209

1

преди 6 години

До АнонименТо пък Дачията една кола!?

208

ааа

преди 6 години

Стига глупости.... Кажете на кого и колко да даваме ПАРИ за да се приключи полемиката..................................................

207

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 213За метрото ще лъсне истината след 2020 га спрат еврофондовете - сега освен тях се пренасочват средста и от БДЖ и НКЖИ

206

Анонимен

преди 6 години

То в София е лудница. Дано спрат колкото може повече коли и движението се пооправи.

205

Анонимен

преди 6 години

Отдавна беше време.Румънците всички карат нови Дачии, а тук само коли по 20 г.

204

Пий един свеж въздух

преди 6 години

Бедните... супичката... голямо духане... Честито!

203

Анонимен

преди 6 години

Абе и аз искам на работното ми място да има детектори за алкохол и дрога. Омръзнало ми е на нощна смяна от пияни и дрогирани работници и шефове.В коя нормална държава това го има?

202

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова ще спира колите,защото така е най-лесно,а не помисли,че хората се качиха отново на колите заради скъпите билети.С кола излиза по-евтино,по-бързо и по-комфортно госпожо кмет.Май метрото ти се оказа доста нерентабилно,но иначе за стотици милиони.

201

До 211

преди 6 години

В дълбока заблуда си.В радиус от 3-5 км.от центъра на София са кв."Левски","Хр.Ботев"част от Подуене и всички се отопляват на твърдо гориво./написах част от "Подуене"защото и там има много къщи,които естествено не са с парно.Ако трябва да изброявам и крайните квартали картинката става още по-страшна.

200

Анонимен

преди 6 години

А комините кога?

199

1

преди 6 години

До ОбективенТоест, до всяка кола полицай!

198

Анонимен

преди 6 години

Колко замърсява твърдото гориво през зимата, може проблизително да се измери чрез разликата между замърсяването през зимата и през лятото. Разбира се това не е точно, но истинските данни се крият, защото ще лъсне че колите са малък замърсител, който замърсява приблизително два пъти по-малко от неизмитите улици и тротоари в София.

197

Анонимен

преди 6 години

Всички стари таралясници трябва да се спрат. И не само в София. Не се диша от тея бракми.

196

До 201

преди 6 години

Не познавам някой , който да държи нова кола пред блока, освен ако паркинга не е някакво затворено пространство. Давам ти пример за катализаторите. Дъщеря ми си купиха кола на старо (4 годишна) с катализатор. Държаха я пред блока, но след около 3 месеца катализатора го откраднаха, както преди това бяха откраднали и на останалите коли пред блока. Кой ще се хване да слаха нов катализатор всеки месец, за да има какво да крадат тези, които МВР не се и опитва да хване?! По-добре е сами да го махнат.

195

fgh

преди 6 години

Следя статистиката на замърсяване на въздуха от доста време и резултата е че въздуха чист когато е топло и мръсен когато е студено... нямам обяснениеbulgaria.maps.luftdaten.info/#13/42.6743/23.3466

194

fgh

преди 6 години

Колите са малкия замърсител, по-големия е отоплението на дърва и въглища... Но, бях чел че немиенето на улиците е голям замърсител, вярно ли е това ?

193

До 195

преди 6 години

В грешка си. Според фандъкова и шайката й, всичко, което се движи и вдига наслоената по улици и тротоари прах, замърсява за сметка на колите. С други думи, спиарем примерно всички коли, оставяме само тролеите и трамваите, но те като се движат замърсяват, значи според Фандъкова и сие, колите пак замърсяват. Замърсяването по улиците и тротоарите в много малка степен се дължи на колите и се дължи най-вече на отоплението с твърдо гориво, на строежите и други и на това, че улици и тротоари не се мият

192

до 200

преди 6 години

Понеже и друг път съм спорил по тази тема - хайде кажи ми къде около Орлов мост се отопляват на дърва или въглища!Конкретно - с улица и номер! Живея в този квартал и познавам много от живущите там, нито на някой докарват въглища, нито дърва!Замърсяването е само и единствено от стари дизелови автомобили, които пушат като нафтови печки!

191

до Обективен

преди 6 години

Това, че си купувате коли без катализатори от Дупница не значи, че някой ви ги краде пред блока!Поне 9-10 нови автомобила има пред нашия блок, на никой от тях не са откраднали катализатора!Стига сте се оправдавали с някакви въобръжаеми крадци на катализатори при положение, че 99% от автомобилите в Горубляне и Дупница нямат такива!

190

До 196

преди 6 години

Безумно е да се дава пример с 1, 2 или 10 кръстовища и да се твърди, че въздухът в целия град е същият. Даже и близо до Орлов мост в кварталите, кото са наблизо е пълно с малки къщи с дворове, където едва ли има парно. Живея в подобен квартал, топлофициран но къщите с дворове си горят дърва и евентуално още нещо.