11

Пенчо Шаша

преди 6 години

Абе колко деца мислиш че знаят точно колко получават родителите им? Борба с мръсния въздух чрез анкета в училище , алоуу - тези дето го предлагат имат ли връзка с главния мозък? Борбата с мръсния въздух е една - закони за ограничение на употреба на автомобили в населеното място , като и твърди горива от сорта на въглищата. Всичко друго са ялови напъни и далавера за фирмата дето ще прибере едни пари за това.

10

Анонимен

преди 6 години

"В нея има въпроси като: Кога е построено жилището, сменена ли е дограмата му, колко квадрата е то"Само като прочетох това все едно друго се пита. Информацията не отива за правилните хора, защото е стил мафиотско питане. Някой в анкетата каже, че има бизнес и край с него тази година. Заплахата си се съвсем реална. Свинята Лилито да реве, че фалшива новина. Никой не му харесва истината, защото почне ли да се говори да подчинява на колене, а и трябва за 240 наследници на БКП- ДС

9

см

преди 6 години

На въпроса ,,Колко взимат мама и тате",верния отговор е "Всичко".

8

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо Шаша "какво ще направят като получат отговорите , ей това ми е интересно"Проблема е,че децата са откровенни и в тях няма поквара.Като кажат " Тати работи за 500 лв, мама е безработна. Всички в семесйтвото имаме смартфони за 1 500лв,тати има кола и мама си има нейна кола.Всеки петък сме на ресторант, а всеки месец с Гърция на почивка."Ей тогава вече,не знам какво ще правим, затова по добре да не се пита.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази анкета каква връзка има с образователния процес, та се провежда сред учениците в училище?Не промяна на въпросите, а спиране на анкетата!Да проведат анкетата във фирмите, заводите и на др. работни места.

6

Анонимен

преди 6 години

Картoфка много разбира от ауспуси и комини ще оправи въздуха ама по-късно. Може дори да лови мръсен въздух като снежинки.

5

ни са знай

преди 6 години

А комшийката иска да ги пита колко от тях са сирачета при живи родители..............

4

Анонимен

преди 6 години

Анкетата ще е в София, но ако не обхваща и училищата във Витошките села ще се окаже, че повечето семейства се отопляват на парно то извода дали няма да бъде малко погрешен и ще даде ли това възможност на общината да разтегне любимата си дъвка за автомобилите???

3

Пенчо Шаша

преди 6 години

Да оставим настрана тъпите въпроси за които аз бих уволнил директно инициатора. какво ще направят като получат отговорите , ей това ми е интересно.

2

Анонимен

преди 6 години

Най-неприятния въпрос за българите.Всички работят за 500 лв и харчат по 2000 лв.

1

ученик

преди 6 години

мама взима колкото и дадат,а тате колкото си докара