и ги разформироваха и направиха джандари, да не пречат на ограбването на държавата

22

Анонимен

преди 6 години

Шайка престъпници ни управляват. Нали точно този може да си прави каквото иска, след като ги охранява и ги подслушва и знае всичките им далавери на охраняемите, а те се посират ако го бутнат и излезе нещо на яве.

21

Странджата

преди 6 години

Шайка ли са Суджуците,само питам

20

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да стане освен ако ББ не му се е ядосял нещо. Преди като хванаха ББ да кара колите купени уж за горските,пък дадени на НСО кво стана ? Случайно да разследваха ББ или някой шеф на горско ?Докато ББ е на власт,всички негови хора ще си правят каквото си искат.

19

Василев

преди 6 години

Най е сладичко , когато има селяни прости и държавни пари за харчене и усвояване!!!Пардом тези пари не били държавни, а били бюджетни , които се дават на държавни служители , да изпълняват служебните си задължения и да работят ефективно държавните институции в обществен интерес!Сладичко е да правиш доходи, когато изплзваш чужди пари и имоти, и не носиш никаква отговорност, никой не може да те контролира освен президента, защото НСО е към президентската институция!Добър ден селяни прости!ЦРУ!

18

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, Радев иска да назначи свой човек на тоя пост, затова клюката тръгва от Президентството...

17

Анонимен

преди 6 години

България е на първо място в ЕС по дял на разходите за сигурност в държавния бюджет. През 2016 година България задели за нуждите на сигурността цели 7 на сто от държавния бюджет, при средно за ЕС 3,7 на сто. В този смисъл сектор Сигурност не е недофинансиран, а е свръхфинансиран. Средствата, които са вложени в този сектор, НЕ се използват ефективно.

16

Сержант

преди 6 години

Охо, още един. Така на времето правеше Кольо банкета в Белене . Първанката с един генерал с бели коси често гостуваха в военната вила в Белене и ходиха по ловни излети. И хоп Бай Кольо стана генерал. Такава ни е скапаната държава.

15

Анонимен

преди 6 години

Май ако Симеон я стопанисваше, нямаше да ги има тези зулуми.

14

Цирк

преди 6 години

Новите управляващи плюеха стария режим че имало много привилегии а те сега ги надминаха и затминаха с всякакви екстри,луксове,коли и пр.

13

Факт

преди 6 години

Като се има предвид че НСО започва да прилича на омразното на демократите УБО,няма нищо страно в поведението на началника.

12

Анонимен

преди 6 години

Кога най накрая ще има съд в който да няма корупция да не са свързани по между си да ги вкарват в затвора без да им мигне окото, а не квото каже бай уи и това да е, то не бяха разговори с мишо бирата то кви ли не СРСта бяха, само като ги слушам как говорят като пълни селяни, който не ги е чул да чуе как си говорят премиер и олигарх и пак ги избирате едни и същи боклуциии и.