226

Анонимен

преди 6 години

един от югозападанай-простите хора са в гербнай-големите тарикати и крадци са в гербникой не може да ги стигнедаже дпс

225

Анонимен

преди 6 години

Бойко като нямаше хора и ги събираше по кръстовищата и му се налагаше да разкарва калинки, случайно попаднали във властта или пишман-еврокомисари като Румяна Желева да не би да се отказа от властта. Не че сега хората му са много по-добри, ама поне гласуват покорно - днес за мораториума за лекарствата, след седмица против, гледат боса в очите изплезили език и правят това, което той разпореди.

224

ognyanz

преди 6 години

До 237: В библията е казано: "Извадете гредата от своето око и тогава ще видите как да извадите сламката от окото на ближния си".

223

До Един от северозап

преди 6 години

Точно ти не трябва да се чудиш как сме живели преди ГЕРБ,защото точно твоят край стана най-бедният в Европа,хората избягаха от там и останаха само автоджамбази и различни от българския етноси !

222

ognyanz

преди 6 години

С управлението на ГЕРБ все повече се сраства мутренско-ченгеджийската мафия с държавата. Дано през новата година най-после си разчистим бостана от тикви.

221

Анонимен

преди 6 години

Безбожниците-комунисти от Позитано понеже НЕ празнуват този светъл празник са напълнили форума с полит пропаганда и опорни точки. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ, а не само на 80-те процентовите от Позитано

220

Анонимен

преди 6 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЦЕЦО - ГОЛЕМИЯТ СПЕЦИАЛИСТ ПО АПАРТАМЕНТИТЕ.

219

Анонимен

преди 6 години

То пък в ГЕРБ едни хорааа-калинка до калинка.

218

Анонимен

преди 6 години

Само Герб имат кадри- калинка до калинката, кой от кой по-некадърен и ***.

217

чарли

преди 6 години

Нямат нямат,ако не е Герб живота може да спре,Дунав да потече обратно а слънцето да угасне !

216

extremist

преди 6 години

ДОЛУ ГЕРБ! ПАРЛАМЕНТАРНАТА МАФИЯ В ЗАТВОРА

215

Един от Северозапада

преди 6 години

Продължение на 228.Има и друга разлика.Имало е и спуснати отгоре и преди.Роднини, любовници, деца.Както и сега.с тая разлика, че някога, всеки си гледаше работата, и тягоре долу вървеше, защото осъзнаваха,че ако слязат от каручката, няма качване-клеймото "некадърник" ще го носят цял живот навсякъде, а днес-всеки некадърник, особено от Герб, се смята за незаменим и меродавен на мястото си, и с индулгенция доживотно да краде, щом дава процент, където трябва, несменяем, незаменим, с мания за величи

214

Анонимен

преди 6 години

то па у герб едни "специалисти" - дуловската,лиляна,цецка, теменужка,менда кметкамарионетка и оназ вечно заспалата -*** Ай Моля ви се !

213

Един от Северозапада

преди 6 години

Чета и статията и коментарите под нея.И не мога да се начудя, как ли сме живяли преди Герб? Когато кадрите , ръководещи държавата , и по места, и по-горе, трябваше да имат все пак някакво образование, да са показали някакъв интелект и качества. Можеше ли някога физкулурник, да командва МВР? Министрите на здравеопазването да ги събират по кръстовища и бензиностанции, а името Калинка да е нарицателно за спуснати отгоре некадърни кадри на Герб?Имало е вероятно и преди ,еденици, сега е масово.

212

Хитър Петър

преди 6 години

До за ОПАз не виждам да са различни трите партии в Обединени патриоти. Еднакви са, затова са се слели, защото първо са фалшиви патриоти и националисти, второ, че искат да са 100% на власт, трето, че и 3-те парии искат да мамят избирателите си с това, че са истински патриоти и едва ли не ще спасят България с техните гръмки обещания. Поне за мен са еднакви. Напълно нормално е фалшивите патриотични партии да се слеят в едно. Аз като истински патриот не съм към тяхното съсловие.

211

asen

преди 6 години

Този от Герб е фалшив и не го бива да управлява. Те си гледат техния интерес и друго не ги интересува.Нали си направиха специален съд който да гледа дела на управниците за корупцията.

210

дрът кумониз

преди 6 години

Ние имаме само Деница Златева и не си я даваме

209

анонимен

преди 6 години

Религиозни фанатици има във всички религии:1. в исляма - уахабистите;2. в християнството - йезуитите от Ватикана;3. в Юдаизма - крайните ционисти.Така че оставете евреите на мира, те имат големи учени и са умен народ.

208

Бе Се Пе

преди 6 години

нямаме такива специалистифалит на една банка16 млрд дългкрадене на еврофондоверазпределяне на обществени поръчки между наши хора без да ни хванатГЕРБ са много по-добри от нас

207

анонимен

преди 6 години

От другите 20 % умни българи поне 5 % сме завършили в ПУ, браво на проф.Иво Христов-един депутат да каже истината!