67

Баба Гуси

преди 6 години

Неслучайно нашият Бог е казал аз съм любов и дванадесетте първоапостоли са разпространявали тази истина по земята. Забележете, първоапостоли, а не първоапостолки. Нямало е нито една жена между тях, а са разпространявали любов.

66

Дъщеря на Царя

преди 6 години

До Морски_На църква бях онзи ден в неделя, както и миналата неделя и по-миналата и така нататък. И в интерес на истината за ратифицирането едва сега две - три медии го споменават, а по телевизията изобщо не се е отваряло дума. Така че, никой не бие тъпана, напротив опитват се да го прекарат без много шум!

65

гей

преди 6 години

До Хаховсеки гей може да има колкото си деца иска.От собствен генетичен материал. И да си ги узакони в брак /гей брак/.Деца не узаконяват и не правят и раждат хетеродвойки,защото станаха егоисти и страхливци .Гледат по 3 кучета,но и 1 дете не искат да отгледат.

64

Анонимен

преди 6 години

Евроатлатнически ценности. Те вървят с евроатлантическата мизерия, ще ви се наложи и тях да преглътнете, стига сте подскачали.

63

Анонимен

преди 6 години

До До гейАко този пишман бог не искаше гейове нямаше да позволи да се родят и то хетеродвойки.Точка.

62

Анонимен

преди 6 години

Стига сте коментирали, ***. Всичко се решава в Брюксел и Вашингтон, от вас не зависи нищо. Яжте банани и ползвайте тоалетна хартия след изхождане по голяма нужда, а решенията за хомосексуалните бракове и третия пол се вземат по-старшите партньори.

61

До гей

преди 6 години

Никое беззаконие няма да остане безнаказано от Бог.https://dveri.bg/wchxa

60

Хахо

преди 6 години

Ако трябваше да има "трети" пол, Господ щеше направо да ни създаде като еднополови ***, а не двуполови! Целта му явно е човекът да не е самотен и фригиден, а да чувства любовта в най-висшето преживяване! Господа управляващи, ето от къде идва заплахата за ниската раждаемост и стопяване на западните цивилизации! С това Господ ни наказва за извратеността в нашите страни и ни предупреждава, като ни праща по примитивния жизнено устойчив живот в лицето на емигрантите от мюсюлманския свят!!

59

гей

преди 6 години

До Dies Iraeкогато двама живеят без брак доходите на мъжа не участват при определянето на детските надбавки.Отделно жената може да взема и социални помощи като доходите на член семейство се определят само от нейната заплата разделена на брой член семейство /т.е. тя и деца/,а бащата на тези деца не влиза в тази игра. Затова държавата губи.

58

реалист

преди 6 години

До кога ще ни занимавате с НЕНОРМАЛНИ неща.

57

Анонимен

преди 6 години

То пък ние като се женим за жени -голяма файда

56

Анонимен

преди 6 години

Какъв патриот си ако не подкрепиш еднополовата любов????

55

Анонимен

преди 6 години

Който иска гейбракове да заминава за Германия! Ей на, там първият гейбрак се сключи от българин. Говори се, че е бременен вече.

54

Анонимен

преди 6 години

Кой знае какво станало,ами да се женят като искат .

53

123

преди 6 години

Явно ще трябва да се реже до кокал. И без милост.

52

Анонимен

преди 6 години

Господи Иисусе Христе, молим те помилуй ни и ни опази от това кощунство!

51

HeinrichHimmler

преди 6 години

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, НАЧЕЛО С ГРОБОКОПАЧИТЕ ОТ ГЕРБ, КОИТО НАД 10 ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ НАГЪЗВАТ НА КОГО ЛИ НЕ ОТ ЕВРОПА И САЩ!

50

Анонимен

преди 6 години

Извадиха нова дъвка, която да разтягат, за да замажат положението с Офшорните Патриоти, които защитават яростно интересите на Пеев-ски и Юлен-ска-та банка

49

Dies Irae

преди 6 години

До гейНе се женим защото няма смисъл да харчим една шапка с пари за да храним 200 гладни. Явно не знаеш, но когато се роди едно дете и ти го признаеш за твое то тогава пред закона ти имаш същите задължения каквито би имал и ако имаш брак. И на помощи са само вашите приятели от тъмния контингент. Другите имаме по 1, 2 деца защото си правим сметка колко можем да отгледаме и издържаме в сегашното си материално състояние. Когато ти имаш дете от гей другарчето тогава може да викаш на нас безполезни

48

HeinrichHimmler

преди 6 години

До всички хомосексуалисти: Ходете си в ТУРЦИЯ! Този, коментирал под мен също да си събира багажа и да се изнася!