9

скоро

преди 6 години

Хората започнаха да наричат вече полицаите НАГЛИТЕ,това е дъното и е нужно тази структура да се разформирова за доброто на хората.

8

Анонимен

преди 6 години

ВАЛЕРИ ТРЯБВА ДА СИ ПРОЧЕТЕ И ПРИПОМНИ.КАКВО БЕШЕ НАПИСАНО В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИТЕ.И КАКВО РЕАЛНО СЕ СЛУЧВА С ТАЗИ ПРОГРАМА ЗА БЪЛГАРИЯ И ПОВИШАВАНЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИНА.ТОЧНО ОБРАТНОТО СЕ СЛУЧВА АМА ТЯ ПРОГРАМАТА СИГУРНО Е ПЪХНАТА В ШКАФЧЕТО А ОТГОРЕ ИМА МНОГО ? И НЕ МОЖЕ ДА СИ Я НАМЕРИ.

7

лудост

преди 6 години

Това е най голямата глупост която направиха,рейтинга и одобрението на полицията е критически нисък а те им дават още пари!!!и какво излиза награждават ги за това че не работят и хората са недоволни от полицията!?

6

Сократис

преди 6 години

Всичко казано от него е вярно! Борисов се уплаши и клекна пред исканията а тази форма на вземане на решения има едно единствено определение и то е - Рекет Ще видите, че след Евро-председателството, Борисов ще им го изкара (както се казва) през носа...

5

баба пена

преди 6 години

и ас искам пари

4

Анонимен

преди 6 години

Обещаха ги за да са активни в следващите няколко месеца, надеждата умира последна. Гледам ги днес около НДК едни накипрени, любезни, колите последни модели, но строги, недопускащи полицаи

3

Анонимен

преди 6 години

И ВАЛЕРИ ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ПАРИ... рекет е

2

Анонимен

преди 6 години

Никаго не съм бил фен на В. Симеонов, но този път е изключително прав. Не може да се дават пари на една забатачена и нереформирана система каквата е МВР за да спрат да стачкуват. За МВР се дават 1 милияр и неколко стотин милиона - ограмни пари с нулев ефект. Разкриваемост ниска, за битовата престъпност вече не се и говори, граничните - каналджии, полицаите на пътя се изживяват като батмъни. Трябва спешна реформа в МВР.

1

Анонимен

преди 6 години

Този има много интересни анадолки черти.