48

иллко

преди 6 години

ей пишлемета, не плашете хората ББ ли плати за тази статия?

47

Анонимен

преди 6 години

обикновено чрез такива статии точат брадвата.

46

Новина за пари

преди 6 години

ЗА ПАРИ ЛИ ЗА МНОГО ЛИ?От статията излиза че са се загрижили за вписването, а не за наистина гарантиране на тахническата изправност на автомобилите.Тя работата ясна!

45

Един българин

преди 6 години

До: БожкоЕто - в това дето казваш се крие цялата гaдopия.Аз редовно си минавам на преглед, мерят ми газове и т.н.Наистина а не наужким. Казват че е идеална!А не мога да се начудя, като карам пред мен на светофар особено е пълно с коли, много от тях дори нови, пушат като пернишка печка на кюмюp.Нали и те уж трябва да са минавали на задължителен преглед?Но, явно не са. Батко ви Бойко слага камери, чудеса, какво ли не, но пак всичко е проформа. Така и с газовите уредби. Затова ще гърмят.

44

Анонимен

преди 6 години

Ако знаете как добре работят газодизелите, идея си нямате. Разхода пада на половина. Няма изобщо да припушва.

43

Простотия

преди 6 години

И откога вписването по "правилен начин" на "газова бомба" я прави НЕ-бомба?Или проблема не е в газовите уретби а в цената на горивата, как мислите?

42

Един българин

преди 6 години

До: номер 29 (До Един българин)Да, така е. Всеки си има право на собствено мнение. Ако искаш, карай си кола и от 600 конски сили, като имаш излишни пари да и плащаш данъка, а за какво са ти толкова конски сили - ти си знаеш. Щото аз нямам нужда от толкова конски сили, ако имах нужда, щях да си купя самолет.Прочее, дизелът ми е без катализатор (фабрично) и няма ни едно облаче отзад да се види. И като карам са ме гледали и са потвърдили същото. ГНП не съм сменял/ремонтирал никога.

41

Божко

преди 6 години

Пълна простотия е това, че газовите минавали на преглед ако уредбата е регистрирана!!! Аз моята я регистрирах след монтажа и сега само плащам едни пари при прегледа без да ми проверяват нищо! Съгласен съм, че трябва да са изправни газовите уредби, но засега това е само едно пълнене на хазната и нищо повече!

40

Елемаг

преди 6 години

Колата съм и регистрирал АГУ в кат и даже в Талона е вписана,като такава.Отделно имам паспорт.Заедно с ипразителя сменям всичко барабар с клапана!!Слагам на 40 к километра от ония хапчета,дето чистят и бутилката.Аз съм по-екологичен от електроавтомобил!!Чакам облекчения!!!Колеги,казвах ви аз,че не са само "ФАРОВЕТЕ" минахте на газ много и на "лукойл" не излиза сметката.И все едни такива тънки пинизи се пускат.Ама като се разбра за горивата и се отдръпнаха ,да мерят газовете !!!

39

ЖОРО

преди 6 години

Като не можаха да вземат от катализаторите сега на газовите уредби ли посягат.Тези *** герберски *** нямат наяждане.Ами да спрат дизелите, да забранят газта, да ни вземат и душите, и да закрият държавата, тогава вече ще са наядени.Да не мислят как да грабят народа, ами да се замислят как да вземат от богатите. Ама там гърмят.

38

Анонимен

преди 6 години

Колите на газ без данък!

37

Съвет

преди 6 години

До Анонимен 5 Приятелю , не им давай такива идеи , че те само това чакат.Изедници.

36

Сократис

преди 6 години

А не трябва ли, вече авторите на подобни лъжи да носят отговорност пред институциите? След като вече открито се говори за фалшиви новини, то какво се прави срещу тях?!... Всяка кола с газова уредба минава преглед на същата, едновременно с прегледа на колата, като се отразява и в протокола и на задното стъкло трябва да има стикер, че е с газова уредба.За "бомби" не пишете, защото всяка кола се превръща в бомба-вие в медиите не карате ли коли, и с какво мислите, че сте по-различни от останалите?

35

Анонимен

преди 6 години

Внимание! Фалшива новина!

34

Така е

преди 6 години

Отново целта е да се смъкнат едни пари.Ще призная че КАТ наистина работи за безопасно движение, когато се премахнат повечето от безмислените глоби. Да се въведат наказания които не са свързани с пари.Например спиране от движение до отстраняване на причината и безплатно повторно пускане в движение.Конфискация на овтомобила и т.н.Без никакво глоби.

33

Бай Кирчо

преди 6 години

Браво , забарнямаме газовите ботилки защо ще се возите ефтино , старите коли да 10 г. също ! Теглиме заеми за нови коли и като го изплатиш колата на скраб !

32

Анонимен

преди 6 години

И като си впиша колата в КАТ какво?Или пак трябва да дам едни пари.

31

Анонимен

преди 6 години

Всяка кола минава преглед на уредбата, когато минава на годишен технически преглед и това се отразява в протокол и талона за преглед.Журнализа не е изтрезнял

30

фкь

преди 6 години

Добре, ще мина преглед, ще впиша газовата уредба, искам само да знам, каква е точ о идеята, какво ще подобри това в сигурността?

29

Анонимен

преди 6 години

То ако става въпрос едно 60% от колите не трябва изобщо да бъдат на пътя по редица причини ама всички в България разбраха демокрацията като анархия и все прави каквото си иска. Законите ги има просто никой не ги спазва. Как може в други демократични държави нещата да се случват само тук разбираш ли не става? Глупав балкански манталитет, това е.