136

Анонимен

преди 6 години

Da Kato se stopi snegat i *** znaesh kak blesti Napravo sme cavnali

135

Винету

преди 6 години

До 153 червен анонимник. Нали ти е ясно, че твоето мнение никак, ама никак не важи. Защото ти си никой - просто един *** безличен червен ***, даже и ник не си си сложил.

134

Истината

преди 6 години

Май наистина има хора, които вярват в легендата, че бодигардът на Царя, ей-така, съвсем самичък, изведнъж от нищото, само с чара си, е създал огромна партия и е спечелил още първите избори, в които е участвал, взимайки от Царя около 40%???Боже, Боже, вярващи...

133

проктолог

преди 6 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

132

Анонимен

преди 6 години

Провал пълен провал ! Слаб две в управлението на държавата и три минус като строителен предприемач.

131

Истината

преди 6 години

А най-забавни са коментиращите в днес, чиито умствен капацитет не надминава неделния ремонт на жигулата и спомените за извращенията в казармата. Те, горките, вярват на всяка дума в любимите си медии; невъзможно им е да свържат две събития, ако те са с период по-голям от 24 часа помежду си; и дори не могат и да си въобразят, че мозък на Homo Sapiens може да генерира дългосрочен план от ранга на този на Царя.

130

Трак

преди 6 години

Май не знаеш , че архитектите на царското управление идват от Варна и тяхната програма 800 дни.Твойте любимци още през 2000та година предложиха на Костов този проект срещу определени министерства(земеделието,транспорта и енергетиката) , но той ги изгони и те кацнаха при Доган и той ги свърза с Миленчо и синчето на царя Кирил.Защо си мислиш , че при пълно мнозинство , Царя вкара и ДПС във власта.Мисли

129

Истината

преди 6 години

Помня как в края на 90-те червенушките направиха пътека до Мадрид, за да сондират Царя. И той им направи мили очички, върза им на предложените тайни договори. Какво можеше да направи? Те се страхуваха от него и просто щяха да го убият или да го дискредитират в България.Но той уж им върза; издигна се с тяхна помощ, а през цялото време просто е чакал и е подготвял бодигарда си!Велик политик!

128

Истината

преди 6 години

Царят евамайките на червените и смотаните луканови планове от 1989-та!Ами забравя ли се това да убият баща ти, да ти отнемат царството и да те качат във влака към неизвестното на 7-годишна възраст?Но се върна и ги потроши чрез бодигарда си!

127

Истината

преди 6 години

И да ви подскажа - някой дали си мисли, че политик от ранга на Царя би заложил всичко на една карта? Тоест, ако случайно Борисов падне от власт (поради естествено и прогнозируемо изхабяване), мислите ли, че планът му би спрял?Изобщо, направо е смешно как някакви рабфаковци от пролетариата си мислеха, че могат да използват, да манипулират, и да са по-добри в политиката от Царя! Смешно.

126

Анонимен

преди 6 години

Вътре оправя каши,които сам забърква,а навън само той си мисли,че блести.Има някакви напъни,а хората там от немай къде и от добро възпитание му обръщат някакво внимание.

125

Трак до истина

преди 6 години

Май бъркаш името Костов с Бойко.

124

Трак

преди 6 години

До забравящите , Костов гласува лустрация , но КС я отмени по жалба на Петър Стоянов.При Костов външния дълг намаля с почти една трета, а икономиката растеше с двуцифрен ръст(почти като Китай).Даже имахме положителен прираст на населението и 600000 новосъздадени Малки и Средни фирми(не олигарси).Само резерва беше осем милярда.

123

Истината

преди 6 години

Нима някой си представя, че човек като Бойко Борисов би могъл САМ да се превърне в признат политик от голяма величина в цяла Европа? ОЧЕВИДНО е, че зад всяко негово действие стои могъщ политик! Няма кой друг да е това, освен Царя, който успешно се разправя с комунистите и им го връща заради баща си!

122

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаМоля....Бойко ли изкорени комунизма.....този комунист - по душа ,по манталитет ,по произход и най-вече ПО ЛАКОМИЯТА СИ !

121

Истината

преди 6 години

Бойко Борисов е човекът, който РЕАЛНО изкорени комунизма в България!СДС беше създадено от БКП, по плана на Луканов и следваше плътно този план. После изгря Царя, но комунистите го очакваха и го парираха. Той обаче се оказа много умен и им сервира неочаквана изненада! Издигна Бойко Борисов и се дръпна встрани. Велик политик! Само Историята ще го оцени и то след 50 години!

120

българка

преди 6 години

НЕ ОПРАВЯ А ЗАБЪРКВА КАШИ И ТО МНОГО БОЛЕЗНЕНИ ЗА НАРОДА,КОЙТО ВЕЧЕ ЕДВА ДИША ОТ ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ!.ЗАЩО НЕ НАПРАВИ МОРАТОРИУМ ЗА СУБСИДИИТЕ ГОСПОДИНЕ ,ЗАЩОТО Е ПО-ЛЕСНО ДА РЕЗНЕШ ОТНОВО НАРОДЕЦА ,ЗАЩОТО ЗА ВАС ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АКУЛИ ОГЛОЗГАЛИ БЪЛГАРИЯ МОРАТОРИУМИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТЕ СА ОТНОВО ЗА СТРАДАЩИТЕ, ЗА ЛЕКОВЕРНИТЕ ДЕТО ВИ ПОВЯРВАХА,ЧЕ СТЕ ЧОВЕК ОТ НАРОДА А СЕ ОКАЗАХТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ,КОЖОДЕРА НА НАРОДА СИ! ДОРИ НЕ СИ ДАВАШ СМЕТКА ЗА КЛЕТВИТЕ И ЗЛОБАТА ,КОЯТА ВСЕКИ ДЕН СЕ АКОМУЛИРА В ХОРАТА

119

Трак

преди 6 години

Смешно е да вярвате , че охраната на бай Тошо е алтернатива на котилото му.А Пеевски и Доган за коя партия работят , защото и при двете добре си живуркат.Само Костов се осмели да ги изрита от власта , но българина нямаше куража да го подкрепи и затова си плаща до днес.

118

factotum

преди 6 години

ОСТАВКА!

117

Анонимен

преди 6 години

Модераторке