69

Анонимен

преди 6 години

Абе кога се пада свещеният празник обрезание Господне? На 1.1 ли?

68

Макс

преди 6 години

Религията, каквато и да е тя, е създадена с цел контрол на масите и успешно продължава да го прави. Религията няма нищо общо с духовността (осъзнатост, че всичко е свързано на енергийно ниво и сме част от едно цяло). Атеизма е друга човешка заблуда. "Бих искал да знам мислите на Бог, останалото са подробности" - Айнщайн. "В храма на науката има място за Бог" - Теодоси Теодосиев(Тео) и още "Рецептата за оцеляване на днешния свят е прошката" - Теодоси Теодосиев(Тео).

67

Една от Пз

преди 6 години

До Осман:Османе, Авраам и Исак са от Стария Завет, и да, тогава е имало кланета на курбани и леене на кървища. Християнството започва преди 2017г, на днешна дата!

66

Анонимен

преди 6 години

Алла е бог на луната, оттам и символът им е луна по знамената, летоброенето е по лунните цикли, всичките им молитви са по луннен часовник

65

Осман

преди 6 години

Курбана не е християнски обичайДо 68Ти изобщо чел ли си Библията, за Авраам и за сина му Исак. Курбана бил 'езически'. Вие големите 'християни' не си познавате религията. Спирам да пиша по темата. Лека вечер.

64

до Осман

преди 6 години

Имаш предвид, че ислямистите живеят в 1400 и някоя си, докато ние нормалните хора сме в 2017-та

63

Анонимен

преди 6 години

Да ги питаш ислямистите що се обрязват - ъъъъъ, мммммм, ххххх - ми видяхме от евреите и ние така....

62

Осман

преди 6 години

Исляма е религия като всички останали. Доста по млада и голяма част от днешните мюсюлмани особено в арабския свят са като средновековните християни в Европа. Сега няма нужда да давам примери от 'светата инквизиция' и други, че вече става банално. Всеки разумен човек без предразсъдъци може да разбере какво имам в предвид.

61

до Осман

преди 6 години

Тоя па, в хиндуизма има 300 милиона богове, некви проблеми да имаш?

60

2

преди 6 години

До ОсманКурбана не е християнски обичай , а останал езически. Да убиеш нещо. да отнемеш нечии живот с подлата мисъл да не посегнат на теб.

59

Анонимен

преди 6 години

Исус също е бил обрязан... Трите аврамистични религии са едно и също зло.

58

Осман

преди 6 години

Всяка религия е 'лоша' или 'добра'. Всичко зависи от интерпретацията. И всеки култ води към крайности. Както култа към личността така и култа към религии и пророци. Човек трябва да вярва в Създателя който е един и всемогъщ и да приеме, че всички хора са създадени от Него. А религиите да останат на второстепенен план. Защото всички религии водят към Бога но най-прекия път между Човека и Бога е пътя който си създадеш сам докато си на тоя свят.

57

свинско със зеле

преди 6 години

До Осман"Свинското е "нечестиво" и според християнството" - няма такова нещо. Според христиняството не е важно какво влиза в устата на човек, а какво излиза, затова в християнството няма забранени храни

56

Анонимен

преди 6 години

PREDATELIYAT VINAGI SI OSTAVA PREDATEL

55

Осман

преди 6 години

Свинското е "нечестиво" и според християнството. Християните също правят курбан за здраве и берекет. Защо не колят прасе за курбан? Защото от прасе курбан 'жертвено животно' не става. А според исляма и юдаизма свинското направо си е мpъсно каквото е кучешкото за нас но пък за китайците е нормално да си похапват кучета и котки.

54

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че исляма и юдеизма са една и съща религия, това си личи и по обрязването, и по шапчиците на главите, и по свинското, едните си бият главите в стена, другите в паважа. Те са кръвно свързани, просто братовчеди, които се бият кой ще вземе южната стая в наследствената къща на баща им в Йерусалим

53

до осман

преди 6 години

ти си чел протестантска библия, преведена на турски, с доста 'странни' неща в нея. не по-малко странна е и католическата библия. сунитския ислям и източното православие са невероятно близки като разбиране и обяснения, само че при едните исус е вестоносец, а при другите е духовен пример за подражание. проблемът идва не от свещените книги, а от хората, които се мъчат да си натрапят собствените погрешни виждания. винаги е било така.

52

Анонимен

преди 6 години

няма почти никаква разлика между двете религии. просто едните въобще не познават другите, нито религията им, и обикновено се шокират, когато разберат колко са близки. а свинското е само дребен детайл. мен лично повече ме притесняват не кой какъв станал, а тези извратени бракове и осиновявания от хомосексуални, трети пол и прочие ненормални от природна гледна точка натрапени 'ценности'.

51

Анонимен

преди 6 години

До до 50Това е според християнството (или по-точно някой от християните, защото има християни, които имат друго мнение.) Според другите религии е по друг начин, но този Бог, който създал света за шест дни и на седмия седнал да си почине, сам по себе си е един и същ (бога на Аврам).

50

RG

преди 6 години

В момента вече регистритрите на окултисти са готови. Започнато е мащабно разследване срещу САТАНИСТИ. Присъдите са бърза смърт без съд. Оказва се, че зад всяко голямо престъпление има сатанисти (политици , масон-евреи, полицаи, съдии, дори има гледачки в детски градини и болници - отделение за бременни жени).Има доказателства и записи от разговори и церемонии. Има и убийства на бебета и бъркане в дупките на бебета от сатанисти.ОТ 2018 ЗАПОЧВА ГЛОБАЛНА ОПЕРАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАЛАВЯНЕТО ИМ!!!