121

Дементор

преди 6 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА СЛУЖБА ПО 2 ГОДИНИ , ЗА *** ПО 3 ГОДИНИ

120

Тиква

преди 6 години

Къде са парите от КТБСтига партенки

119

МФфМ

преди 6 години

Гледам сутринта, това мъжко недоразумение, Алекс, от фермата, футболиста.... Сашо го пита.. с лакирани нокти ли си... а оня ..да, трябва да се поддържам!?!? АЗ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА ЗА КАЗАРМАТА...

118

Стамат

преди 6 години

Всъщност НАТО подготвя българско пушечно месо, което да върши мръсната му юдео-масонска работа!

117

Стамат

преди 6 години

Бай ви Стамат знаете ли кога ще служи в НАТО-вска армия?

116

Ohk

преди 6 години

Ko gotvi? Dobrovolno parno?Po kakva recepta?

115

Анонимен

преди 6 години

....леви ,леви ,един- дваа -три ,леви, леви .... За казарма трябват нормални момчета а не пл.ужеци .

114

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДруго е да си,, нормален ,,с епилиран *** и лакирани нокти

113

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че която и държава да ни завладее ще е по-добра от българската,така че абсолютно никакъв смисъл не виждам в това да си дават децата силите,времето и здравето за нея.Сегашната ни държава е от полза само за една много малка част държаща властта и облагодетелстваща се от нея.Всички останали са слуги на тази прислойка,на които ежедневно се втълпява колко големи патриоти трябва да бъдат и как с живота си трябва да защитават благините на управляващите.Защо?Ами така трябва-е отговора!

112

Анонимен

преди 6 години

Ако сигурността на нацията ги тревожи толкова да разрешат свободно притежание на оръжие както е в сащ и швейцария. Да видим външен враг как ще завладее земя с въоръжени цивилни от които дори само 1% да не искат да са роби.Ама този принцип работи и за вътрешния враг...

111

магаревъд

преди 6 години

Казармата беше изключително полезно и приятно преживяване за мен. За една година изстрелях цели 60 патрона от калашника и го разнасях гордо непрекъснато. Научих много неща полезни за цивилния живот. Например да си връзвам обувките, така че да не се развързват цял ден. Освен това ... май няма друго.От тримата съединители каракачанов е средния. Обаче нали държат кроасаните на предателя главния далавераджия ... дарк вейдър.

110

Анонимен

преди 6 години

Нека на всички да е ясно че тази измислена държава няма никакви ресурси с които би могла да издържа наборна армия.Това би изисквало част от откраднатото да остава в държавата,а политиците ни изобщо не биха се съгласили с това.Това между другото е основната причина за да не въвеждат наборна армия..Иначе бла-бла-бла-на думи голямо желание имаме.Но наборната армия е възможна само в богати и силни държави-каквато беше нашата преди да ни налази демокрацията.Имахме 110хил. армия-най-силна на Балканите

109

Хитър Петър

преди 6 години

Волен Сидеров не е ходил в казармата и трябва да се включи в доброволната казарма!

108

Анонимен

преди 6 години

До магаревъдПатроните са скъпи. Ти кой си държавата да харчи пари за тебе? Че ти дава да държиш оръжие малко ли е?

107

До 10 (№108)

преди 6 години

За колонизиране на други планети са говорили още на нашите родители по времето на социализма. И победил комунизъм са им обещавали, който щял да настъпи през 1980 г. Тогава всички щели да получават безплатно италиански обувки.Намерили се обаче по-окомуш хора, които питали "Защо италиански, ние няма ли да можем да произвеждаме обувки,когато комунизмът победи?"Днес задачата е да бъдат приучени на дисциплина и полезни умения 19-20-годишните, а недоучените да усвоят професии и трудови навици

106

Анонимен

преди 6 години

Всички в казармата на собствена издръжка - за народа и родината!

105

Край

преди 6 години

А тоя дето ще се готви за времето на роботите и ще ходи на друга планета - ми нищо не мога да му кажа. То ние и сега живеем на различни планети с него.

104

Край

преди 6 години

Тия дето лежат на кълката че щом сме в ЕС и НАТО ни не трябва военно обучение за момчетата - само да им кажа че съюзите са нещо много временно и българите трябва да имат държава и след тях. На тия дето мислят че няма кой да ни напада - да им кажа - Вече сме НАПАДНАТИ. Питайте ги в Нова Загора в Лом в Мечка в Асеновград във Видин дали се спи спокойно на фронта. Сега там после и във вашия град.

103

10

преди 6 години

-Я стига с тези *** простотии!Който иска,нека служи-на някои им харесва!Само не ми говорете за патриотизъм и армия -няма никаква връззка!Нашите деце трябва да подготвяме за времетона роботите,другите планети ш пр., а не казармени простотии!

102

Анонимен

преди 6 години

До Край 104Има хляб в твоята идея, трябва да се обмисли.Не е нужно да е казарма от стария тип. Може да бъде по-скоро военно обучение с цел създаване на Гражданска гвардия, която да може да реагира адекватно при всякакви извънредни обстоятелства, не само при военна агресия.Това сме го коментирали многократно тук.Но паралелно с това трябва да се приеме и идеята за три години задължителна служба в Строителни войски за гяволите, които си мислят, че цял живот ще са на помощи или в сивия сектор.