383

Анонимен

преди 6 години

Къде са "умните и красивите" платени протестъри сега.................колко милиарда взе сегашното правителство???Орешарски го свалиха, че искаше да вземе само един милард заем.Платени лекенца от фондациите на Сорос, защо се скрихте в миши дупки???

382

Анонимен

преди 6 години

Сега завършват висше образование на 24 години и искат веднага 2000 или 3000 лева заплата................няма такъв филм............малко по-скромно давайте младите.Още нищо не сте дали на тая държава.......само искате да вземате..........не може така.

381

Анонимен

преди 6 години

Само с един ИТ-сектор не става..............ама ядете токсини и консерванти от западните хранителни вериги............и умирайте от рак на 50 години.И се биете в гърдите какви европейци сте - всичките софийски ***.

380

Дортмунд

преди 6 години

Съига сте са хапали!дойде ракиено време-дека е войводата?

379

Falkoneti

преди 6 години

Стига с тези програмисти та те са една шепа хора идете на запад а и вече на изток да видите обикновени работници какъв начин на живот водят!България над 1300 години е оцеляла без IT!!!

378

Falkoneti

преди 6 години

1000 лева да вземат в малките градове и села като минимум 1000 лева ще си дойдат 1 000 000 от чужбина като пиша 1000 имам предвид не висшистите а хората с по-скромно образование!

377

Анонимен

преди 6 години

Програмистите няма да оправят България.................наивници, само с един ИТ-сектор не става!

376

Анонимен

преди 6 години

До 384Очевидно е че икономика , не си учил обаче говориш за нея :)) Развитието на една икономика идва точно от влизането на чужди капитали . Дали ще е срещу стока или услуга влиза валута . Че в тая насока заплатите , които получават ИТ сектора си е точно развитие на икономика. Ако чакаме тебе да развиваш икономика , щяхме да пасем семки пред блока още :))

375

Анонимен

преди 6 години

До 378Ами давай създай реална икономика ? Какво чакаш ???? Тегли заем , купи машини и давай реална икономика и заплати ??? Кво са ти виновни ИТ сектора ? Останалите , които не разбирате от ИТ , защо не действате ? Само мрънкате , като жени. Давайте.

374

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 381Нямам нищо против всеки да работи където реши, но това че много програмисти и комп.инженери работят за западни фирми с нищо не допринася за развитието и икономиката на България.Така се облагодетелстват западните фирми само.

373

.dk

преди 6 години

тези т н чичяци ти оставиха наследство за крадене а ти какво ще оставиш когато станеш чичак,апрограмки

372

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов не че ми е любимец...............ама хубаво им каза на програмистчетата със зелено около устите, перифразирам:"Не може всички да сте компютърни специалисти, някой трябва да пасе кравите на село!"

371

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДобре,обаче западните фирми плащат по-добре.Хората да не са балами да работят за мизерни заплати и да се чудят как да си платят консумативите?

370

Анонимен

преди 6 години

Аки искате да бъдете ограбени, жените и дъщерите ви - изнасилени, а БГ-работодатели - да се гаврят с вас................си идвайте в България...............наивни момчета и момичета.

369

Анонимен

преди 6 години

Я да питам "великите БГ-програмисти" дали са създали операционна система или език за програмиране?Знаят само "copy-paste" и да работят с готов софтуер, толкова са органичени горките.Ама всички си пишат в CV-тата - C/C++.

368

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя ИТ-сектор, прекалявате...................България има нужда от реална икономика, а не от "гениални програмистчета", които работят за чужди фирми и се бият по гърдите колко са велики.

367

Анонимен

преди 6 години

Белград също е много по-хубав град от София.

366

Анонимен

преди 6 години

Букурещ е много по-хубав и по-уреден град от скапаното гето София.

365

Анонимен

преди 6 години

София е едно голямо гето.Колко пъти да ви ги казвам??

364

Анонимен

преди 6 години

София---мръсотия, задръствания, роми, "умни и красиви" платени протестиращи, ислямисти, араби, ***, гета, западнали квартали, каруци...............само с един ИТ-сектор не става европейска столица..............айде сега наивниците от Европа и САЩ да си идват в България.