108

Анонимен

преди 6 години

До 124Доган може да ръководи само козата в обора.Каквото му ЗАПОВЯДАТ това и прави.Същото е положението с Разбойко.Единствените независими управници в Бг бяха Костов и Станишев.И двамата бяха свалени от едни и същи бандити.Костов го свалиха с царя а Станишев чрез Доган.

107

Анонимен

преди 6 години

Хубав или лош , турчин или българин и т.н. Доган е фигура в нашия преход към демокрация . След като е толкова безличен според много хейтъри тук , защо го обсъждате.Др. Нинова каквото и да каже все ще е губеща .

106

Анонимен

преди 6 години

А,РЕ БЕ К,ВО СЕ ПРАВИТЕ НА УЩИПАНИ ПАНСИОНАТНИ (ДЕВИЦИ) ВСЕКИ МУ Е ЯСНО,ЧЕ БИБИТКО ВИНАГИ Е УПРАВЛЯВАЛ С ДОГАНЯ, А ПРИКАЗКИТЕ,ЧЕ ГЕРп БИЛИ СРЕЩУ ДПС Е ПРОСТО ПАРЛАМА ЗА ЗАБЛУДА НА ТЪПИЯ М,АТРЯЛ

105

Анонимен

преди 6 години

Бойко и Доган са мекерета на БИБЛИОТЕКАРИТЕ, бе смешници.Толкова години не го разбрахте защото сте ПРОСТИ!!!Библиотекароте НАРЕДИХА на Доган да свали Станишев защото не можеха да го комадват.

104

extremist

преди 6 години

ДОЛУ ГЕРБ! ДОГАН КРАДЕЦА И БОКО ТИКВАТА В ЗАТВОРА

103

до 122

преди 6 години

Доган от началото на " демокрацията" ръководи задкулисно държавата. Факт

102

Следва

преди 6 години

Ритнато малко столченце, дебел клон, въже и Доган виси на него.

101

Анонимен

преди 6 години

На този му стана традиция да изнася коледни послания.Май той води парада от години. Борко и Радев са само за цвят, но той дърпа конците им!

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Народът да мре от глад, да продължаваме да сме на опашката по жизнен стандарт, НО да сме стабилни за пред Брюксел и зелките му?Кой е умрял от глад бе каскет омачкан? Никога досега България не е била в по-добро икономическо състояние - включително и по времето на правешкия ***. Факт.

99

Анонимен

преди 6 години

Много ми е смешно, всеки път като този *** се обади, всички му се връзват. Не разбирате ли,че това му е идеята. Накрая всички разединени и ДПС 3та сила... Спрете да мислите като овце и помислете малко!

98

Анонимен

преди 6 години

До 111БСП ЕДИНСТВЕНА Е ОПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРИЯква опозиция бе - най-обикновени лапачи

97

Анонимен

преди 6 години

Народът го е казал много точно-На турчин/***/ вяра да нямаш!За пореден път се убеждавам.Дедо боре го хвана паниката от вота и впрегна всички сили и мангизи.И Луцифер ще гушне,ако трябва.А господ отгоре,през гъстия дим,гледаше на всичко тих,невъзмутим.

96

Пишман експерт

преди 6 години

А сега мнението и на един пишман експерт! Три факта, и един извод:1. Доган хидроинженера, никога не е бил нещо повече от агент на ДС, който се обогатява на гърба на държавата.2. На Валерия Велева мнението не струва нищо, заради близките й отношения с алкохолния сокол.3. Никой не се интересува от замъглените бръщолевици на Доган, освен измислените "журналисти". Явно толкова може човека, щом се изказва един път в годината.Извод: Скоро и "професор" и "журналисти" ще разберат има ли алтернатива!

95

Анонимен

преди 6 години

Меди,колко стомаха имаш? Не се наяде,не се накраде.Аллах те гледа.

94

Анонимен

преди 6 години

Преди обвиниха Местан че бил въртял *** и свалил Ореха.ам сега ...то за тия си е спорт да се връткат и то към който държи парата!

93

Анонимен

преди 6 години

С други думи разсипията на държавата и народа продължава!

92

Анонимен

преди 6 години

До ЕдинБСП ЕДИНСТВЕНА Е ОПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ

91

Един

преди 6 години

БСП остана единствената опозиция.Аз ще гласувам за тях.Това е положението.

90

ПОМАК

преди 6 години

Не ни занимавайте със този ! ДПС е мафиотска структора ограбваща мюсулманите в БГ ! Къде е кмета на Неделино откраднал общест. поръчки и разделил парите със сарайте ??? Къде е Бисеров .посочен от чужди служби . че пере пари на сарайте но без обвинение ??? При НОВИЯТ гл. прокурор искаме доганя в КАУША доживот !

89

Не ви стиска

преди 6 години

Първо да дадем Папките от Дело Възродителен Процес на Трибунала и да видим кои са Престъпниците , аре после тука коментари (бройки) да пишем