101

ФАФЛА със сирене

преди 6 години

Въпросните гости знаят до детайли как живеем. Стотици хиляди емигранти от страната ни, са нарисували достоверната картинка Но им е през оная работа- нали ще има пл*юскане, разходки и бездействие- много ще обърнат внимание на сините рена и другите смехории:)

100

Анонимен

преди 6 години

И, кво, като излязат по балконите сутрин ония, сякаш няма да видят ужасния смог и миризми на *** и гуми, стелещ се навсякъде. Усещам как ще се смеят на напъните ни.

99

Анонимен

преди 6 години

Селяните от Гроб заблуждават евродепутатите с тези еко-коли като се има предвид,че всеки ден в България умират по 50 човека от мръсния въздух-------------------------Изброй ми ги поименно тези 50 човека, които всеки ден от мръсен въздух?

98

Анонимен

преди 6 години

Таа беше сгафила една зима не можа да се справи с Зимната обстановка и остави хората затрупани по снега , не разбирам защо не е Уволнена, тва прилича на п*Роституция

97

Анонимен

преди 6 години

Много ще се излагаме пред чужденците, няма начин :))

96

Анонимен

преди 6 години

До Бай ХДалеч по-малко от автопарка на министерството ... Разлиакта е, че прецедатели, ще сме един път на 15-20 години, а парка си го обновяват на всеки нов модел S-Klasse на мерзсидест !

95

Анонимен

преди 6 години

Селяните от Гроб заблуждават евродепутатите с тези еко-коли като се има предвид,че всеки ден в България умират по 50 човека от мръсния въздух

94

Анонимен

преди 6 години

Защо не ги оставите на копърките или да хванат еврометрото.

93

Анонимен

преди 6 години

Когато отидете в чужбинско, такива глезотии няма. Там правителствата мислят за какво да похарчат парите на данъкоплатците.Когато си в българско, за чужденците се надупва всеки политик. Просто го е страх да не се оплачат от нещо.После се чудете що оня чех показа България като тоалетна - кой уважава персоналът в един ***?П.П. Ако ви пукаше за електротранспорта, що закривахте трамвайни и тролейни линии, вместо да ги удължавате? Метрото не е единствен транспорт!

92

Анонимен

преди 6 години

Какъв тоалет бе,тая яде 2 килограма фъстъци само за загрявка

91

Бай Х

преди 6 години

И тази гъзария колко струва на данъкоплатеца?????При условие че сме най бедните в Европа??!?

90

Анонимен

преди 6 години

Добре де каква е идеята? Тези тиквеници от ГЕРБ да се направят на загрижени за екологията и чистият въздух, пред хорицата от Европа ли ? Такова двуличие няма никъде като тяхното, тук в София всяка вечер е мъгла и сажди, та не се диша, те ще се фукат с няколко електромобила... наглост и безочие на бивши мутри и детски учителки! И какво като си заминат европейците все същото нали ?

89

Аз

преди 6 години

Брей,пък се е барнала като пчеличка,само да беше така работлива,слабичка и пъргава .Май по-скоро е търтей,те също приличат на пчеличките само ,че са охранени като Лилето.Смучат от медеца,да йм приседне дано!

88

писнахте ни

преди 6 години

Лили пеперудката, айде вече спри да се пъчиш! Черен аман от теб и останалите любимци на народа! Отиди да работиш като шивачка в някоя провинциална фабрика- на 3 сменен режим, за 500 лева, и тогава ела ни кажи чувстваш ли се европейка. Или по- скоро си еврокупейка?

87

Анонимен

преди 6 години

Таа колко в отвратителна напрааоо,брат...

86

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам че Лиляна Павлова е евроминистър.Тези хора докато ще се сменят на постовете си......

85

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам че Лиляна Павлова е евроминистър😮.

84

Пчеличката Мая

преди 6 години

Пчеличката Лили е компрометирана пчеличка, каквото и да направи тя работи за търтеите !

83

Анонимен

преди 6 години

Надявам се че колите не са купени, а е договорено с Рено за тип "тест драйв" щото за тях това си е вид реклама, идва им на крака целевата група, някакви политици, току виж в някоя страна поръчат и те ХХ бройки.=> ако нащи са били умни има шанс колите да не струват нищо на държавата и да платят някакъв дневен наем който да е нормален.

82

Прасчо

преди 6 години

Който постоянно бърка в кацата с меда, така го кацат пчеличките. То се вижда и без пчеличките, кой преяжда с ... мед. Апропо хубава реклама на Renault се е получила, но от опит ще Ви кажа, че не е от най-надеждните возила, независимо дали е кола ТИР или електромобил.Друго беше по една Tesla или Bugatti да им дадат на високите гости. Хайде със здраве !