16

Анонимен

преди 6 години

Сега, знам че ще прозвучи грубо, но много често хора с такива проблеми злоупотребяват със състоянието си и прехявърлят на обществото цялата вина за състоянието до което са се докарали! Сигурен съм, че не болестта го е докарала до този хал, а начинът по който е живял живота си!

15

Един българин

преди 6 години

До: номер 10 (пена)Изобщо не е вярно това и се дразня когато всеки пише каквото си иска (не че нямате право) без изобщо да е наясно с темата но важното е да сте "на всяко гърне мерудия"!Мой бивш колега почина от диабет. И да, отрязаха му не знам колко части от тялото защото беше вече в болница и не съм го виждал докато не почина.Има различни видове диабет, затова последствията логично са различни.Инсулинозависимият диабет е най-страшен. Тогава си на инжекции, защото панкреасът не работи!

14

Борисово време

преди 6 години

до 5За обикновения работник, лошото отсега идва.За НАШИТЕ ХОРА - точно сега е готиното време !

13

Анонимен

преди 6 години

Значи помощ му е предложена, а той е отказал.Е кой е виновен, че той не иска да му се помогне?В дома ще го хранят, ще го перат, ще му чистят.Каквото и да е все няма да го оставят хептен на произвола.Как да помогнеш на, някой който не иска да му помогнеш?После Бойко бил виновен и тоя и оня!?

12

Анонимен

преди 6 години

"Човекът е човек, когато е на път". Няма да се връщаме в родовообщинските жилища в пещерите.

11

Анонимен

преди 6 години

DA AMA NALI VECHE NQMA KOMUNIZYM I GEIOVETE IMAT PRAVA

10

пена

преди 6 години

Смешно е, че в 21-ви век ще ти отрежат кратакта заради диабет. В белия свят хората с тая болест си живеят съвсем нормално. И после "лекарите" ни се чудят защо ги бият. Изобщо 90% от народа в тая държава са помия, ня койято се някой друг и е виновен!

9

Браво

преди 6 години

Затова ненавистта на европейците срещу наште се е увеличила двойно, за варварските антиевропейски политики срещу хората

8

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е имало някой крайно нуждаещ се депутат или общинар, за това са го изгонили!

7

Анонимен

преди 6 години

В дом се знае какво е, затова не иска. Там са на доизживяване.

6

гербисто-патриот

преди 6 години

Нека да не гледаме този частен случай, случило се.Важното е че се работи за стабилността, за да знае човека че каквото е днес, същото ще е утре и да е спокоен.

5

Анонимен

преди 6 години

До Борисово времеСпокойно, най-лошото мина .БСП вече няма да се върне на власт.

4

АНТИ

преди 6 години

До ПОЛИТИКЗащо дават милиони за армия, полиция, служби ?!Нас дюнерите ни пазят, нали ?!

3

Анонимен

преди 6 години

Браво герб като котета си гледате народа най вече за народа мислите и после за вас.

2

ПОЛИТИК

преди 6 години

Няма проблем , бе ! Важното е , че даваме 20 милиона за поправка на самолети ! Взимаме по 4 бона заплата плюс още няколко пъти по - толкова за участие в Парламентарни "комисии" и бордове ! Плюскаме евтини кюфтаци за сметка на Данъкоплатците ! ... Кво ни интересуват бедни пенсионери и инвалиди ... Болни деца ... масово затъпяване и чалгализиране на нацията ... Това , че намаляваме прогресивно с годините ! ... Кво ни интересува това ? ... Важното е , че си правим ... "Далаверата" .....

1

Борисово време

преди 6 години

И по-лошо, много по-лошо идва !