100

Анонимен

преди 6 години

Добра вечер, Гражданино Василевс!

99

Анонимен

преди 6 години

Европа е обречена да бъде унищожена.Така иска глобалистката англосаксонска мафия, знае се кой командва тая мафия.Пак кажете, че конспирацията е само теория!Добър вечер, селяни прости!Почвайте сега с минусите.

98

Анонимен

преди 6 години

Целта е Европа да се унищожи. ЕС да се насели с ислямисти и терористи.Тази цел се изпълнява от Сорос и хората зад него, от стотиците НПО-та в цяла Европа , от масоните и от католическите кардинали във Ватикана.Всички те са участници в тая *** игричка.

97

Анонимен

преди 6 години

Ако не им плащаха помощи щяха сами да си отидат. Дошли са търтеите да живеят на чужд гръб и да изнасилват жените, от чиито данъци получават тези помощи.Не е луд който изяжда зелника, а който му го дава.

96

Анонимен

преди 6 години

Пиар говори Орбан! Той изрази подкрепа за нашта Кресталина, а тя знаете какво каза по въпроса - Трябвало да додат тук представители на по потентни раси да ни оправели гените. Сложете го да граничи с Турция да видите какъв *** ще стане.Дори Бойко няма да му се опре тогава по толерантност!

95

до 100 баш балканец

преди 6 години

Когато отиваш чужд дом като завоевател НАЛАГАШ своите правила! Каталавенис панимаеш анадъмо уакаримаска...

94

Анонимен

преди 6 години

Уж приятели с Бочо, а говорят противоположни работи!

93

баш балканец

преди 6 години

До Анонимен 83Ами започнаха да се усещат бе,приятелю!Фризираните приказки за" общ европейски дом" и "световното село" се оказаха празни приказки,а хората не са ***!Те си пазят къщата!От 50 години в Германия има турци,но интеграция няма!Меркел сама си го призна!Когато отиващ в ЧУЖД ДОМ ,спазваш ЧУЖДИТЕ ПРАВИЛА,твоите си ги оставяш в къщи!Малко им са ***,сега и тия марсианци!Няма да стане!

92

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи, Вишеградската четворка + Австрия, а скоро Италия и много други, ще сложат край на еврокомунизма и глобализма.

91

Мда

преди 6 години

Доживяхме европейски политик да се осмели да каже истината!Все пак е някакъв напредък.Обаче докато се стигне до реални мерки....Все пак може да се направи нещо за начало-сформиране на коалиция от държави,които твърдо отказват да приемат мигранти.После към тях ще започнат да се присъединяват и други узрели за такова решение.

90

АВЕ ФЮРЕР

преди 6 години

До batevaleЗащото там бият здраво и глави режат направо , а тук дупе на тепсия им сервират от еврогейсия съюз.

89

АВЕ ФЮРЕР

преди 6 години

Прав е Орбан , той е единствения нормален в еврогейската дружинка .

88

Анонимен

преди 6 години

До ааАми тогава взимай няколко "жертви" у вас да ги пои и забавлява жена ти. Останалите не искаме! Нали живеем в уж демокрация? Да направим референдум и да видим какво наистина иска народа! Да, но в ЕСССР толкова харесват референдумите, колкото в СССР. Защо ли? Оруел е описал перфектно зелките в книгата си!

87

batevale

преди 6 години

До ааНе си съвсем прав ,приятелю . Та ,те дори не се опитват да се интегрират . Желаят да си я карат по тяхно му в гостоприемният дом на Европа ...Защо ли бежанските лагери в Саудитска Арабия останаха празни през цялата "сирийска" война ?!...

86

цц

преди 6 години

А като няма пари отпетрол,скачат на лодките и към Европа.Не към Русия.И кой е длъжен да ги храни.За това има само едно решения,исляма трябва да бъде избит от главите им и научени,че няма кой да им гледа децата.Тоест,демократизация на тези диви племена.Това се опитва да направи Запада,но Русия саботира този процес,защото и тя е като ислямските държави,чака накой да и купи суровините иначе са умрели от глад.Това е,до като я има Русия ще има и ислям.

85

цц

преди 6 години

В мюсулманските държави където важи само закона на Алах хората се множат като зайци.Всяка мюсулманка не работи,а само стои и ражда деца.Двама мюсулмани правят най малко пет деца.Мъжете са неопбразовани и само се молят и не работят.Само чакат пари от Запада за суровини за да се издържат.До сега петрола беше 120 за барел,сега е 50 за барел.Какво ше ядат тези хора.Кой е длужен да им купува скъпо петрола,има пренасищане на пазара,петрол бол,няма купувачи.

84

Браво

преди 6 години

Орбан е пич

83

Анонимен

преди 6 години

Това е политик на място,защитава собствения си народ.А нашите тумбаци кво,само далавери,държавата е заприличала на разграден двор!

82

Анонимен

преди 6 години

Орбан естествено е ***.

81

Тинев

преди 6 години

Истината - пак истината - и само истината! Браво на унгареца!П.П. А нашите политици вместо да си стиснат ръцете с унгарците, тичат да лижат г*ъзо*вете на Вашингтон и Брюксел.П.П. Нашия премиер се надул като пуяк, сервилничи навсякъде и УСИЛЕНО крие действителността от в България от света.