25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15 Значи САЩ за Саудитска Арабия,Пакистан,Турция и т.н. са дали стотици милиарди USD помощи от началото на века а на нас за 29 години демократура само еднин кораб с мухлясала царевица и няколко милиона за бенефициентите либертофони на фондейшън Америка за България!

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Ти си гледай ценностите на третия пол! Шая тема шкньр не ти е силата!

23

Intox

преди 6 години

...IRAN SHTE SCHUPI RUCETE NA VRAGOVETE ! USA I TEHNITE CHAKALI NE SHTE USPEYAT! NARODA YAROSTNO.PODKREPYA SVOITE POLITICI I UPRAVNITCI! ZAVIST..CHE IRAN STAVA SILNA I OSHTE PO DEMOKRATICHNA! BULGARIYA PODKREPYA IRAN!

22

Анонимен

преди 6 години

До USA То пък чунсим демокрацията не е една мантра ,клише и демагогия съчинена от Сатаната ив някоя Синагога .

21

Анонимен

преди 6 години

Ценностите които ИД искаше да наложи в Сирия отдавна са наложени в Иран с победата на ислямската революция там. Затова ИД е победила в Иран

20

Кой и защо

преди 6 години

Доколкото си спомням в Иран няма американски бази...

19

USA

преди 6 години

До USSRТова е в пряк резултат от факта, че България е верен васал на Русия по подобие на Иран и не може да дръпне милиметър. Разликата с една Полша или Чехия, които са далеч от Русия, е очевидна. Путинистите контролират медиите и политиката в България и общо взето всичко. Кажи ми ти защо се правиш на ударен и си си сложил ник на най-големия ни душманин и тюрма за народите сесесере, позитански крепостнико?

18

Мария Габриел

преди 6 години

Това е фалшива новина! Никой не подкрепя режима. това са маскирани руснаци на митингите пратени от Путин да закрепят положението

17

Анонимен

преди 6 години

16 Стига глупости муххъл

16

сега

преди 6 години

Иран е поискал от САЩ веднага да изтеглят войсковите си части от Сирия защото те се намират незаконно на Сирийска земя и пречат за унищожаването на терористите.

15

Анонимен

преди 6 години

Задава ли се нова "бежанска" вълна правоверни тарамбукии

14

USSR

преди 6 години

до usaНе се обаждай гейчо, хората на Иран живеят по хубаво от еврогейската ти България! Виж си мизерията в държавата, демографския срив! Виж си те преобладаващото ромско население в загиващата ни държава!

13

Анонимен

преди 6 години

До До usaВ Саудитска Арабия хората поне живеят добре, царското семейство инвестира в невероятни проекти, там е като в приказка от 1001 нощ, страната се реформира и с всяка година жените получават повече права. Нищо общо с Иран където хората живеят мизерно защото ислямокомунистите прахосват всички пари във финансиране на ислямски тероризъм по света, като Хизбула. Защо всички съюзници на Русия едвам връзват двата края? Защо най-развитите и велики страни са на страната на САЩ? Отговора е лесен.

12

пояснение

преди 6 години

Във войната на териториите на Сирия и Ирак, Иран воюва срещу ИДИЛ, а Саудитска арабия за ИДИЛ... ..и беше основния му донор и база!

11

Анонимен

преди 6 години

12 Иранският ИДИЛ нали

10

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ отвръща на удара!

9

Тежък Сокол

преди 6 години

Ислямска Република Иран се бие в Сирия с Ислямска Държава в Ирак и Леванта

8

Анонимен

преди 6 години

7 къв Сорос бе тъпче

7

Анонимен

преди 6 години

ИД на практика е победила в Иран.

6

USA

преди 6 години

Ясно е, че много трудно може да има демокрация в страна като Иран. Но нека поне отхвърлят теокрацията и ислямската република защото по-лошо от това няма! Разлика с ИД почти няма. Подкрепям връщането на иранския шах и да има някаква форма на парламентаризъм и свобода за жените. В момента една велика цивилизация загива заради шепа ислямокомунисти, заклели се във вярност на джуджето в Кремъл.