25

Анонимен

преди 6 години

Не е хубаво така да плюете най-успешния политик в новата история на България - г-н Бойко Борисов! По негово време България се превърна в европейска и уважавана страна! Бойко Борисов спечели много нови приятели на България, но нито един враг! България е в добри отношения с всички свои съседи. Строят се магистрали, икономиката расте. Но българина знае само да плюе, ако ще и дядо Боже да му стане Премиер! Глупаво племе! Да сте живи и здрави!

24

Анонимен

преди 6 години

дай боженаписа моето пожеланиепрез новата година да се споминат Бойко Роско и др.крадции да не могат да си похарчат заделените за черни дни наши държавни парии Костов също

23

Анонимен

преди 6 години

2017 г.: Нов президент, нов парламент, нов кабинет. И какво ново?----------Новото е "добре забравеното и маскирано Старо" - Мизерията в Бг!!!Но, всъщност на кой му пука, всеки в Бг се спасява сам!Да му мислят възрастните със скромните пенсийки и скъпи лекарства.

22

Анонимен

преди 6 години

Нови дългове на гърба на народаблагодарение на 80% знаете кои гласували за ГЕРБнов мандат на даскалицата Фандъчка нови строежи по ливадите на Софиянови фалирали болницинови откраднати пари от наши гербери за пасища от европроектиново точена на нашите държавни пари от герберски фирмивсчико ново

21

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов - немският послушен васал. Той изпълнява каквото му наредят, а те не му се месят как да управлява своите ***. Чиста работа! И най-бедни в Европа! От ЕС и от ГЕРБ какво добро видя България?

20

Анонимен

преди 6 години

Боко позьора единствена цел в живота му е да слугува на *** рептили, а народа, който му плаща заплатата и данъците на него и сбирщината наречена партия кучета го яли. Тоя филм сме го гледали и тоя скоро ще се нареди до Костов и шайката крадци.

19

klod_si

преди 6 години

Какво ново? Нова политическа система. Президентска република.

18

айде нЕма нужда

преди 6 години

Роско с нова жена.Боко кога ?!

17

Анонимен

преди 6 години

Рекордна инфлация, рекордна смъртност, рекодна емиграция, рекорден негативен прираст, който се сети нещо да добавя.

16

Анонимен

преди 6 години

До 16 "Мога само да ви пожелая всички заедно да доживееме нов Премиер."Едва ли. Преял човек, не можеш да го изкараш на улицата.

15

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ОТ КОЗЯК РАЗРЕШАТ ,ГРАБ ЩЕ ,,ЧУЯТ,,*** Е ЗАРОВЕНА НА КОЗЯК .

14

всичко е герп

преди 6 години

Президента козируваше на ГЕРП като генерал, а премиера и парламента са ГЕРП 3 част.

13

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново под слънцето. Всички бачкат за 500 лв, във всяко семейство има поне по 2 коли, всеки е със смартфон от 1 500 лв, 3 месеца преди някой празник, всички хотели по курортите са резервирани и т.нНо това наистина не е ново. Така беше и през комунизма. Всички работиха за 200 лв и харчеха по 1 000. Но и бай Тошо и охранителя на тялото му, са хитри селяни и знаеха " Не закачай хората, не ги питай от къде са им парите и ще векуваш на власт"

12

ПЕНЧО

преди 6 години

До Анонимен: НОВА ГОДИНА - С НОВ КАБИНЕТ БЕЗ БОРИСОВ. ТОВА ИСКАТ ХОРАТА ,НО *** ОТ ГЕРБ НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ. ХВАНАЛИ СА ТЪНКОСТИТЕ НА ДАЛАВЕРИТЕ И НЕ МОЖЕШ ГИ ГЪТНА И С ТОП.

11

Анонимен

преди 6 години

Как какво ново? Цялото ново е познатото старо. Същите селски тарикатчета същите селски пинизи същите номерца от седенките и същите дЪбили които гласуват за едни и същи сеянчета от седенките! Те това е новото у Мутроландия и околностите!

10

Анонимен

преди 6 години

Какво ново ли? Ами беше съобщено оня ден, че през 2017 г. са се родили 5000 деца по-малко отколкото през 2016 г. и че от 1 януари се очаква 5% повишение на месните и млечните продукти. А тоя въздух под налягане от снимката защо го показвате въобще?!?!

9

хамлет

преди 6 години

Здрави и живи да са всички българи. Да им е честита Новата 2018 година. Да са щастливи и незлобливи!

8

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че само след революция и нов елит се променя курсът на една страна. Примери: индустриалната революция, френската революция, октомврийската революция. Демокрацията е лашкане през 5-10 години отляво надясно и празни обещания за плебеите.

7

Анонимен

преди 6 години

Нова година, старата тиква.

6

Анонимен

преди 6 години

До Хитър ПетърЗащото са контролирани от чужди сили и всеки път резултата е катастрофален, затова трябва да има само България .