44

Анонимен

преди 6 години

Утре за първи път от 5 години насам по време на президентската реч, няма да има кой да скапва новогодишното настроение на народа. Утре, също така за първи път от 5 години насам ще гледам президентската новогодишна реч без изключен звук.

43

Анонимен

преди 6 години

Двете Десислави делят само журналистическите мозъци.Десислава Радева е съпруга на президента Радев,а Деси синоптичката си е хванала Плевньо за любовник с парички и може би се обичат.На тях не им пука за гладните журняля,дръжки на микрофони,дето лапат .....

42

Анонимен

преди 6 години

"Още първите дни на мандата му поставиха пред него избор на служебно правителство. Успехът на това начинание на Радев е спорен."Ми спорен ви се струва естествено, нали ортака на Тиквата- Пеевски е собственик на тази медия.

41

Анонимен

преди 6 години

Докога смятате да ни занимавате със сапунките на плевнелиев? Той е минало.

40

Анонимен

преди 6 години

Оставета Деса,тя е само придружителка и от нея нищо не зависи.Вижте снимка на пионерката Лилето Павлова,как се е барнала до бай Тошо на мавзолея по време на манифестация.Поблекува я сайта Афера...

39

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите на Запад?

38

Анонимен

преди 6 години

До Българин. Не те ли есрам да се наречеш Българин щото мен ме е срам тук в чужбина! Като кажеш че си Българин и те гледат като земноводно изкопаемо. Особено пък като им кажеш за Бойко тиквата направо падат под масата. На няколко пъти се опитвах да им обяснявам че тази Тиква не е представителна извадка за болшинството от народа на бГ но безрезултат. Втълпили са си че всички сме като него и неможе да ги убедиш по никакъв начин. Затова вече не казвам че съм от БГ и ме гледат с по добро око.

37

Анонимен

преди 6 години

Истинска индустрия е не когато тук остават само едни пари от заплати (и то неголеми), а когато фирмата е българска и трупа капитал тук, който капитал да се реинвестира и от него да се плащат данъци. Струпването на такъв капитал поражда дори и други бизнеси, а заплатите се изхарчват в супермаркета за небългарски стоки.

36

Анонимен

преди 6 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

35

Българин

преди 6 години

Днес в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. България в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят. Гледайте bTV редовно за да научите и знаете обективната истина подкрепена с цифри и факти колко добре живеят българите в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ.

34

България мрази русия

преди 6 години

Комунист оставка не подава доброволно, само с кръв си отива и трябва да е неговата. Когато се освободим от мръсните комунисти ***, тогава България ще се отлепи от дъното на което ни остави ***.

33

Анонимен

преди 6 години

ШИШЕДЖАМ ЗАЩО МИ ЗВУЧИ ПО ТУРСКИ?Приход за държавата носи само производството на краен продукт, защото само тогава ДДС - то остава в българската хазна.Например дръжки за автомобилни врати не оставят нищо, а цял автомобил, готов за продажба носи голям приход.Затова Румъния и ЧЕХИЯ ПРАВЯТ АВТОМОБИЛИ, А НИЕ ДРЪЖКИ.

32

бедни ес

преди 6 години

самолети се подаряват на анджелина от пит на лопес от некой си бай нашите самолет сделка не сключиха за кво говорим

31

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ВАСИЛЕВ.ТОЧЕН АНАЛИЗ!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Ръст има само на минималната заплата, ние от 2010г сме на 700 лв. та чак до сега. Нито стотинка повече не са ни увеличили. Какъв ръст има и къде?

29

Анонимен

преди 6 години

Една цяла изстрадана година! И най-важното според автора са .....? Супер жълто заглавие! Дори обидно.

28

Анонимен

преди 6 години

Деса Жилеткова предизвиква смях и съжаление...Оня, мъжо и, поне обу ли си галошите ?

27

Анонимен

преди 6 години

Добре, че плефню да ни брани от врага от руските степи и след мандата напълно безплатнокак ще живеем без него не знами без синоптикмейтката също

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Правят се дръжки в Търговище. Не се правете на неразбрали.разходете се до Търговище и сам се убедете. Вижте и заводите на Шишеджам, които по вашата логика сигурно произвеждат стъкло по ръчен способ. С философи тип Румен Гечев е безсмислено да се спори.

25

Анонимен

преди 6 години

до 19 *** хората не си слагат парите в банките за там няква лихва, за да им са защитени парите от крадци. Нещо като трезор ги използват. Да не говорим , че има отрицателна лихва. Може да е към 1 % но има. Тоест един вид такса че си съхраняваш парите при тях.Иначе е *** логиката ти...нямало добри лихви затова харчели хората? Харчат това което са си заделили от последната една две заплати, но не пипат спестяванията си в банките.