14

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

Хем посрани , хем големи .Вместо да се снишат и засрамят , че по заповед от Б Б отмениха мораториума , те посипаха главите си с пепел и пак се пъчат , че са номер 1

13

Анонимен

преди 6 години

Браво на Нинова и на Радев.Забиха поредния си шамар в гербавите мутри.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18.Др.синя фуражка,новината е истинска.Фалшив ти е мозъка.А колкото до това кой какви езици знае,ти също едва ли знаеш датски.

11

АНТИ

преди 6 години

Българийо, безспирно те крадяха,обран бостан остана тук след тях,но умни българи това разбраха,успяха навреме да се махнат,във белите страни тогаз.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Др. червен каскет това е фалшива новина . Първо ти си неграмотен и не можеш да четеш Датски вестници . Второ проверих тези т.н. вестници и нямаше такава статия . Просто си толкова елементарин , че и др. Лъжа ще ти завиди .

9

Активист на БКП

преди 6 години

А за контабандният износ на цигари на Булгартабак в Турция кога ще ни обяснят ? Щото там милионите са повече от необходимите за лечение на онкоболни ?

8

Редактор

преди 6 години

До АнонименМораториумът падна!Тирето пояснява и засилва емоцията и изражението. Съчетано с удивителен знак, има значение как ще бъде възприето. Ти като прочетеш едно изречение с точка и същото с удивителен знак и без точка, какво разбираш? Разликата е голяма. В първия случая го казва нормално, а във втория случая все едно крещи. Ако сложиш три удивителни знака, тази емоция се засилва още повече. Учи български език и ще разбереш още...

7

Анонимен

преди 6 години

Господа журналисти,има и друга новина.Ха да ви видим вие,дето по цял ден ровите навсякъде по информационни агенции и сайтове дали ще я откриете или по-скоро дали ще ви стиска да я изнесете.Един от най-авторитетните датски вестници на първа страница е написал,че България,страната която след десет дни ще поеме председателството на ЕС е разядена от корупция.И най-отпред е поставена снимката на премиера Бойко Борисов.

6

Анонимен

преди 6 години

До редактора: Каква е ролята на тирето в заглавието, бихте ли обяснили?

5

Анонимен

преди 6 години

СТРАНДЖА,вместо да се излагаш за пореден път,по-добре кажи кога подкрепи своите гербаджии.Когато гласуваха за мораториума онзи ден или когато днес го отхвърлиха.Ха да видим сега дали птичия ти мозък ще реши тзи задача.

4

Анонимен

преди 6 години

И сега нека пишмансоциолозите пак да приказват как ГЕРБ са номер едно.Просто с тези числа легитимират изборните фалшификации на Цветанов.

3

Момо

преди 6 години

Стига с тоя цирк! Всичко се прави, за да може баце сега да се изтъпанчи и да каже "Аз! Аз!".

2

Анонимен

преди 6 години

Ураганът Корнелия пак помете катуна ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 6 години

Поне и да пишат кога и правителството ще падне!!!