268

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХ И ЩЕ СИ КАЖА МНЕНИЕТО,ТАЯ "РЕКОРДНО НИСКА РАЖДАЕМОСТ"СЕ ПОЯВЯВА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ НИКЪДЕ ОФИЦИАЛНО ДА СА ОБЯВЕНИ КОЛКО СА РОДЕНИТЕ ДЕЦА ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЪОТВЕТНА ГОДИНА!ВИНАГИ НЯКОЙ ПАТРИОТАР ЩЕ СЕ ИЗХВЪРЛИ КАТО НЕРЕЗ НА ПЯСЪК КОЛКО ПО-МАЛКО СА БИЛИ РОДЕНИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА!АМАН!!!ТАКИВА,ТОЧНО СЪЩИТЕ СА БИЛИ ВОПЛИТЕ И МИНАЛАТА ГОДИНА,СЪЩИТЕ ЗАГЛАВИЯ"О,УЖАС 5000 ДЕЦА ПО-МАЛКО"НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА 500 ДЕЦА ПО-МАЛКО,СЪЩОТО И ПРЕЗ 2015"О,УЖАС 10000 ДЕЦА ПО-МАЛКО"ОГРОМНА ЛЪЖА ОТНОВО!

267

Анонимен

преди 6 години

До риторичноНа теб май не ти е ясно, че правителствата не вдигат жизнен стандарт. Могат само да подобрят условията, те не вдигат и свалят заплати. Но хората ги избират. Затова хората да се сърдят на себе си.

266

Анонимен

преди 6 години

Причината за ниската раждаемост е в това, че българина не ***. А българките масово абортират, ако погледнете официална статистика ще разберете. А бай *** хвърля яко семе и аЙшето е котна постоянно с бъдещи избиратели.

265

....

преди 6 години

Причината е в Банкянския суджук и неговата ОПГ Герп. Гарантирано от тях.

264

риторично

преди 6 години

Ако на някого му пукаше за ниската раждаемост, досега щяха да подобрят жизнения стандарт на българина. МРЗ щеше да е 700-800 лв, средната- много по- висока, работни места в провинцията и пр.Раздаването на майчински, детски и т.н. социални придобивки, стимулират раждаемостта в една общност, която не работи.Високите доходи сред работещите стимулират раждаемостта сред работещото население, знаем кое е то.С ергенски данък и живот в планината, извън цивилизацията, раждаемост не се повишава.

263

Експерт

преди 6 години

До ПръцСорос е виновен и, че не ти става вече, нали!

262

Реално

преди 6 години

Имам един познат, има 3 деца от три жени. Сега живее с четвърта и казва: "Правя още едно дете и отивам да ме скопят". Пълен пияндурник и грозник, но голям ларш и шегаджия.

261

Пръц

преди 6 години

Питайте Сорос и всичките израелофили- "Комунистите са виновни" . 29 години и все те са виновни, не е демокрацията и запада, Путин, Путин, руснаците, Ким Чен Ун, Ким Ир Сен, Тодор Живков и другите са виновни....

260

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 262Това лозунг ли е? Приканващ към скромно съществуване, почти аскетизъм и живот в планината. Никого няма да увлечеш с такива прокламации. Вдигане на доходите е начинът.

259

до 262

преди 6 години

Прав си, ама защо да мъчиш децата си ако не можеш да им осигуриш един нормален живот. В момента имам едно дете, аз и жена ми взимаме средна за страната заплата и едвам свързваме двата края, след като си платим наема и сметките.

258

Пръц

преди 6 години

Чичко Сорос да каже що така!

257

Анонимен

преди 6 години

А колко ли от тези 55 000 бебета са етнически българчета.

256

Aske

преди 6 години

Щом българите избират прости хора да ги ръководят какво очакват...чудо свише....познавам много хора и то образовани над 40 години ,без деца...цяло поколение бе провалено и прогонено....

255

Боби

преди 6 години

До КрумТогава никой няма да иска да става държавен служител - сега кариерните разчети са направени така че ти започваш на 20 и ако всяка година си "Отличник" на 60 вече ще може да заемаш по-сериозен ръководен пост

254

Анонимен

преди 6 години

Това е резултатът от 28-годишното ограбване и опростачване на българската нация и слугуването на хиените от Запада.Пък вие продължавайте да си хвалите демокрацията,европейските ценности и не знам си още какви други термини,чути от улицата.Това са фактите,всичко друго е демагогия.И не спирайте да подържате култа към личността на краля-слънце Бойко Борисов от село Банкя,да се свети името му.

253

Крум

преди 6 години

Държавата да въведе закони 1.Ако нямаш собствени или осиновени деца да не можеш да заемаш държавна служба, а ако вече си на такава да нямаш право на повишение. Който не му харесва да ходи в частния сектор. 2.Въвеждане на ергенски данък - 20% до раждане на първо дете и 10% до раждане на второто( и за двамата родители). 3. Ако нямаш деца - нямаш право да имаш домашно куче или котка. Някои харчат повече пари и време за кучето си отколкото биха харчили за едно дете. 4....

252

Боби

преди 6 години

Демографски влизането на България в ЕС(Става дума за целия процес и преди и след приемането ни в ЕС и преди и след евентуалния шенген) без да се вземат ЕЛЕМЕНТАРНИ МЕРКИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ ТРАДИЦИОНЕН ПОМИНЪК е сравнимо с ГЕНОЦИДЕС дава възможности на всяка държава но и поставя в неравностойно положение бизнеса ето един селски стопанин в Германия работи ден и нощ и пак ще е на печалба дори и торнадо да мине през нивите му - Всичко 100% е спонсорирано При нас няма такова нещо

251

Анонимен

преди 6 години

И аз тази година се махам от тук, заедно със четиричленното ми семейство. Като обесят по кестените на Цар Освободител всички досегашни премиери и министри - ще се върна.

250

Анонимен

преди 6 години

Сега като вдигнат цените на газта, водата, тока за бизнеса, като скочат цените на хранителни, нехранителни стоки и услуги, такава раждаемост ще започне, че ви е бедна фантазията. Дано останат хора в Бг!

249

Жена

преди 6 години

Отровени сме, разберете, имам няколко приятелки, които мечтаят и се мъчат, или те, или мъжете им са с кисти и проблеми, всичко ни трови и действа срещу природната ни плодовитост. Не ми пука дали ме мислите за луда. И плащат последните си пари за инвитро и лекарите се чудят как да ги излъжат за всеки опит. Това са последните българи, мъчещи се да ни продължат!!!!