22

До 1

преди 6 години

Ще те заинтересува- ксто почнат да взривяват влакове каъовгсра Буново или опита да взриви хотела, като навремето на Златни. Или почнат да ти натрапват халсл храни, бурки и типичбит им ***- дивашки обичаи.

21

Анонимен

преди 6 години

поръчкова статия! Жалко за милата ни Родина! Жалко за Ботев и Левски! Жалко за борбата която са водинил знайни и незнайни с истинска любов към родината, с вяра в сърцата и плам в очите! Тия бъдещи терористи били обичали родината си, уважавай ближния си /стига да не е жена ест./ е в набора от ценности на религията им...но, няма да се оправим, народът умишлено се държи беден, гладен, в страх, в подчинение, за да може да се прокарват лични интереси!...Родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш..

20

на кой тия

преди 6 години

"...турската фондация "Диянет"? Това всъщност е министерството на исляма на Ердоган!

19

Хюго Бос

преди 6 години

И отново бългоромразците и ислямофилистиците от ДВ. Плащат ли ви да им публикувате манипулациите? Какво стана с делото стещу Андреев, което заведе немски журналист за публикуване на лъжи?? Нещо по темата да напишете, а не поредните манипулации?

18

Анонимен

преди 6 години

"Покрай мен минават две очарователни момичета, хванати за ръце - едното е забулено и в костюм, подчертаващ фината талия, другото носи тесни джинси и тиранти върху гръндж-ризата. Двата свята се държат ръка за ръка, но не бива да ги снимам: единият от тези два свята не ми позволява."Ама що така исляма не позволява да се снимат подобни неща?

17

неинформиран

преди 6 години

До разочарованНе само си разочарован, но и не знаеш какво значи ИСЛЯМ, понаучи нещичко и после се изказвай.Не обучават терористи, а ислямисти, а после от ислямистите стават терористи.Да си чул за будисти, терористи, протестанти терористи, последователи на Муун, терористи?Като чуеш , пак се обади.

16

Анонимен

преди 6 години

До ГостСмо една религия трябва да се изкорени или поне да се ограничи и да се държи извън цивилизования свят.

15

Jas

преди 6 години

Много интересно, ислямска гимназия, която е спонсорирана от частни благодетели. Защо в статията "Епортерката" от DW не пише от къде идват парите за издръжката на обучението? Турция, Саудитска Арабия или от другаде ? Кой е заинтересован в християнска и славянска България да се разпространява и изучава ислям? И защо това се толелира от българската държава? Защо в Рияд или Мека няма християнска гимназия? Това са правилните въпроси.

14

Гост

преди 6 години

Религията е опиат за масите, трябва да бъде забранена и изкоренена, и всякакви небивалици да се забравят, единственото нещо което прави глупавата религия е да разделя хората. А тези които са толкова заблудени да вярват на такива небивалици в 21ви век са за психиатрията.

13

Финокио

преди 6 години

Хиджаби, коран и задължителен арабски? Хелоуу! Ние в Сауди Арабия ли сме? МОН да се замислят. НЕ знам дали имаме "Християнска гимназия" в България, но "Ислямска гимназия" със сигурност има поне една.

12

Анонимен

преди 6 години

Най-голямото зло на човечеството са религиите (всички до една).

11

ДС

преди 6 години

А колко са духовните християнски училища. Ние християните преди стотици години разбрахме че вярата е вътре в нас. Нямаме нужда от християнски училища. Ние градим вярата си върху ценности и добродетели. Докато вие правите училища за да може да вкарате в пътя терористите. Защото исляма значи смърт.

10

Анонимен

преди 6 години

По дългата статия,ще разберете че има гнило тука.

9

Анонимен

преди 6 години

Някой да е чувал мюсюлманин да си признае, че учи/преподава радидикален ислям? Колко атентата предотвратиха миролюбивите давайки информация на полиция и служби?

8

Анонимен

преди 6 години

Исляма кипи от мир,лицемери

7

Бандит

преди 6 години

"Ние не обучаваме терористи..." Започне ли някой да се оправдава,без да са го налазили....веднага се поражда съмнение

6

Dino

преди 6 години

Ne viarvaite na turcire!Te sa dvulichni.

5

Д’Ебил

преди 6 години

Ега ти предългата статия. Какво ни интересуват скапаните религии нас. Ясно е че духове не съществуват. Религиите са най голямата глупост сътворена от човек. Играе си с човешките страхове и надежди. Хиджаби миджаби. След време европейците ще сърбат такава попара задето пуснаха тая напаст.

4

Въй

преди 6 години

Ама разбира се-там учат как да сглобяват къщички на птичките, как да садят цветчета, как хранят рибките в аквариума. Не всички мюсюлмани са терористи, но защо всички терористи са мюсюлмани? И защо всички мюсюлмани не могат да си оправят собствените си държави, а все търсят да се домъкнат до западните християнски държави ,та да живуркат на социални помощи? Я вижте Пакистан,Афганистан,Ирак,Сирия,Палестина-все "цвета на икономиката". И за какво са ни такива училища в България?

3

Българин 1

преди 6 години

Какво е това чудо,ислямска гимназия!???