116

Анонимен

преди 6 години

ЕХ, БОКО, ТЕ УМНИТЕ ОТДАВНА СЕ ИЗНЕСОХА.....

115

Анонимен

преди 6 години

Ами явно "г-н" Райчев е решил да замести ци.ганката дето умря.

114

Анонимен

преди 6 години

Позната картинка !Най- милеещите за българският народ са най - големите далавераджии .Спреш му кран4ето и той по4ва да те плаши с " българкия народ" . Майстори на красивото слово , а всъщност пладнешки обирджии , мандраджии.

113

(-_-)

преди 6 години

Дон суджук паша бил умел дипломат!? Тоя Райчев как шумно се изряза!

112

ШЪ ВИ КАЖА

преди 6 години

МОЙТА БАБА БЕШЕ ПО-УМНА.

111

Lucy

преди 6 години

До СТАБИЛНО ИЗЧЕЗВАМЕИзчезвате, защото години наред гласувахте за комунистите, които окрадоха държавата и продължават да крадат и плюят. Крадеца вика Дръжте крадеца.Оставете Бойко намира - явно не можете да му простите , че не можете да си разпределите европейските пари!

110

Анонимен

преди 6 години

Да де,става въпрос за времето кога за българите ще пишат,че имало там едни хора но,вече не съществуват.

109

Анонимен

преди 6 години

Готов за Генерален секретар на ООН-то и веднага след като го изберат ще настъпи "пълен мир и благоденствие в целия свят":)

108

Боко и Ердо

преди 6 години

До 100: Не само Чингиз хан. Ами Ердоган, къде го слагаш и криеш? А и той си е първа дружка с нашия Боко. В момента, де. Понеже Чингиз отдавна е в историята. Накъдето са се запътили и въпросните нови дружки. Там да си четат и разказват непрочетеното от единствената им книга. Амин и Байгън!

107

Анонимен

преди 6 години

До гаранцияАМА НЯМА ДА СМЕ ЖИВИ ДА ГО ПОТВЪРДИМ....

106

гаранция

преди 6 години

сдед години в световната история Боко ще го пишат като един от унищожителите на българската нация!

105

тонката

преди 6 години

Искам още минуси,многооооо минуси(:(:(:

104

Анонимен

преди 6 години

Не само във външната, а и във вътрешната политика е уникален. Ще затрие държавата - няма шега. Геноцид в мирно време само Елцин успя да да организира. Той обаче от 140 милиона руснаци унищожи 10 милиона, а нашият ще има 100% успеваемост.

103

умел, какво?

преди 6 години

Потвърждение на думите, че е " умел дипломат" е и последната му реч---в която заявява в прав текст, че...." и двете световни войни са почнали от Балканите....", О свещена простота... излагация, профанация, брутална корупция--това е той...любимецът на нацията. Какъвто любимецът, такава и нацията, УВИ!

102

възмутен

преди 6 години

По време на господството на Бойко големите престъпници не ги съдят и нещо повече, пускат ги да избягат от правосъдието. Това сигурно е голям политик.

101

Хм

преди 6 години

Заглавието е покъртително.....Пък ний да не знаем,че ни управлява такъв "титан на мисълта и баща на българската демокрация"*!*перифраза на израз от "12-те стола"

100

Осман

преди 6 години

Чета и турските сайтове. Отношението в коментарите за Ердоган е точно обратното на коментарите за Борисов в българските сайтове. Даже в опозиционния Хюриет повече от половината пишат положителни коментари за Ердоган. По българските сайтове 90% плюят Борисов. Интересно щом никой не го харесва (меко казано) как печели избори.

99

Анонимен

преди 6 години

Уникален т...ар,без съмнение.

98

тонката

преди 6 години

Бойко газииииииииии.К омунета,фесове и разни там реформаторчета,за вас вече власт няма.НЯМА!(::(:(:Ше ви ч ук аме още 100 пъти на избори,ако се наложи за да разберете,че народа не ви иска.(:(:(:(:Ей сега Бойко да даде оставка и да предизвика избори пак ше ви набие кофите(:(:(:Фесове и партизани никога вече няма да управляват България.ЕС,НАТО,САЩ и на който не му изнася марш в Русия при Вовата.(:(:(:

97

гост

преди 6 години

С правителственият самолет караше футболистите на Бистрица да играят мачове, но не направи нов Национален стадион въпреки многото му обещания. Но обича да позира пред камерите със известни български футболисти. Това наистина е голям политик.