26

Анонимен

преди 6 години

Поехали, марш бросок на Берлин-Къде бре?Я си вижте демографията, вие нямате жива сила, бе!

25

Анонимен

преди 6 години

Германците си живеят добре, пък нека са победени... дреме им. А големите победители руснаци нагъват бояришник и си проклинат живота. Всички русофили сте зациклили някъде в 1945! В търсене на новия Сталин! Вовка Офшорката ви вкара в невиждана от савецко време изолация и криза. И докато се дървите на Запада, китаеца лукаво точи лиги и колонизира Манчурия.

24

Анонимен

преди 6 години

САЩ - империята на злото!

23

Анонимен

преди 6 години

Че защо да се отказват? Без полюс ли да остане светът?

22

Безплатен руски трол

преди 6 години

До антикомунистПоехали, марш бросок на Берлин.За месец до Брюксел и Дюнкерк. И без мрънкане, те полковниците от института РАНД са го изчислили т.е. вашите хора.

21

Евро Пси

преди 6 години

-)полU$(+

20

Зубър

преди 6 години

Deutschland....някъде от 1945 е победена и послушна. С окупационни войски в Рамщайн и Бьохул. Меркел слушка конгресаНямате си ядрено оръжие , няма и да имате , макар че сте умни и способни за година да си направите С 95 танка нема блицкриг.

19

Анонимен

преди 6 години

До PutinПрекалено неграмотен си,за да даваш коментари.

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Специално заради Русия светът е триполюсен... - в първите два за нея няма място...

17

Анонимен

преди 6 години

ама много сте прости бе, другари селяни ...спрете чалгата и ракията, и вземете малко да се образовате ... иначе в съвременния свят хора като вас са загубени !

16

Исти

преди 6 години

Вашите възражения са също с имперски характер- вие целите същото,затова политиката на САЩ ви дразни. Защо протести като вашите не виждаме от Уганда или Сомалия например? Ами ясно е защо!

15

антикомунис

преди 6 години

УБРЕЕЕ УДРИИИ ТЕПАЙЙЙ МАЧКАЙ УУУУУ

14

АНТИ

преди 6 години

Тук още се обиждат на комунисти,преименувани и пребоядисани.Обаче там другарите китайски,разстрелват за кражбите балкански.

13

Теди Чопрев

преди 6 години

Понеже ми е ясна картинката у Европа и у Русия и затова съм кандидат за зелена карта за Америка и сега чекам да ме одобрат и да заминем там да правим бизнес.

12

Deutschland

преди 6 години

Хаха, докато Русия се оплаква от САЩ, на юг една страна огромная набира сила и мощ - тихо, елегантно и без излишна медийна демагогия! Същото важи и за оранжевото плашило в САЩ! Там където отстъпват САЩ или Русия, на тяхно място идва Китай!Германия е велика, еврото - стабилно!Добре дошли в РЕАЛНОСТТА, таваришчи!

11

Бориславофф

преди 6 години

ЕЙ ТРЪМП, СЪВЕТВАМ ТЕ ДА НЕ ТЪРСИШ СЪТРУДНИЧЕСТВО С КРЕМЪЛ. ПОСЛУШАЙ СЪВЕТА МИ И НЯМА ДА СБЪРКАШ.

10

Калеко Алеко

преди 6 години

Тук САЩ не са прави, светът винаги е бил двуполюсен и дуалистичен и затова има развити държави и държави от третия свят, има държави с равита демокрация и такива с еднолични лидери и бащици, има държави с развита могоотраслова икономика и такива които залагат само на природните си ресурси и бенциноколонките си, има държави в които търсят спасение репресирани хора от цял свят и такива в които ходят от немай къде, субекти като Сноудън и тези дето искат да ският данъците но и те остават не за дълго

9

не САЩ, а

преди 6 години

Евреите не дават и не искат други, освен тях, на върха!

8

Теди Чопрев

преди 6 години

Абе тоа Кремъл знае ли за какво става въпрос бе. Тука и на децата от Костинброт им е ясно а само на Кремъл не му е ясно. Ай сиктер бе

7

Анонимен

преди 6 години

Света винаги се е делял на нормален и ненормален, а руснацоте винаги са били в групата на не нормалните