164

Анонимен

преди 6 години

Да......За България голяма проблема да има такъв кумшия.......

163

Ястреб Османлията

преди 6 години

До Тежък СоколОт твоята уста, в ушите божии!! Иншаллах Ердоан ще бъде първият султан на новата Великолепна Нео-Османска империя! И за щастие, международната политика и конюктура върви натам, че вече дори бившите ни вилайети се молят да се върнат пак под сигурното крило на империята!

162

Анонимен

преди 6 години

Един път да каже нещо вярно.

161

Тежък Сокол

преди 6 години

167 Светата Правослвна Църква го приема за евреин който е обрязан на Шестия ден. Освен това учението му е било предназначено за евреите , учениците му са евреи , първите християни са евреи и са приели , че и не евреи могат да станат християни.

160

Башка Луд

преди 6 години

А, Турция е най-демократичната и човеколюбива държава....Тоя сатрап да мълчи!

159

Тежък Сокол

преди 6 години

Ердоган е неоосманист и като такъв мечтае да възстанови границите на Османската Империя включително и Светите земи Това в 21 век не е задължително да стане директно чрез нашествие а има хиляди начини за индиректно влияние и упражняване на власт

158

Тежък Сокол

преди 6 години

Абе престанете с глупостите... Човека си гледа напред и работи им го казва на който трябва!!! Ти от кое си не доволен... Да неоосманска доктрина... Да бяхте вие превзели Константинопол... Нали много знаете и можете!!!! Аре джаманги!---------------------------------Виждате ли българи кой пише във форума какво му е мнението за вас и как защитават палестинците А помислете си тогава дали ще продължавате да защитавате палестинците

157

Анонимен

преди 6 години

Иисус е евреин а не арабин още по малко пък палестинец.Доста може да се спори по въпроса. Еврейка е майка му. Баща-неизвестен, т.е.*** по съвременните нравствени норми, че и по тогавашните. За да не я пребият с камъни горката женица е скалъпила историята с непорочното зачатие. Добродушният дърводелец Йосиф се е направил, че и вярва.Не ми казвай, че ако жена ти(ако имаш)се върне малко бременна и тръгне да те уверява, че е заченала непорочно от някакъв дух явил и се в пустинята ще и повярваш

156

myumyun

преди 6 години

то пък османците не са терористи и окупатори. Хубаво превзели Константинопол с предателство, ама кво донесе това на света, локум, баклава и маанета. Сега не колят българи и арменци, колят кюрди, войничета, учители, журналисти и т.н.

155

Анонимен

преди 6 години

" Кое му е точното неоосманската доктрина ли"Абе престанете с глупостите... Човека си гледа напред и работи им го казва на който трябва!!! Ти от кое си не доволен... Да неоосманска доктрина... Да бяхте вие превзели Константинопол... Нали много знаете и можете!!!! Аре джаманги!

154

Анонимен

преди 6 години

161 Кое му е точното неоосманската доктрина ли

153

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО ТОЧНО..... ИЗКАЗВАНЕ..

152

Анонимен

преди 6 години

Ржу, не могу!

151

Ердоган демократичен

преди 6 години

А бре то и Х~итлер дойде по демократичен път, пък виж каква стана.В кръга на шегата но... След атентата, който спретнаха чужди служби на Ердоган, той коренно промени външната си политика. Руските служби го предупредиха. В отговор същите чужди служби убиха руския посланик.За добро или зло просто трябва да уважаваме различния, но не и когато става с атентати, и живота на мирни граждани.Така че Ерушалаим е създаден от цар Давид - юдеин, и си е еврейски. Уважаеми филистимци по-кротко с Ерушалаим!

150

Анадолец

преди 6 години

"Разбира се, че е диктатор , кой е той че да казва тези неща"Хахаха...ама ти голям *** си бе... Значи един "демократ" отвън океана изведнъж може да каже от сега нататък признавам Йерусалим за столица на израел, а Ердоган като каже на тези, които удрят дори и хора със сендром на Даун в Палестина (незнам въобще дали го показаха медиите, които гледаш) терористи и окупатори става диктатор!!! Аре У лево!!!

149

dmx

преди 6 години

До АнадолецИма такъв фактически момент. Но наред с това, а и може би поради това, той в момента е леко уморен и изнервен възрастен човек, доста опсихарчен от диктаторска параноя. Та от тези неща вече се получила една известна конфликтност с околния свят, едно трудно мелене на чужди мнения, едно завръщане към традициите, към великото славно минало. Ще го призная, ако се появи грамадна червена ***! Е, тогава ще му направя евалла.

148

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най големите гьотверени няма по големи *** от нашето пропаднало племе П.Р Славейков.

147

Анонимен

преди 6 години

154 Разбира се, че е диктатор , кой е той че да казва тези неща

146

Анадолец

преди 6 години

Ердоган е диктатор ДА :-) за тези, коитокато каза, че ще прави мостове, първи където изленаха да кажат НЕ бяха собствениците на ферибот фирмите...За собствениците на частни болници, където им каза от спешно отделение НЯМА да взимате пари...За банките, където им каза ще давате кредити с фиксирани лихви, а не с плаващи...За тези, които не могат да си развеят байряка както искат...да, за тях той е "диктатор"! Аре Чао.

145

Анадолец

преди 6 години

"Диктатор е Ердоган диктатор дошъл по демократичен път , но на теб явно ти харесва диктатурата или не знаеш какво е диктатура или нямаш мозък"Че защо да е диктатор... На каква основа го казваш??? В Турция ли живееш...или повтаряш нещо където го казват някои от някъде си по медиите???