259

Боби

преди 6 години

До Анонимен 288Грузия НАПАДНА Северна осетия и Руските Миротворци. Чак на 3 ден от конфликта влязоха руски Войски които ПРИНУДИХА ГРУЗИЯ КЪМ МИРКрим направи РЕФЕРЕНДУМ на базата на който Крим се отдели от Украйна и след това влезе в РФ Ако в Донбас и Луганск имаше терористи до сега да сa взривили половината Киев и четвърт от останалата Украйна - но не там има нормални хора които не искат да са под властта на Киев и за това се опитват Украинците да ги убият

258

****

преди 6 години

До-290:Я сподели колко е БВП на Италия,и на Русия,щом си толкова запознат с това,и ги разтягате тези локуми.

257

Анонимен

преди 6 години

До БобиТо в щатите пък или ги застрелват такива или ако имат късмет ги връщат директно обратно.как мислиш кое е по-добре?

256

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"БВП на Рашка е по-малък от този на Италия.При това Италия си внася 35% от ел.енергията която ползва."Което само по себе си говори колко им е по-голям КПД -то на рашките!Със по-малко правят повече че се водят и за "световна заплаха" и за свтоерн лидер, а Италия винаги е на опашката...

255

Анонимен

преди 6 години

До БобиНе знам. Знам обаче, че лоботомията не ти е помогнала. Може би да пробваш пак ?

254

Съмишленик

преди 6 години

До АнонименСамо да те поправя, не е Грузия, Джорджа, не е Крим, а е Краймея.Иначе и аз цицам, оттам, откъдето и ти.

253

Боби

преди 6 години

До Анонимен 287Анонимни аз знам какво се случи с моя колега. Отиде за месец в Москва на семинар- разбирай работа за клона на фирмата в която работих. Забравя си паспорта в къщи. В метрото веднага патрул го поздравява опандизва и колегите чак 4 часа след обед като ходиха да му занесат паспорта го пуснаха от Карцера. Брутално нали и да приложили са му стандартната руска хватка с извитите ръце зад гърба от която зверски болиКак смяташ правилно ли са действали?

252

Е, и?

преди 6 години

До Анонимен 290Е, и? Дали така ще и в бъдеще?

251

Анонимен

преди 6 години

До ХехехеБВП на Рашка е по-малък от този на Италия. При това Италия си внася 35% от ел.енергията която ползва.

250

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 283Прав си. Челистите там стават офшорни милиардери. Просто трябва да имат таланта да са приятели на джудже.

249

Анонимен

преди 6 години

До юбералесАгресията в Грузия, анексията на Крим, поддръжката на терористи в Донбас и Луганск, заплахите срещу прибалтийските държави, руските войски в приднестровието ... все неща които дават повод човек да не смята рашка за заплаха.

248

Анонимен

преди 6 години

До Боби 285Един приятел наскоро отиде до Москва. На летищито руски полицай му взе паспорта и не му го върна докато не стана с 150 евро по богат. Не, благодаря. Има и по малко *** начини да се самопрекарам.

247

Хехехе

преди 6 години

Ресурсите на Русия били скромни спрямо тези на Запада. Хеохохохохохо. И гледам после Дойче Веле. Аха ясна работата :D

246

юбералес

преди 6 години

Русия не може да бъде заплаха за НАТО. Не вярвам някой европеец да се страхува от Русия. Познава ме ги добре. Статията е преувеличена.

245

Боби

преди 6 години

До Анонимен 283Границите са отворени ако наистина те интересува *** в Москва и ПРОВЕРИ САМ

244

Анонимен

преди 6 години

В Русия никой не закача музикантите, особено ценни са челистите. Поне при Путин.

243

Анонимен

преди 6 години

До БобиДа бе .... ти да видиш каква демокрация струи на Арбат! Там бият само малолетните и беззащитните. Другите не ги закачат. Русия, сър!

242

Боби

преди 6 години

До Анонимен 280Пълнолетните Музиканти и творци на същия този Арбат никой не ги закача нито техните шапки в които събират пари.

241

Анонимен

преди 6 години

Мисля че си достатъчно умен да разбереш какво искам да кажа и честно казано само изхаби място за собствения си пост ей така за спора и спорта..Че ти непрекъснато това правиш бе троби. Защо за теб да може за други-не? Тук да не е Русия, а?

240

Анонимен

преди 6 години

До БобиВ Русия повече от 2ма на Червения площад се води незаконен протест. :))) Факт !Жалка скапана рашка, докъде стигна ....