14

до 13,фалшиви новини

преди 6 години

ти си повече журналист от тях, действително проверих фейсбука на Chris Carr, текущият главен-прокурор на Джорджия (щото както и ти си споменал на предишният името на дъщеря му е ясно и не съврада) и какво пише - доведена дъщеря Изабел Уатсън, ето и копи&пасте от фейсбука ня Chris Carr:"FAMILY MEMBERS: Isabel Watson (Stepdaughter)"остава мистерия за кой се е оженило нашето момче...

13

Анонимен

преди 6 години

българин, женен за гъркиня в щатите някак си звучи по-добре от афганистанец, женен за камерунка.

12

фалшиви новини

преди 6 години

не знам, но предишният главен-прокурор на щата Джорджия има дъщеря (и син), чието име не е Виктория, текущият (този назначен от администрацията на Тръмп преди година), има доведена дъщеря, доколкото мога да разбера, но името й никъде не се споменава. така, че остава загадка за кой се е оженил наша гордост вип-брадъра!

11

шоп

преди 6 години

Това не е брак, а някаква измислена театрална постановка. Бащата не е разрешил да сключат граждански брак, затова са се врекли по някакъв измислен българо-американски ритуал. Така прокурора по-лесно ще натири нашия луджо и щерка му пак си е мома;))

10

Каква новина само!

преди 6 години

Кой, кой бил меркантилен? Жените?

9

12

преди 6 години

До АнонименНерде, Джорджия, нерде, Флорида!?

8

Анонимен

преди 6 години

Булката е повече от семпла,прическа ала героиня на Джейн Остин,роклята е измъкната от срина на баба й, а букетчето в ръката е направо смешно. В САЩ се правят наистина пищни сватби,а хората със състояние и положение в обществото не биха се посрамвали с подобна посредственост.....В заключение-кой провери правдивостта на заявените високи постове и престижни професии на тъстовете ? В България не обръщаме внимание на детайлите,а вярваме каквото ни се поднесе

7

Анонимен

преди 6 години

Благословени да са и много щастливи

6

помнещ

преди 6 години

До Копле: "Отрочето не е ли прибрано в лудницата?" ГРЕШКА!!! За лудницата не е момчето а баща му. Момчето по някаква причина в случая майка му е избягала от България, защо, се сетете сами, но то приема новата си родина. Ама баща му приема синът му да живее в САЩ, но какво казва той на нашите деца: " САЩ са империалисти искащи да заробят нашата България Русия е нашият благодетел". НО собственото си дете не иска да изпрати в страната към която насочва нашите деца. Това е лудост, но на Ст.Данаилов.

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

На всички комунисти синовете им в США! Защо ли не в прекрааснааааяя Россия!?

4

Анонимен

преди 6 години

А дали е пър.дял и на сватбата си. Спомням си какви топовни гърмежи издаваше в общата спалня сред съквартирантите и щеше да яде бой за тоя си навик. Простовато момче, ама родено с късмет, Ламбо бил пръснал цял милион по него, сега прокуроски зет, ама надали ще смее да се изрезва пред тъста си.

3

Анонимен

преди 6 години

Не знам за кой татинко говориш, ама е уцелил джакпота Владито. Главен прокурор на Джорджия е дедото, сигурно има доларчета за 5 живота.

2

Анонимен

преди 6 години

Това наистина е новина , която радва целия Български народ . Браво на уж журналистите за така добре свършената работа за няколко гроша .

1

Копле

преди 6 години

Отрочето не е ли прибрано в лудницата? Сигурно и булката е същата. Лика-прилика. А татинко ще им преведе 1 милион, да си ги харчат.