73

Анонимен

преди 6 години

Бабалюгите друг добър университет освен MIT не знаят и лесно е да им хванеш лъжите

72

до 67

преди 6 години

Разбира се, че руските университети са на топ ниво! Затова Русия произвежда Лада, а в Калифорния правят Тесла. Всички иновации идват от завършили в САЩ. Какво произведе Русия в последните 20 години? Технологична иновация? Не. Преправя проектите за американски изстребители със закъснение от 15 години. Мобилни телефони? Процесори? Каквато и да било иновация технологична? Ц. Нищо. Университетите им са добри, но се преподава суха терия от съветски пияници. Това е истината.

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Едно е в САЩ съвсем друго е в MIT са 2000студенти , ти си един от тях , егаси газарията.. Бабалюга вземи си лисни малко вода , и спри с мечтите.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65А вместо родствени връзки, има и ... сещяш се, стандартните методи, в които си плащаш и учиш, или правиш добро впечетление и някоя фондация плаща, за да можеш да учиш там.

69

Заслужават поздрав

преди 6 години

за това, че са дали 10 милиона за ремонт на СУ.Но защо ощетиха хората с полезни идеи, като откъснаха 15 милиона от парите, предназначени за фонд "Научни изследвания"?Пояснявам, защото се убедих, че не всеки знае:Ако имате продуктивна идея, но са ви нужни пари, за да докажете нейната рентабилност,може да изложите в резюме същината на този проект и да кандидатствате в МОН за финансиране.И тези от БАН могат да кандидатстват, но си издействаха да им подарят 15 милиона от парите, отпуснати за ФНИ

68

за ТУ - София

преди 6 години

До Анонимен 66Завършил съм ТУ- София без да припиша на нито един изпит..........имах и колеги-преписвачи, не го отричам.

67

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6363 е много прав - руските университети са на много добро ниво, особено в инженерните науки и физиката...............ама вие с ваште американски университети се самозабравихте.Не са нищо особено USA-университетите.

66

Анонимен

преди 6 години

До за ТУ - София Не че са по-добри в Германия , но ще те спукат домашни , контролни , и изпита е по-труден и няма преписване..

65

Анонимен

преди 6 години

Относно MIT- не си мислете, че човек от България не може да учи там. Топ университетите по света си имат политика за прием за хора, чиито роднини са завършили там. Пример- братовчедка ми не успя да се дореди до Харвард, но влезе много лесно в Джон Хопкинс, защото майка й е завършила там. Самият аз обмислям магистратура в САЩ и ме приеха с лекота на няколко места (дядо ми, бог да го прости беше чел лекции в няколко университета там и ректорите, като чуят, подскачат от кеф, че аз искам да уча).

64

за ТУ - София

преди 6 години

ТУ - Мюнхен и ТУ - Дармщад с нищо не са по-добри от ТУ - София.Ама като кажете немски университети...........................голямата работа.

63

Анонимен

преди 6 години

Най Добрия университет е ФИЗТЕХ МОСКВА .. знам всичко за Германия , МИТ, Цюрих ток жици съм мога и да го докажа..

62

за МИТ

преди 6 години

Чел съм лекции по термодинамика и химична кинетика , написани за студенти от МИТ................нищо особено.Написани на средно ниво, за посредствени студенти............ама като кажете американски университет и..............голямата работа.

61

Анонимен

преди 6 години

Не всеки 2000студенти има MIT , а на година по 200-400 приемат.. ТУ Дармщад е 26000 , ТУ Мюнхен - 41000.. къде на магарето и къде е на камилата

60

за МИТ

преди 6 години

Стига с тоя МИТ, прекалихте вече .Цюрихският политехнически университет и университетите в Москва и Санкт-Петербург са много по-добри от МИТ.

59

до 55

преди 6 години

Добре, драги, лъжа. Лъжа, че имам американско гражданство (майка ми и баща ми са разведени- завърших там гимназия и тук бакалавър), лъжа, че сестра ми завърши MIT, лъжа, че доведената ми майка е доктор в UCLA. Невероятно звучи някой, който е учил тук, да учи в САЩ и да живее там, така ли? Интересно. Понеже познавам доста такива хора. Споделих едно положително мнение за СУ от преди 15+ години- носталгия и спомени. Това е. Историята на живота си я разказах накратко. Аман, да не кажеш нещо...

58

за Linux

преди 6 години

До Анонимен 51Линус Торвалдс като е създал ОС Linux(тогава е бил студент в университета в Хелзинки) да не е бил много богат?Нито е ревал за пари като БГ-програмисти, нали?Ама да създадеш нещо ново, се иска акъл и иновативно мислене, а не само да ревеш за за пари и да се хвалиш, че си завършил прехваления СУ.

57

Анонимен

преди 6 години

До до 49Всеки с нужния интелект може да влезе там, това не е проблем. Проблемът е отношението ти. Ако бяха такива биготи, какъвто си ти, нямаше и да си помислят, да те държат там.

56

Анонимен

преди 6 години

В MIT учат 2000студенти от цял свят и баш тебе взеха бабалюга *** лъжи някой друг..Крум Сяров от ТУ Дармщат единствения завършил навреме , дипломната работа му е със заащитен патент не взели в MIT , а теб бабалюгата от СУ та взели. .Ти имаш ли си представа колко са трудни изпитите в ТУ-Дармщат

55

Анонимен

преди 6 години

Нема *** нема Маню Лъжеш , отишъл си на *** камък. не в MIT можеш само да си мечтаеш..

54

Анонимен

преди 6 години

Всичко става приоритет, но едва когато стане / напечено / и почнат протести и стачки.