49

Я, па Я

преди 6 години

Ехееееееее, то и М.О.Д.Е.Р.А.Т.О.Р вече е *** дума.

48

Я, па Я

преди 6 години

А, бе ***, откога Н.Е.Д.О.К.Л.А.Т.Е.Н.А и М.А.Й.М.У.Н.А са мръсни думи?

47

Василев

преди 6 години

Селяни прости, сладък е туристическия бизнес, да не си мислете ,че няма да има удари под кръста, и то от европартньори или съседи!!!Живота е жесток!!!Агент Рейчъл Улброик!ЦРУ!!!

46

Я, па Я

преди 6 години

Тази ми оправи настроението. Бях загубил надежда за българите. Но явно ние сме си 100% нормални хора. Срещаме се, любим се, раждаме деца и май, май въобще не ни пука за мнението на някаква *** *** която си мисли, че ухажването е насилие. Сега очаквам да заведе дело и да ни осъди защото се осмеляваме да сме нормални. Добре, че беше Катрин Деньов която се опита да измие лицето на Франция, поне малко. Източно европейците май си остане нормални хора, за ужас на либерастията.

45

ГЕШЕВ

преди 6 години

Да си .................ката !

44

Поп Грую

преди 6 години

Смъpди на евроkoмунизъм...

43

Анонимен

преди 6 години

Тая е написала втори туит в който се възмущава от реакциите предизвикани от първия по тази тема. И се мъчи нещо да обясни. Ама мисловната ѝ дейност не е от най-силните страни. Който разбира френски да погледне туитъра ѝ

42

шматка

преди 6 години

Поредната незадоволена кукувица която вижда секс и в чинията си.

41

Василев

преди 6 години

Тази Карима и нея я пере съчмата както повечето последователи на Бати Бойко!То вече няма мъже в България, тя ми развива теории за сексуални посегателства!Рядко са тези благословенни жени , на които им върви в брака имат добър секспартньор, имат си и между другото страхотен любовник, а на всичкото отгоре и късмета им се усмихва и с изнасилвач!В България няма мъже, има мутри,чалгари,еврофондови баджанаци,патриоти-русофили-некрофили,корумпирани слуги и васали!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Карима Дели е чиста арабка,плюс това феминистка,което е доста гадно съчетание.Въпроса ми обаче е защо клипа е на английски и даже няма превод на български?Представяме страната,а не показваме езика си.Не представяме и кирилицата!Срамуваме ли се?Туск говори на български,а ние?Трябваше да е на бълг.,с англ.субтитри отдолу!Нали сме единствения член с кирилица-къде е тя?Относно клипа не мога да коментирам-английския ми не е достатъчно добър.

39

Анонимен

преди 6 години

Ами, режисьора им го е слаб! То се вижда от пръв поглед, вял и блед клип. Гледал съм аматьорски клипове в ютуб, които са в пъти по добри.

38

Анонимен

преди 6 години

Права е французойката, от клипа лъха на проституция, абсолютен позор за правителството да плаща за това позорище. фу

37

Анонимен

преди 6 години

Аз не поглеждам не поздравявам и не разговарям с жени и момичета да не може да ме обвинят в сексуално посегателство !

36

до 43 от 41

преди 6 години

Тя явно не ги знае, иначе щеше да реагира малко по-различно. Дори и клипът да бъде разбран така, сякаш жената в началото казва "не", по мое мнение типично в женски стил е "не" да означава "да" в крайна сметка, така че малцина европейци биха приели нещата като "няма не", а по-скоро като нормално последващо развитие на ситуацията. Има обаче разни групи от мъже, във Франция например не са никак малко, които третират жените си като "собственост", но българският клип явно е по-голям проблем...

35

Киртак

преди 6 години

Корумбашев много готин отговор й даде на тази Gender Bender по една телевизия. 16 годишния Макрон и учителката му, омъжената и с деца вече Бриджит. Да не се чудят някои защо всякакви неофашиски организации започват да стават все по-популярни на Запад. В противовес на подобни левичарски извращения. Който не си взема поука от историята ще пати. И.... тези около него. Нормалния човек и семейство вече са дискриминирани и анатемосани от всякъде.

34

Анонимен

преди 6 години

Сега искам някой да направи същия клип но с българската реалност. Жалко че нямам нужните умения :(

33

Анонимен

преди 6 години

Все си мислех, че само тука в България търсим под вола теле, ама явно не е така.

32

до 41

преди 6 години

Тя като депутат може да ги знае, но шведския селянин, който гледа клипа дали ги знае?

31

Василев

преди 6 години

Селяни прости, наистина ли сте толкова прости, колкото аз си мисля!Евродепутатката трябва да я черпите и да си промените клипа само с жеста с кимването!Все пак този клип го правите за чужденците, те да идват на туризъм и да оставят пари или го правите за избягалите българи!Пак не разбрахте за какво иде реч, до като се усетите и дошла 2020 година и са спрени програмите с еврофондовете!!!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 6 години

хахахах ... И тази ми станала евродепутат. Един евродепутат трябва да е наясно с основните културни особености на всяка една страна в ЕС, за да има претенциите да е представител на европейските граждани на най-високо ниво. Все едно аз да съм в българския парламент и да не знам, че в кърджалийско живеят много мюсюлмани, които ядят рядко или изобщо не ядат свинско например. Как ще съм способен да предлагам адекватни политики за цялостното развитие на България, след като не познавам обществото...?