31

Фффф

преди 6 години

Ега ти и прокълнатото място. Прегазен от влак, труп в река. Самоубил се. Много тъмна енергия в този район. Това не е нормално. Като минавам от там правят убава шкембе чорма и домашен леб.Нови Искър да правят нещо с този район, не е нормално тфа.Вече от фризера сънувам, че ме нападат неживи от Нови Искър.Поръсете със сол ли, де да знам.

30

Вуйчо Ваньо

преди 6 години

А, значи можем да сме спокойни!!!

29

Кайзер до Калоян

преди 6 години

Мойте уважения Калояне.Не знам ти кога си служил, но за служих 96-97ма, а тогава беше анархия. Сменяха командири на застави през седмица, даже не си предаваха имуществото.

28

Видяхме ТV-новините

преди 6 години

И си направихме изводите:1/ Не бива дори и да си помисляме, че това масово убийство има някаква връзка с шашмите с ДДС или с друга дейност от сферата на сенчестия бизнес.2/ Занапред ще знаем, че кучетата от порода "Немска овчарка" като видят, че някой наранява стопанката им, не го нападат, а спокойно се прибират у дома. После, като видят виновника, не го нападат, а се опитват да се скрият от него.3/ Ако някой няма доходи, но е хитър и интелигентен, той убива жената, която го храни.

27

дядо Петко

преди 6 години

Това, че коментиралите преди мен са проявили своето чувство за хумор, е достатъчна оценка какво и как свършиха до този момент журналисти и разследващи. Антилогиката при разследването на тези убийства показва много дефекти...И въпроси, които чакат своите отговори. Сигурно ще дойдат, но не от тези, дето сега гордо се пъчат пред камерите и дават уж някаква достоверна информация.Синоптици жалки! Боже, колко много ми прилича това на шантавите прогнози на Емилчо Лаков.

26

Анонимен

преди 6 години

Ако така продължава това село ще стане туристическа дестинация.

25

Анонимен

преди 6 години

Ами в една умряла държава какво друго да се намери?

24

Анонимен

преди 6 години

Какво се получава когато престъпника е по-интелигентен от ченгетатаТози е достоен за български криминален филм и книга

23

Анонимен

преди 6 години

Да търсят още може и други трупове да има.

22

Ddd

преди 6 години

Да го намират по бързо тоя Росен че както е тръгнало, ще напълнят моргата със " закрити случаи".

21

Труп

преди 6 години

Намерен труп ама за жалост не е на Росен и най интереното е че нито казват нито журналистите питат къв е тоя труп на кой е защо е там кво е станало важното е че не е на Росен другия труп е маловажен

20

Анонимен

преди 6 години

Представете си колко още остават ненамерени/скрити ?

19

Калоян

преди 6 години

Кайзер, Кайзер...по-голяма глупост не бях чувал...това дори и за виц не става... Да има изчезнало оръжие и никой да не знае, това е фантасматория родена от наивен човек...Ние имахме откраднат автомат и целия личен състав две денонощия не се прибра по домовете си, докато не се намери скрит в дупка до оградата и подготвен за изнасяне.Така, че ако си бил наистина войник, не е достойно да разказваш подобни измислици!

18

Анонимен

преди 6 години

Трупът е бил силно разложен, няма връзка със случая Росен.

17

Анонимен

преди 6 години

Никакъв Сталоун, аз вярвам само на Хорейшио и на Баце!

16

Анонимен

преди 6 години

Да се радваме ли, че е намерен труп, вече не знаем. То да се намери труп не е за радост. Да не е поредната жертва? Видял го човека и той /Росен?/ решил да се избави от свидетел?

15

ГЕРБ-Видими резулти!

преди 6 години

Ситуацията е единствено от компетенцията на Силвестър Сталоун! Тотално безсилни ченгета, низвергнат човек, набеден за виновник и преследван, затова че е най- удобен, за да могат службите да "блеснат" колко са "професионалисти". Армия куки, бронирани коли, хайка, хеликоптери, кучета, блокирана местност. Труп изплува от река... Да, ама този труп не се оказва на толкова "желания" от тях човек. Ами сега? Утре да очакваме ли да се случи завършекът на филма Рамбо - Първа кръв?

14

Кайзера

преди 6 години

Забравен труп, за съжаление не е точния труп.Когато бях в казармата един войник си изпусна автомата в кладенеца на заставата. Събраха се все големи болтове- НЩ, ВКР, АВ и други такива фуражки. извадиха автомата с триста зора, ама...не е тоя автомат, а друг за който не се знаеше кога и как е паднал в кладенеца. Командира на заставата-стар войнишки кокал-подполковник ревеше като дете...

13

7+

преди 6 години

А ***, брат ли е на Росен Ангелов? Не бе за един приятел питам, да не се тревожи фалшиво.

12

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, да плачеш ли, да се смееш ли...