30

Анонимен

преди 6 години

Добре, повечето от нас тук, коментиращите, не сме експерти, така е, признавам си.Обаче когато от най-високо държавно ниво оповестяват последователно различни факти и улики (подчертавам - факти а не версии и хипотези), и същите очевидно си противоречат - тогава какво да си мислим?Първо били застреляни с по един куршум. После - с много куршуми.Били малокалибрени. После бил въоръжен с автомат...

29

gogko

преди 6 години

ключовият свидетел е държал на работа при себе си човек, обявен за издирване без договор и осигуровки, имат достатъчно лостове да го накарат да каже публично, че е виждал Росен Ангелов да лети и на летяща чиния

28

Аз

преди 6 години

Хахаха от къде пък изкочи това шефче...тцтц

27

Анонимен

преди 6 години

Много хора са се загрижили виждам за масовия убиец...Бреййййй....

26

Анонимен

преди 6 години

А аз да попитам кога убиеца, руската пияница Максим Ставийски ще си плати за това, че уби един българин и осъкати едно момиче завинаги??? Кога?????

25

Я гледай....

преди 6 години

До човек ли бе да 13 Той лична карта не е имал, но винаги е носил партийната си книжка.Нали е партизанин.

24

Анонимен

преди 6 години

Колко много разбирачи има....Гледат звездите и коментират :) Същите тези разбират и от икономика, финанси, футбол, жени и...размножаването на червенобузата махарагуда :)

23

Анонимен

преди 6 години

трябваше да се набеди и да самоубият някой удобен с криминално досие и без семейство/роднини ....

22

Анонимен

преди 6 години

Кво?

21

Qantata

преди 6 години

Patriarha gushka bakshisha na Erdogan, a bibi ohraniava korupciata v eu... :-)...?Prezidenta celuva rakata na korupciata...:-)...?A vas vi puskat v deveta gluha....:-)...? Da gonite mihalia na volya...?

20

До шиши

преди 6 години

"...верно забравяше некой думи, но репортерката услужливо му припомняше какво трябва да каже":DDDDDDDDDD

19

Анонимен

преди 6 години

;) няма ирония. Шефчето говори глупости ;)

18

Анонимен

преди 6 години

Целия сценарий е измислен от някой който ни мисли нас народа за *** и *** ...истината е друга ...използват Росен...прикрива се нещо голямо...какви са тия кучета да не могат толкова дни да го открият и то на 500 метра от вилата му а за другите там барети или незнам какви си да не коментираме...смешно ...жалко и глупаво ...ами да си го вярват който го е сценарирал ...жалко за младите деца още....

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16"Така е, а през осните му, само глупости излизат."Схващам ти иронията. Прав си. Предоверил съм се на редактора на правописа. Дано това е проблема.

16

Crow

преди 6 години

За какво е бягал, след като ще се самоубива...

15

Анонимен

преди 6 години

"Приел е на работа човек без документи, без трудов договор, който пред учите му е стрелял с боен пистолет. Този човек не може да бъде свидетел, а само подсъдим."Така е, а през осните му, само глупости излизат.

14

пп

преди 6 години

Този Росен ще излезе много порядъчен. Освен, че се самоуби в името на стабилността и европредседателството, още на 1-ви януари, веднага след убийствата, без да се бави отишъл да предупреди шефа си, че следващите дни ще е ангажиран и не може да отиде на работа.

13

Анонимен

преди 6 години

Този" свидетел" е срам и позор за сарафатурата и цацаратурата ни!

12

човек ли бе да

преди 6 години

го опишешНа практика Ангелов изобщо не е. съществувал - няма документи, трудов договор, постоянно жилище,не плаща ток,вода и пр.Жиеел , като аскет ,по партизански...Мисля си колко такива , като него има у нас, сигурно не са малко.Стана ли сме разграден двор ,ако беше по Живково време ,подобна сатира е изключена.

11

Анонимен

преди 6 години

Приел е на работа човек без документи, без трудов договор, който пред учите му е стрелял с боен пистолет. Този човек не може да бъде свидетел, а само подсъдим.