34

Анонимен

преди 6 години

Поредния политически труп.Като за последно ще краде ЯКО.

33

Анонимен

преди 6 години

Фашисттаааа съм го виждал с очите как пият с Слави Бинев и как товарят чували с пари по багажниците на G klasite, от масата с манекенките отваряха багажниците и ония с слушалките товарят лично съм го виждал това чували с пари.

32

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак недоволни!!Като беше луд,то не бяха викане,ревове,закани......,спретнахме му с общи усилия условна присъда.........малка била,з.....ба всичко и влезе във властта вече укротен.....отново лошо!!Честно...........какво искате още??Просто видя,че с глава стена не се пробива,подкрепа никаква от народ поне за онова за което си заслужаваше да се подкрепи,тегли една майна на всички и всичко и отиде спокойно да си заработи нещо за семейството и старините си!Кой не би постъпил така,а??

31

100йо

преди 6 години

Тая *** спря ли амфетамините???

30

Анонимен

преди 6 години

Оказа се че и този атакист е предател.За следващите избори ще бъде аут,като другите партий от типа РЗС,Реформатори и др.Действително поредния ментражия.

29

Анонимен

преди 6 години

Анатема, Анатема, Анатема! Той казваше така когато го нападнаха във Варна, че нахокал някаква французойка по време на летеж.

28

Анонимен

преди 6 години

Този луддия се прави на нормален.

27

Анонимен

преди 6 години

След поредица глупави гласувания за Атака, на последните избори знаех какво ще направят и на Клошар Шопов му казах откровено, че няма да гласувам за него, защото след това знам, че ще сервират гласа ми на Тиквите! Изобщо не ходих да гласувам.Нинова ми пратила тук, в града на Гришо *** Йончева, а аз искам да гласувам за проф. Иво Христов.

26

До Гробокопач

преди 6 години

"Той никога не е правил сапунка на коридора на ротната, нито на спалното помещение, не е мерил плаца с клечки, нито го е мил с вода и ***"Тези неща са идеалът на нашенските неуспели в живота смотани чичковци. Живеят смотан живот, наливат се с миризлива ракия и си спомнят с умиление и носталгия как пълноценно са мерили плаца с клечки. А който не е правил тези неща, значи за нищо не става, а? Комплексари.

25

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

този луд пак ли се появи на белият свят я го махнете завинаги

24

Анонимен

преди 6 години

Ами, Приказка за стълбата! О, колко е хубав светът, колко са сити и доволни хората в низините.Патриции по рождение и Бог му е брат.След години тормоз, пробация, бой пред НАТФИЗ под ръководството на Бачварова, Волен реши, че по добре да станеш метреса и обслужваш силните хора, отколкото да те обесят на пилоните пред НДК в чест на Западните Балкани!

23

Анонимен

преди 6 години

Малко ти беше една аркада фашщист гаден малко, тряше да ти скачат на главата куче омрялоо, фащшистттт мазен като маргарин.

22

Анонимен

преди 6 години

БСП не може, те не са от ДС и нямат тази сила и манталитет. Но ДПС може, но те пък не са много опозиция, а част от карнавала.Иначе ако поискат, всеки и най вече Волен знае, че не само могат да ги свалят от власт, но и да направят невъзможна всяка власт. Недейте дърпа шейтана за опашката!

21

Пешо

преди 6 години

Е как няма да се разбират и да си говорят свободно с Будинов, като и двамата си изкарват прехраната с актьорско майсторство.

20

Анонимен

преди 6 години

Сидеров стигна до кокала и млъкна. Ще си трае докато взема субсидии и ползва другите облаги на участието в управлението.

19

Браво!

преди 6 години

Браво!Този мъж мина през много тежки изпитания! Изправи се срещу собствената си психика, но единствено с усилията на волята си успя да се пребори с проблемите!Сега виждаме как се е превърнал в улегнал, мъдър и загрижен за благото на народа си патриот.Браво!

18

Патриот

преди 6 години

Всички които плюят Волен да знаят, че той е съвременен Левски. Волене, води ни Дяконе. Да си върнем България!

17

50

преди 6 години

Няма прегръдка -има голям кокал!Докато оглозгат България!

16

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Сидер Варадеров черпи с пълни шепи о... благата на демокрацията за която се е...борил.Сега му е най...гот и за това раздава благост и...усмивки,мир и либофф навсякъде,като дедо Коледа;само че от него...чудеса не очаквайте.

15

Анонимен

преди 6 години

Помним, че Сидеров беше осъден за хулиганските си постъпки на обществено полезен труд. Той си избра да почиства паметници. Няма ли някой журналист да го приклещи публично да покаже свършената работа. Прокуратура и съд едва ли ги интересува това вече.