86

Анонимен

преди 6 години

На снимката са редовни руски части със знамена в тържествен марш. Вижда се и Ил-76, който ще ги откара в Родината. Чест и слава на тези храбри бойци, които разбиха ислямистите и "умерените човеkoядци"!

85

До вече не

преди 6 години

Понеже стана дума за ***, искам да ги полея със студена водичка.Едно време повечето хора се къпеха в обществени бани.***, които много преувеличават димензиите на някои чаркове (част от националните митологеми!) да знаят, че са далеч след руснаците! Излизат онези от "парилката", загубили кило и 1/2 от теглото си, купуват си халба бира, разхождат се и я пият голи-голенички. После още една, разбира се!Така пред очите ти - материал за статистика!Легендарният *** е с дребосък! Това е!

84

Анонимен

преди 6 години

оо амер.пропаганда се е еазвихрила из целия сайт

83

Анонимен

преди 6 години

Нещо да напишеш за "Блекуотър"? Недейте да скромничите!

82

Мишо

преди 6 години

Добре, че поне са ви платили за този набор от думи.Бездарно прахосани пари.

81

Стамат

преди 6 години

Тази статия смърди на юдеизъм - пари, пари, пари!

80

Американ

преди 6 години

Reuters напоследък се доста изложиха с разпространение на фалшивки, та не знам до колко да вярвам на тези "разкрития"..Иначе не виждам проблема тука - и Америка използва наемници.

79

дядомраз

преди 6 години

Лека пръст на всички загинали в борбата с тероризма! Сирийци,руснаци,иранци,ливанци,афганистанци,палестинци,иракчани,американци,тур-ци,чеченци и др. Много са въпросите около този т.н. тероризъм.Как възникна,защо,кой го финансира и защо се допусна да заеме такава голяма територия? Къде ще е отиде сега? Защото той,идеологията,спонсорите и пр. са живи.

78

Анонимен

преди 6 години

До до 72Нищо лично.

77

вече не

преди 6 години

Убили са го въпросния Каобунин, но е осигурил семейството си, доколкото сам човек може да пребори капитализма с неговите вълчи хватки.Достойно поведение на достоен мъж ! Достойна смърт в името на интересите на правата вяра !Няма как такъв човек да се свива материално като *** балкански за заплатка от 1000 лв. и да превива гръб на злодеите на капитализма.Те пък *** кога ли са разбирали руския манталитет и ценности, техните са съвсем други.

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИма естествено, но не като войници на НАТО в името на чужди интереси. Истинските осъзнати българи ненавиждат НАТО и други подобни окупаторски организации.

75

Аспарух

преди 6 години

Що краварите не използват ли наемници да им върат мръсната работа?А кой обучава терористите в лагерите???

74

до 72

преди 6 години

Благодаря за забележката, имаш пълно основание.

73

Хм

преди 6 години

До АнонименМоже и да има хора готови да загинат за България,но по държавните институции със сигурност няма!

72

Корекция на 65

преди 6 години

До корекция на 64Пише се "предвид", а не "в предвид". :)

71

68

преди 6 години

За България да ,но не и за Русия,освен някоя друга радикализирана ........ от БНО Шипка

70

Анонимен

преди 6 години

Колкото руския народ има кирия от пропагандата на Кремъл ,толкова и вие имате кирия,и вас и руския народ безмилостно ви крадат кагебейците.

69

Анонимен

преди 6 години

След като загубиха в Сирия, последният коз в ръцете на американците за разпалване на нова война в Близкия Изток остават кюрдите.

68

Анонимен

преди 6 години

искам някой да каже точно, има ли днес българи, готови да загинат за България ?

67

Анонимен

преди 6 години

Абе, откъде толкова кюрди в Сири, че заедно с 500 американски войници да отвоюват и окупират трайно територия, колкото България. Казват, че И.Д не симулирала сражения срещу кюрдите, а се биели истински. Значи са много...