51

Анонимен

преди 6 години

Ние сами решаваме кога и на кого прощаваме доносник Вежди, скривай си гнусната дърта мутра, нито е време нитo ви прощаваме, крадци със крадци.

50

Наивен

преди 6 години

Докато Бойко иска прерзглеждане на приватизацията, Нинова иска цялостен преглед на прехода, този иска прошка. Да не би нещо да е гузен?

49

Анонимен

преди 6 години

след 11 годи ще има "40 Години Стигат"-втора серия

48

Нормално мислещ човк

преди 6 години

Една малка извадка от текста по - горе: "Никому не съм сторил зло". Сега една друга извадка: "Полицай със счупен нос след скандал с Вежди Рашидов и Емил Додов " - "Не съм посягал на Вежди Рашидов", каза пред Би Ти Ви сержант Венцислав Павлов. Той отрича да се е държал арогантно с Вежди Рашидов и Емил Додов.Помолих го да си свали стъклото на колата. Той не ми обърна никакво внимание и се мотаеше вътре. После аз му казах, че при това положение ще се наложи да му се вдигне колата с паяк. Той ми каза да му се махна от колата, защото ще ме пребие, разказа пострадалият, Аз отидох при него, а

47

Християнин

преди 6 години

Вместо да се ругаем нека да простим всички грехове на всички и нашите грехове, ще са простени, а простения грешник получава виза за Небесата, да бъде цяла вечност със Създателя си, НАШИЯТ ГОСПОД

46

Анонимен

преди 6 години

Гузен -негонен бяга Чувал ли се е ,тази ?!Грешка ,грешка ...,колко да е грешка ?!30 години !Как не те срам ,да дрънкаш глупости ?!?

45

Анонимен

преди 6 години

те не спират да крадът и ограбват народа а за нас е било време да им прощаваме ..е да такива са Евопейските ценности. За революция е време Вежди, за революция

44

Анонимен

преди 6 години

Това (вежди) е най големия провал на ДС

43

Анонимен

преди 6 години

Никаква прошка.

42

Скопен овен

преди 6 години

Прощавам ти, г-н политик, че за стотинки продаде род и родина. Земята даде на чужди хора да богатеят от нея, а нашите деца слуги да станат в странско. Прощавам ти, г-н политик, че всеки ден изпълваш ефира и ме лъжеш как хубаво живея и как досега такъв живот не съм имал. Прощавам ти г-н политик, че след тебе по таз земя от кръвта на дедите ни пропита, чуждоверци ще се разхождат навеки, а ти, децата ти, кървави пари ще лочите нейде из света.

41

Анонимен

преди 6 години

Че ние нямаме политици бе мултак каква е политическата ви цел да ограбите хората и да ги пратите в ЕС да берат ягоди и да стават там селяни. ЕС може и да е хубаво нещо ама БГ не е хубаво нещо. cъс унищожено земеделие и нула производство, тука дори бежанец не иска да остане правете си сметката Май само по празниците се сещате, че освен политици има и народ, клоуни.

40

Анонимен

преди 6 години

Христос го е казал-Прости им господи,те не знаят какво вършат.Но кои сме ние,да се сравняваме с Христос!Ако е за прошка,ще им го прости който и където трябва.И на тях и на нас.

39

Анонимен

преди 6 години

Каква прошка за хора откраднали милярди разрушили хилади животи и прокудили цйл народ да се скита немил недраг ро света не прошка а съд

38

Анонимен

преди 6 години

Веждито е един артист... Артист, колкото и политик. Перфектен *** за зеле.

37

Анонимен

преди 6 години

Искам Мая Манолова за министър-председател.Ванга е казала, че ще ни потръгне, когато руса жена стане премиер.

36

Аз

преди 6 години

Бог прощава, Аз не!

35

Гробокопач

преди 6 години

Никога няма да простим на политиците, Тангра иска изтреблението им, заради престъпленията срещу Българската Държавност, Държава и Народност. Те трябва да бъдат изтребени! Никога няма да простим на политик, който като личност е предпочел да бъде мултак, а не калтак! Ако не го застигне земната казън, настига го Небесната!

34

Медиите,

преди 6 години

защо и на тези светли празници ни ги навирате в очите?!Пощадете ни,ето една истински сериозна причина да не гледам ТvДали ще ме изтрият?!?

33

Шопо

преди 6 години

На айдуците никаква прошка ,Веждю !!! Никаква !!!

32

Келеш

преди 6 години

Прошка на въжето!