87

Анонимен

преди 6 години

Изминаха 40 години от т.н. ислямска революция в Иран довела до днешния ислямски терор по целия свят. Тогава най-ретроградните ислямски религиозни сили свалиха шаха на Иран Мохамед Реза Пахлави заради програмата му да въведе Иран в съвременния свят и да го направи светска държава от западен тип. Сега видяхме до къде я докараха с дивашкия ислям управляващите ирански чaлмаджии. Очевидно е че скоро ще се сложи точка на ислямския тероризъм породен и захранван от иранските молли.

86

Хм

преди 6 години

До РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ"Ислямът в Близкият Изток се пропуква!"И как се пропуква?Като чрез уж "демократични революции" на мястото на светски или умерено ислямски режими идват откровени джихадисти1Голям напредък,ама за кого?

85

Факт

преди 6 години

В момента Иран е във война със САЩ и слугинажа им,няма как да бъдат толерирани бунтове,които са от полза за врага.Дори и да имат някакви основания.Иран е с 80млн. население и няма да е проблем да се раздели с няколко десетки хиляди.Просто ще се наложи-бунт по време на война=смъртно наказание.

84

РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ

преди 6 години

ИСЛЯМА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК СЕ ПРОПУКВА !!!

83

Анонимен

преди 6 години

2 френски полицаи пребити, единия е жена.Да живее демокрацията...Като гледам разправата, малко прилича на Иран.

82

Анонимен

преди 6 години

е тука номера с цветните революции няма да мине , много лидери си взеха поука и взеха достатъчно мерки да не се случват , а да не забравяме че иран е ядренна държава и в тясно сътрудничество с Русия , така че рижавия по добре ще е да укроти топката защото Ф.А. ..Щ МОЖЕ И ДА НЕ ПОСРЕЩНЕ 2019ГОД

81

идва

преди 6 години

Скоро и руснаците ще се събудят и ще пометат режима на фашиста Путин !!!!

80

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! 72"Иран не е Украйна ! Там аятоласите не си поплюват, а влиянието им е огромно."----Точно затова не вярвам на хумореските които разпостранявате, че от вън ги подкупвали и насъсквали. Там е такава изолация, следене и слухтене, че никой от вън не може да повлияе на вътрешното положение. Тези вълнения идват от недрата на този изстрадал народ на който му е писнало да търпи 40 години идиощините на тези 80 и нагоре годишни изфирясали фанатици.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен76AKO SEGA E 1989 G LICHNO BIX UDUSCHIL 10 SEDESARINA------------------------------------------------------------------------------------Сега ако беше 1989г. лично бих разстрелял всеки ***, който излезе на улицата!

78

Анонимен

преди 6 години

73 ти кога беше в Иран...в кои градове???

77

Анонимен

преди 6 години

Представям си Путин какъв страх го тресе гледайки революцията в Иран. Неговите съратници твърдят че една седмица стоял в кабинета си и гледал стотици пъти видеото с разстрела на приятеля му Кадафи. Тогава се заклел че няма да допусне и Асад да бъде така унизен и убит като плъх в канализацията. Тази клетва пък струва до днес живота на 500 хиляди сирийци и 5000 руснаци.

76

Анонимен

преди 6 години

Освободиха се кадри на ислямска държава от Сирия и сега ще заработват западните си заплати в други страни.

75

Анонимен

преди 6 години

Работа на САЩ с изпълнител Израел.Така беше в Либия,Египет,Сирия.

74

Анонимен

преди 6 години

AKO SEGA E 1989 G LICHNO BIX UDUSCHIL 10 SEDESARINA

73

Анонимен

преди 6 години

Такива протести стават редовно в САЩ, Франция. Полицията си бие, стреля и арестува и никой не сваля властта.

72

Нинов

преди 6 години

до 72 Този дедо Сорос бръкнал с тирбушона отзад на *** и не спира да го върти

71

Анонимен

преди 6 години

Какво падение?Рублярите защитават един от най-жестоките и ретроградни режими в съвременния свят, а именно ислямския режим на аятоласите.Нали сте срещу ислямистите, защо не застанете на страната на милионите ирански братя и сестри експлоатирани и подтискани 40 години от шепа ислямски фанатици ограбващи благата на таз богата страна с многовековна история и култура.Ако не познавате истинското положение в Иран образовайте се малко но спрете да поругавате смелите иранци рискуващи живота си за свобода

70

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Скоро ще ти замръзне пресилената усмивка, когато пламне и Русия.

69

Анонимен

преди 6 години

До майорскиДоста си глупав майорски. Сравняваш една постиндустриална държава САЩ с една типично индустриална държава Китай. Това е все едно да твърдиш че феодализма има предимство пред капитализма.

68

лочо

преди 6 години

Русофилите как са мобилизирани да защитават ислямските гвардейци на Иран и да бълват омраза срещу християнска Европа и САЩ.Утре ако има война русофилите ще убиват всичко що е против ислямските гвардейци,включително и българи.Русофила не е българин,нито християнин,той е ислямист.