57

Сот

преди 6 години

До МанолскиДа Пратят Валери Симеонов та да се върне с 4 милиона сириеца ли бе Маноле

56

Анонимен

преди 6 години

Абе има нещо,щом ни пробутват и Нейнски от вчера.Нещо се мъти.

55

Протокол

преди 6 години

До nikonikПри призидента на Турция няма чужди знамена и Българско знаме, а само при министрите така е със всички гости на Ердоган и предишните призиденти.

54

Анонимен

преди 6 години

Натисна се това недоразумение да ходи да открива църквата. А и Ердоган им беше заповядал на турците да гласуват за протежето на Борисов -Цачева. Понеже не може да манипулира българския Президент, както манипулира Борисов.

53

Анонимен

преди 6 години

Защо, защо, защото завършва на "о". Отговорът е от *** по- ***. Няма българско знаме по протокол. ББ не е президент

52

Анонимен

преди 6 години

Ако това е вярно,това означава,че Ердоган е клекнал пред ЕС,както и предполагах.Дано да е за добро.Ако изобщо е вярно.

51

Анонимен

преди 6 години

Ми защото Борисов могат да го кепазят колкото си искат. Той пак ще си седи наведен. Е, хора! Малко ли искаме, когато казваме, че Борисов е един предател и трябва да се изрине от българската политика???

50

Smej

преди 6 години

Чорбаджиите в България са имали най-умната политика, правена от българи. Те са обединили българските земи в Българската екзархия.Не Русия с ментето Санстефанска България. Да беше Бойко чорбаджия като хаджи Николи от Търново, с мед да го намажеш.

49

Манолски

преди 6 години

Аз мисля, че ББ само го привикват в Турция и той плямпа турко угодни слова и мига на парцали и това е общо взето

48

Анонимен

преди 6 години

Напишете Merkel Erdogan в Гугъл и се уверете, че двете знамена са си там. Сериозно, прекалявате с глупостите. Отделен въпрос е коя делегация къде определя да се снимат лидерите. Но знамената са си там и така в тази зала винаги.

47

Александър

преди 6 години

Защото Б.Б. не е В.Путин!

46

Анонимен

преди 6 години

Сега погледнах в гугъл посещенията на Путин в турция и наистина зад Путин има руския флаг! Нямам представа , защо в случая е така при нашия Тиквун !

45

Анонимен

преди 6 години

Турция и подопечната и ДПС досега не са направили нито една крачка към подобряване на отношението между българи и турци. И като гледам нямат и намерение. С цялата си политика и ДПС и Турция не спират да ни разделят и да унижават българите. Тъкмо решим, че може да се разчита на тях като на хора и пак ни забиват ножа.А тая църква, за която ореваха света е само средство да ни манипулират за пореден път. Какво са 4 милиона, пред това да сложат ръка на летище София, или турския посланик да обикаля!

44

nikonik

преди 6 години

Къде е българското знаме на тази (дву)странна среща?

43

Анонимен

преди 6 години

Защото в тази зала в президентския дворец има турско знам и още едно подобно, само че със слънцето и звездите, символа на президента от печата. Може лесно да се намери и снимка на Меркел на същите столове. Не се вживявайте в глупости. Путин никога не е влизал в тази зала при посещенията си в Анкара.

42

Манолски

преди 6 години

Защо зад Борисов има турски флаг, а не български както виждаме руски при посещение на Путин?

41

Анонимен

преди 6 години

До smejА ве ти май не разбираш, че Бойко се държи като чорбаджия, а не като премиер на страна била под 500 годишно иззедничество

40

smej

преди 6 години

Браво на турците за Желязната църква. Ние също не сме съборили джамията в София, ами дори сме я реставрирали. А общите приказки на Ердоган за османската толерантност са си за вътрешна употреба. Османците са били банди от грабители и убийци. Било, каквото било, сега мир и дружба. Това е правилна политика.

39

Анонимен

преди 6 години

България искала, кой я слуша? Кой го брОи за 5 лева Банкянския интелектуалец? В ЕС е за посмешище. А заедно с Цецо Цървула//нов са като Миладин и Кистадин. Грозновато глупави, душевно бедни, продажни патриотични. Образование - някакво, честност - нулева, корупция - на мах, измами - на дубъл мах. Мислите, че не го знаят, че не знаят бандитското минало на Суджука, милиярдите по сметките му?Знаят но са удобни, безопасни, слушкат. Ето защо си затварят очите за бедността и корупцията.Дреме им за нас!

38

ОИпасен чар

преди 6 години

Продаде ни на турците. Бойко Борисов ще остане винаги със черни букви в Българската история след като доведе държавата до 4-тата национална катастрофа. А ние ще бъдем също така с нашето бездействие и пасивност!