30

Сканиран

преди 6 години

Качеството на ремонтите е ясно дори и за четвъртокласник. Но не е ясно защо това лепене на стиропор и шляпане на крива мазилка се нарича "саниране". Все едно, ако имате 40- годишна ръждясала лада, да вземете и да я пребоядисате, без да отстраните ръждата и без да подмените прогнилите части на каросерията. После да кажете: Ето, ладата е като нова, с тази боя спокойно ще изкара още 40 години!

29

Анонимен

преди 6 години

A KMETA OT GERB LI E?TOGAVA VSICKO E YASNO.

28

Andreshko

преди 6 години

Пишете,че за да се оправи България й трябва честен човек начело на правителството. Аз не съм съгласен с това. Една птичка пролет не прави. За да се оправи България й трябва честна партия и правителство,а тези хора как ще ги откриете,като виждате какво става около вас всеки ден?

27

Анонимен

преди 6 години

Само блоковете санирани от Радев и Нинова не текат по причина, че такива не съществуват.

26

ГЕРБ 4EVER !

преди 6 години

Жителите на блока да се заселят на палатки около блока, времето е хубаво, зимата е мека...недейте да клатите столчето на господин Бойко, точно покрай председателството

25

Анонимен

преди 6 години

Много хора.ще си скубят косите след време ! *** и не само те де... не работят качествено не застъпват мрежите дюбелите ги режат ще е голям цирк да знаете. Гарантирано от герб !

24

Анонимен

преди 6 години

Докога ще продължавате да говорите и пишете за саниране?Това,което се върши,е просто топлоизолация,смяна на дограма и ремонт на покрив на сградата.Качеството на тези дейности вече се видя на какво ниво е.Санирането е мнооооого по-сложно и......абе хайде да не задълбавам толкова.Който се интересува,досега е разбрал що значи саниране.

23

Анонимен

преди 6 години

До BurzumКакъв смЕх бре, нашите са подигравани отдавна от белите хора.

22

АНТИ

преди 6 години

До 25Да, честен човек ще тръгне да оправя България,но ще му намерят цаката и на него.

21

Анонимен

преди 6 години

Ванга била казала ,че България ще се оправи когато начело застане честен човек-явно няма да е сега и няма да е със санирането

20

Анонимен

преди 6 години

А, споко, всички ще протекат. Дай Боже да видя осъдени по тази грандиозна далавера на ГЕРБ, а дано, ама надали.

19

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименУличното недоволство силно вдига кръвното на Бойко Борисов. И то с много, че чак се стига до това попа и ходжата да го опяват;))) седнали до леглото му.

18

Край

преди 6 години

Санирането е хранилка за всички партии /и БСП също/ защо е кражба:1. с общи пари санираш жилищата на някого - ако всичко общо вече е направено -намалете данъците;2. като изсипеш милиарди в един бранш ликвидираш конкуренцията - работа има за всички -само им казваш колко дължат като си получат плащането. Доказателство за това е че санирането практически при нормирани цени.3. липсва заинтересованост на "санираните" - за безпари толко им викат и след две години ветара ще разнася стиропора.

17

Анонимен

преди 6 години

Това е то санирането и асфалтирането по европейски програми -Кражба на най-високо ниво и ще е така докато този народ не възроптае.Смятам и че сега е идеалния момент с Европредседателството -нека им покажем че не сме съгласни някой отвън подкупвайки някой отвътре да определя бъдещето ни .Нека излезем на улицата

16

Гробокопач

преди 6 години

"Пътят към Ада е постлан с добри намерения". Добрите намерения на ГЕРБ са Магистрала към Ада!

15

anonimen

преди 6 години

cqlata darjava e kato sastoqnieto na toq blok

14

Анонимен

преди 6 години

ВдигАйте се и лично при Борисов или Цветанов.

13

factotum

преди 6 години

Видими резултати! ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 6 години

Санирането става само с разрешението на общината и кмета. Да се оплакват на много хубавия си кмет.

11

Анонимен

преди 6 години

Нещо не мога да схвана. Бургас не беше ли най-добрият град за живеене през последните 2-3 години? Представям си какво е в останалите по-лоши градове за живеене.