22

Анонимен

преди 6 години

Странното е, че християните никой не ги слага в сметките.Ами градът е най-важен именно за християните.Те юдеите вече само лъжат за Йерусалим. Защото за тях вече не Библията е важна, а Талмуда.А Талмуда е грешно тълкуване на Старият Завет и няма нищо общо със Старият Завет, защото е много лукава и открито сатанистка книга.

21

Тежък Сокол

преди 6 години

16 Вижте какво Израел е една богата , добре уредена, демократична страна. Знаете ли какво е в палестинската територия. Освен това Израел може да гарантира по-добре сигурността на поклонниците при посещения . Арабите са във вечна вражда помежду си. Те се избиват предимно помежду си и единственото нещо което може а ги обедини е омразата към Израел.

20

Анонимен

преди 6 години

Муслиманските лидери всички в анадола при ердо

19

Анонимен

преди 6 години

Ами 600 г. беше в мохамедански ръце Божи Гроб и не е пострадал. А в ръцете на юдеите не е много сигурно, като имаме предвид, че те мразят всички, които не са юдеи.

18

Анонимен

преди 6 години

Гледах документален филм, който много добре обяснява, че всъщност палестинците не живеят по тези земи от векове, а от средата на 19 век, когато османската империя започва да заселва алжирци и други подобни там. Името "Палестина" означава "забранено за евреи". През втори век след христа император Адриан унищожава Йерусалим и изгонва всички евреи, като им забранява да се връщат с присъда смърт. Няма палестински народ, това са просто араби и бербери!!! Да ходят в богатите арабски страни!

17

Анонимен

преди 6 години

Египет беше пратил някакъв чиновник на срещата, колкото да отбие номера. А Саудитска Арабия прати някакъв си "министър на религиозните въпроси", което даже не е външен министър.

16

Виж ти

преди 6 години

До Тежък СоколОт религиозна гледна точка, е по-добре Божи гроб да е в ръцете на мюсюлманите, а не на евреите. Това впрочем е ясно за всеки малко по-добре запознат с религиите.За евреите Христос е никой, дори по-зле, той е един бунтовник и еретик. За мюсюлманите Христос е един от основните пророци.Така, че тези "набожни християни" дето се притесняват мюсюлманите да не затрият Божи гроб, спете спокойно, те ще го пазят по-добре от вас.

15

малко е наивно, но

преди 6 години

След като града е толкова важен за трите религии които твърдят, че са все миролюбиви да се съберат представители от всички тях и да решат как ще я карат. Като на първо време игнорират всички политици независимо от къде, иначе всичко си е местене на въздуха.

14

Василев

преди 6 години

Селяни прости изброих 52 лидера , които стоят и зад толкова мюсюлмански държави, сигурно са с няколко пъти по голяма територия от тази на ЕС и САЩ, и също са няколко пъти по-богати страни на суровини , най-вече нефт , от тези на ЕС и САЩ!!!Сега разбрахре ли селяни прости, защо Израел трябва да се подкрепи и столицата трябва да е Йерусалим ???Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 6 години

е стига бе... и думата Т Ъ ППП ли е цензурирана? А ако става дума за триъгълници, как да напиша, че някой ъгъл е ТТ Ъ ППП?

12

Анонимен

преди 6 години

До шматка"Тръмп направи това за да създаде хаос в БИ.Просто няма друга причина"Причината е, че Тръмп е ***. То такова му е и името... ТрЪмП!

11

Виж ти

преди 6 години

"е умишлен саботаж на всички усилия, целящи постигане на мир, подхранва екстремизма и тероризма и застрашава световния мир и сигурност"Тия накрая формулираха що е то национален интерес на САЩ, голямата част от тях обаче до скоро напълно подкрепяха тази американска политика.

10

Жимбарев

преди 6 години

Време е за ТСВ, този път на религиозна основа. Едно време ако хителр беше насочил услията си на югоизток вместо на запад или североизток сега тези нямаше да надигат глава.

9

Тежък Сокол

преди 6 години

Вие какво си мислите , че евреите ще дадат някога хълма Цион/Сион върху който цар Давид е построил градът а цар Соломон храмът преди 3000 години на арабите . Да това може да се случи единствено след тотална война и ако от Израел е останало само пепелище.

8

Анонимен

преди 6 години

До Тежък СоколЗа светите земи пак по същия начин.

7

До Тежък Сокол

преди 6 години

Ами не бяха много единни. По NTV HD Turk казаха, че не всяка страна е пратила на срещата главите на правителствата си, което говори за омаловажаване на срещата.

6

Тежък Сокол

преди 6 години

5 Но на тази 1/3 са светите земи точно

5

Анонимен

преди 6 години

Смятам, че това предложение е справедливо християни и евреи вземат 2/3-ти, а мюсюлманите 1/3 . Мисля, че това е Соломоновското решение.

4

Тежък Сокол

преди 6 години

2 Не са прави , защото не може да се смесва религиозен спор с териториален , но са единни за разлика от нас европейците. Ще дадем ли Божи гроб на арабите Хайде да ви видим.

3

Анонимен

преди 6 години

Сирия заради Асад не беше допусната до срещата.Имаше представител на Русия, като наблюдател и Мадуро беше там от Венецуела като външен представител.