33

Анонимен

преди 6 години

Да слизаме от колите ли, няма да стане ! Върнете ни парите за винетките и гражданската царвули, Ние сме си у дома, не ние ще се съобразяваме със триполовите, а те със нас бегайте да се перете някъде.

32

Анонимен

преди 6 години

Много сърдит Бочката нещо, що ли? Щото вече се не трае на този висок стандарт, народни цени и високи заплати. Какво Бочко е посял, това ще жъне. Лъга, краде, краде, лъга, продава България, разнебити Малкия и Среден бизнес, подчини всичко на него и наложи невиждана корупция. Днес иска да слушкаме и ръкопляскаме на него и еврогейовете, да мълчим и се усмихваме, да се правим на доволни и щастливи от него и дибрините му. Как да стане Бочко, недоволството от кражбите от всеки и всичко е огромно!

31

Варан

преди 6 години

Ще се сети ли някой кадърен журналист да заведе произволно избран делегат от ЕС в едно село в северозападна България да разберат европейците как живеят хората на село.А дано ама надали...

30

Анонимен

преди 6 години

Само така, протест след протест, да разбере *** ефенди, че само с голи приказки и обещания, държавата не се развива. 9 години властване и нищо! Да излизат всички за протест, да се махнат тези неграмотни и крадливи чичовци и лелки, които занитиха България на първо място по бедност и смъртност. Как плашат, че не заради Председателството а заради протестите, ако мине. Нема такава държава с такъв премиер, умен, красив и честен. Как звучи, а???

29

Анонимен

преди 6 години

ало 22 СЕЛИНДЖЪР СИ,, ПАК ДЕЛИШ НАЦИЯТА АМА НАЛИ СИ ***,

28

Анонимен

преди 6 години

Само дано не опукат някой делегат че тогава не знам.

27

Анонимен

преди 6 години

Време е да вземем сопите!

26

ПАНАИР

преди 6 години

"Един от тях ще бъде "за" и "против" "Хахахахахах, е те такъв протест европейците не са виждали :-D Хем "за", хем "против". А протестиращите полюаи ще пазят ли протестиращите за И против да не се сбият със себе си?

25

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да свали тоя мафиот Борисов от власт.Събуди се,народе!!!

24

Анонимен

преди 6 години

До Гласувайте пак така!Пак ще гласуваме за ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 6 години

Протестите са за това да се покаже на управляващите колко ги обича народа.Щом търпим още ГЕРБ на власт значи си ги заслужаваме.

22

тъпчо

преди 6 години

Че нали за ББ е по-важно да се представи добре пред еврочиновниците, а не пред българите? За него е по-важно да го потупат по рамото пак ония в Брюксел, а не хората в България да са доволни!А сега вие ще протестирате против Него точно когато същите тия брюкселски з.е.л.ки ще му дойдат на крака у Софията?!

21

бай х

преди 6 години

айде пак нови лъжи

20

Анонимен

преди 6 години

Така наречените протести никога не са попречили с нещо на тези срещу които се провеждат. Ако би имало някаква полза от протестите, те щяха да са забранени. Протестите пречат на обикновения гражданин да си върши делата.

19

Анонимен

преди 6 години

МВР шефовете са като в небрано лозе и треперят за местенцата си. Много добре знаят, че с това преЦедателство са на ръба на възможностите за министерството, а на всичкото от горе и тези стрелби направо ги нокаутираха остава само, и демонстрации да има, и край. Като за капак се опитват да забранят под формата на призиви движението на хората понеже им е най-лесно да няма никой.

18

Анонимен

преди 6 години

"БОГ СЛЪНЦЕ" каза: "Вие сте виновни! Нали се разбирахме аз *** вие още по-прости. Какво се правите на умни!"Ами IQ-то на всички не може и 1% от нацията да е. САЩ вече нарушава резолюцията на ООН след Хирошима и Нагасаки и правят нови атомни бомби, което е забранено за тях. Отиват към Фалит, но и България се граби за последно и ще се въведе Андрей Луканов 2!

17

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента народа да се вдигне и да свали Диктатора Борисов..!!!

16

Анонимен

преди 6 години

А да простираме пране може ли? Че ми е спешно...

15

Анонимен

преди 6 години

Протестът за лифта в Банско го организират Герберите с нарочни инструкции към държавните служители спуснати към общините.

14

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКААААААААА.