11

Защо

преди 6 години

Защо не се самозезира прокуратурата заради опити и заплахи за убийство, подстрекателство към гражданско неподчинение и заплахи за палеж на частно имущество? Докога ромите ще казват кое как да става? Техните къщи законни ли са, плащат ли данъци, ток, вода? Ако не искат да имат задължения-как така ще искат да имат права? В Асеновград защо дадоха такива смешни присъди на ***, пребили БЪЛГАРСКИ деца?

10

Анонимен

преди 6 години

Исках да гласувам, ама нямах желание. Искаме 20г затвор или ще се саморазправяме, ама "Шофьорът сигурно беше загледан, не можа да види хората върху тротоара и направо в тях-челно" - колко нежно, почти оправдателно

9

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе нали всички само за закони говорят бе, хванали го виновния, ще го съдят и осъдят...какви са тия ромове, та и на нож били...айде да не си мерим кой с кво е, щото ний пък сме на пушки и пищови-айде да видим сега!

8

111

преди 6 години

Абе защо само ромите дават показания в тоя случай? Първо съдим, пребиваме, после сглобяваме информацията..

7

Анонимен

преди 6 години

омръзна ми от убийците на пътя, тоя си заслужава линча

6

Анонимен

преди 6 години

Не ги защитавайте такива пишман шофюрчета защото като се случи катастрофа с някой бьлгарче ревете! Нека нека му дадьт двайска на шумахер.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами разбирам ги. Има изключително нагли отворковци, които си мислят, че света е създаден за тях. Правят абсолютно каквото си искат. Карат като ***. Подкрепям ромите. Още е трябвало да го бият.

4

socialen

преди 6 години

Кадърът на ПП ГЕРП с джипа трябва да го отнесе.

3

Анонимен

преди 6 години

До 1, 3 и много други, вкл. и "ромите" от Първенец!Аз искам да чуя освен написаните закани в статията и коментариите ви по отношение на присъдите в Асеновград! А?

2

Анонимен

преди 6 години

Ромските тумби като нападат, обират и убиват българи тогава никак не протестират ромите в Първенец

1

..

преди 6 години

Не съм фен на ромите, но този шофьор бих им го дал... да си го линчуват.