568

Анонимен

преди 6 години

интересно е как го намериха и кой им каза къде е самоубилия се ?

567

тъп сляп Българин

преди 6 години

Ехааааааа , как го намериха самоубит бре ,как точно го откриха ( по мириса ле )ей пародия на държава сме голема !

566

Гатанка

преди 6 години

Психясалият член на Бе-еее кп,който убил 8 човека през 1974 г. е бил роден през 1946 г.- познайте на коя партия е бил възпитаник.

565

Българин

преди 6 години

Ора, народът е пречупен! Няма никакво доверие в институциите(по коментарите си личи от самолет) но няма сила да се противопостави на господарите! Сила има но няма желание явно, иначе не мога да си обясня как Правителството взима всякакви решения в ущърб, а ние само констатираме, наспиваме се и на другият ден готови да вземем следващата лъжа. Па между другото ядем и се правим че живеем нормално! Апатията е национална характеристика вече, луда работа

564

спиди гонзалес

преди 6 години

Нещо не е наред с тая снимка или някой се е опитал да направи профил на спиди гонзалес?

563

дорундейчо

преди 6 години

В цялата история има много странни неща от началото, предисторията до разследване разкриване и до третия ден всичко точно ? Това лице на снимката реално ли е или компютърно моделирано и ако всичко е истина държавата ще впрегне толкова хора и техника заради един човек демек каквото да стане в държавата бедствие проблем никой не е подготвен и всеки да с еоправя сам ...

562

Бож.

преди 6 години

Такива хора най-паче раждаше социализъма: това го бе забелязал още "вашият" бай-Тоше,който щеше у капка вода да удави всички гламавци социалисти,ако руснаците не му висеха непрекъснато на главата!

561

bb

преди 6 години

след като утепахме Рамбобратовчеде Лари нека да изиграем танца на радосттаа бойко да покаже танца със сабиБББалки Бартокомус

560

Анонимен

преди 6 години

В коя медия е анализа на събитията /ама предполагаемо действителните/не тез дето ги списват като приказка за лека нощ. Нощните приказки не ги искаме. Има си филми и сериали за тази работа. Няма нужда да ни ги набиват в главата по телевизията и медиите.

559

Бож.

преди 6 години

Този типичен възпитаник на бае ви-Тошовото време е започнал "кариерата" си още в 1984 г. Психясалият от 1974 г.,който убил 8 човека в Студентския град е бил възпитаник на същото това ненормалнишко време!

558

Бахур

преди 6 години

Със заглушител викаш...

557

Бож.

преди 6 години

Тоя обесник е роден по времето на бай-Тодор,типичен възпитаник на неговото време и на партийната ДС,затова е можел да борави с всякакво оръжие.

556

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора знаеха че ще се ,,самоубие,,.

555

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Ми то БКП,днес ГЕРБ се зове .

554

как

преди 6 години

АКО, НЕ СЕ ОТКРИВАШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕС В ЧЕТВЪРТЪК , РОСЕН НЯМАШЕ ДА ГО САМОУБИЯТ ........ НЯМА ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ , НАЛИ !!!!???? ГНУСНА РАБОТА ......

553

Анонимен

преди 6 години

До 589 "Убиеца на президента Кенеди така се,, самоуби,,Не се самоубил а го убиха,после убиеца на убиеца умря от рак, ама то е все същото.

552

Анонимен

преди 6 години

До като се ядосвате за убийството на толкова хора, забравихте че ще ви учат децата на *** рас тия , безполовост и кротичко очакване на нарежданията на шефа Буда.

551

FBI

преди 6 години

До версии, може това да е разковничето, ако наистина сина на местен големец ги е гръмнал, а Росен му е бил като слуга, може да са го викнали на 1-ви да "почистят" и тогава са местили и труповете, това също обяснява защо има биологичен материал от него на местопрестъплението

550

Анонимен

преди 6 години

Бе нали така убиха и оня старец на хемодиализа когото бяха нарочили за най-голямата опасност за САЩ, май се казваше Осама. Убиха го /дали/ тайно, погребаха го тайно и т.н. само и само да не се види кекавия старец и далаверите на БУШ /храстчето/.

549

Анонимен

преди 6 години

Може малко БСП, после ГЕРБ, после пак БСП, за разнообразие БКП и отново ГЕРБ и тн.