97

Анонимен

преди 6 години

Спорът за класите в обществото е излишен. Пределно ясно е, че човек, взимащ 2500 паунда в UK, би живял като най-обикновен футболен хулиган. Отвратителна среда на живот, мизерия. Е, ще спести някой и друг паунд да дойде тук да се прави на интересен, но същевременно ще ни излага с допотопното си поведение пред европейците. Колкото и опити да се правят дадени хора да бъдат образовани, няма успех. Именно затова има и миячи, и сервитьори, лекари, банкери, бизнесмени. Пазарна икономика.

96

Анонимен

преди 6 години

Много ми е селско някакви плебеи като почнат в конкретика да се обясняват кой с колко изкарвал повече от другите.Издавате се така, че се израсли в немотия.Човек от селото излиза и отива у Хамерика, но селото от него- не излиза.

95

антон кура от ямбол

преди 6 години

ей боже като гледам какви индивиди пишат тука ме наляга тъга - нещата са в киреча отдавна. пак си ги мериме на кой е по-голям и кой колко взима и най вече кой колко добре живее на запад а тука *** си е евало майката. е па и ние сме живели на запад да го ***. с 2500-3 бона в БГ ( ако е възможно де ) е 100млн пъти по добре от където и да е на запад. Не говоря за специалисти хора които почват с по 100х долара на година. А за липсата на социален живот да не говоря - вие си знаете нали ?

94

Анонимен

преди 6 години

До до 92Ти нещо си се объркал, че си аристократ ли, що ли...Парите не определят каква класа си.Лесно доказваш, че такива като тем и по 100 бона на месец да печелят, си остават п р о с т а ц и.Прочети малко книжки и тогава ми говори за класа.

93

Анонимен

преди 6 години

До до 92Ама как разбра с какъв тип работа се занимавам, интелектуалецо.Никъде не съм написал. :)Често срещана черта при неграмотните и интелектуално недоразвити хора е да си вадят изводи там, където няма конкретна информация.За нови коли и лъскави неща мечтаят само глупавките хора. Май май ти си бачкатор и взимаш там 500 лири и мечтаеш тук някой да ти се върже.Колко тъжно.

92

Анонимен

преди 6 години

В следващите 20 години всички класи ще изтекат през канализацията ;) Не знаете какви планетарни промени предстоят, класите нямат бъдеще, особено онези, които вярват, че са от мн високо ниво, ще видите какво прецизно космическо прочистване на Земята от *** предстои ;)

91

Анонимен

преди 6 години

До Антей мегесникДаааа, чухме го тва вече. Ти си Рокфелер, четящ Днес.бг.Спри тревата, не си интересен, ако ти се върже някоя на 15 на глупостите- ок.

90

До 84

преди 6 години

Май си взема 8к паунди ама бруто, а до теб са стигали макс 4. При това палажение може и да си по-добре тук с 6 бона.

89

до 92

преди 6 години

Упорито продължаваш с простoтията си. В обществото има класи, да. Ти, като *** бaчкатор, си най-долу. Всеки с интелектуална работа е т.нар. средна класа, до която ти през живота си няма да стигнеш. Изобщо, думата класа ти е крайно неясна. С всяка една следваща дума ставаш все по-смешен и по-смешен. Казах ти- залъгвай се колкото си щеш. Никога няма да имаш пари нито за хубав дом, нито за нов автомобил. Радвай се там на мижавите 2500 паунда и си мисли, че много те уважавт англичаните.

88

Анонимен

преди 6 години

IT-тата са прости 0лиг0френи, които няма да могат да препрограмират планетарните промени и това, което предстои на Земята, в един момент ще се осъзнаят не в свои води и ще започнат да подозират, че йерархичната структура на масоно-капитализма не е нищо повече от една илюзорна ментална проекция на егото и ума ;)

87

Антей мегесник

преди 6 години

До Анонимен 83 - брато, много си далече от истината, прав си че не съм излизал от БГ последите 10 год. - по простата причина че живея в чужбина - хахаххаДъълги годинки превивам гръб не се кахъри - знам им западните номера и знам какви "работливи" хора са. Добре че сме ние да им движим икономиките. малцина успяват наистина с образование и труд да постигнат нещо, има дискриминация към чужденеца и винаги ще има. Разбира се има и исключения, но правилото е друго - те искат обслужващ персонал !!!

86

Графичен дизайнер

преди 6 години

До до 86Боже, колко душевно беден трябва да си, за да смяташ, че си повече от някой, който взима по-малко пари от теб. Ама че излагация.

85

Не вярвате ли?

преди 6 години

"След 10 години тази държава няма да има никакви нормални условия за живот, с малкия и средния бизнес ще фалират и мн общини и болници, които вече са си фалирали, ама не ви казват ;)" Затова 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник ;)

84

Анонимен

преди 6 години

До до 86IT-тата били КЛАСА НА ОБЩЕСТВОТО, падам.

83

Анонимен

преди 6 години

До до 86АХХАхАхАХ, а баба ти живее в Париж. Бягай, моля ти се, седнал да обижда трудолюбивите хора на прости бачкатори. Днес.бг е най-четеният сайт в Америка, без съмнение живееш там. Нищо, че в момента там е към 11 часа сутринта и би трябвало да работиш.

82

Анонимен

преди 6 години

До до 74И после к'во стана, уволниха те и те пратиха обратно на квартира в Люлин ли? :(

81

до 86

преди 6 години

Не знам до колко си наясно, но PM у нас в добра компания взима над 6000лв. месечно. За 800лв. дори и новоизлюпените студенти в IT сферата не работят, поради простата причина, че минималната заплата в този сектор е над 1500лв.. То просто си личи кой в каква класа на обществото е. Пак ти казвам- недей да се излагаш повече. Личи си, че си прoст бачкатор, който няма никакъв досег до интелектуална работа. И за твое сведение живея в САЩ към днешен момент, не че има значение.

80

Анонимен

преди 6 години

След 10 години тази държава няма да има никакви нормални условия за живот, с малкия и средния бизнес ще фалират и мн общини и болници, които вече са си фалирали, ама не ви казват ;)

79

Анонимен

преди 6 години

До до 74Е кат' сте живял, защо обяснявате как нямало работа там, като на вас са ви дали.Нещо май послъгвате.

78

Анонимен

преди 6 години

До до 74Ал, извинете господарю, защо тогава сте се върнали у *** за 800 лева, като сте толку кадърен меринджей. Нещу не ми се връзва таз история.