15

Анонимен

преди 6 години

Това е пълна лудост! Всички които не са изпитали нещо подобно са късметлии! Да не забравяме да благодарим на Господ, че ни е пощадил....

14

varg

преди 6 години

Никой не ги е карал насила да воюват един срещу друг,те са *** и *** играещи по гайдата на виновниците за тези братоубийствени войни-сащ,израел и нато.

13

Анонимен

преди 6 години

Българския рублофил се отличава от нормалните хора с изключителната си неграмотност, наглост, неинформираност, омраза към България, мързел, лицемерие и идолопоклонство на всякакви чужди изме.кяри работещи срещу Родината ни!Войните по земите на бивша Югославия не са разпалени от Запада, а от престъпника Милошевич.През 1992-а на Запада му дреме на хурката за Югославия.Раша върви по подобен път на разпад с Жужин начело.А той богатее от това....престъпника до.лен.

12

Анонимен

преди 6 години

Този Сабахудин, Зоран или Ранко, не знае ли, че е воювал за демокрацията и ценностите на Запада? - Нека се гордее, що реве!

11

game1

преди 6 години

До 5: Не, не сме забравили !!!Евала, че има хора като теб да напомнят затова, че Югославия и в частност Сърбия много мръсно ни подливат вода, обявяват няколко пъти война на България след освобождението !!!Ама бъгларина, все сръбска скара и музика му е в главата, чети бе братче !

10

Анонимен

преди 6 години

През оная работа ми е какво е станало в Босна!!!Хайде да си гледамя нашите проблеми!За проблемите в Босна и т.н. има ООН, съд в Хага и други институции!На мене Босна нито ми плаща заплата, нито социални, нито пенсионни осигуроваки!

9

Анонимен

преди 6 години

Съвсем между другото, српските "братя" имат една поговорка "Настане ли рат и не знаеш с кого да се биеш - удри бугарина, нема да сбракаш!"

8

game1

преди 6 години

югославия е създадена на базата на сръбския национализъм и против България!Държава/съюз основан на омраза, няма как да просъществува дълго.Жалко са дребния човечец, но добре че сърбоманската политика се разпадна !

7

Анонимен

преди 6 години

Благодари на српските "патриоти" СОЦИАЛИСТИ на Милошевич и капутите от ЮНА, които подпалиха ВОЙНАТА!

6

anon

преди 6 години

На никой не му пука за историята ти... Пий отровата и ти...

5

до всичките

преди 6 години

Не, ******ци, виновен за това, което се случи е сръбския шовинизъм, който пороби 5 народа в една измислена "империя", която получи милиарди за военна база на САЩ и после си го отнесе, както всички които се продават за пари. Сърбите са едни плюнки, които никога за нищо не са ставали, но с предателства (като това срещу нас), късмет и липса на морал направиха кула от карти, която като се срути ги захлупи. Не сме забравили, и не сме простили!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нека съдбата на този мъж да тежи на съвестта на онези, които разпалиха войната в бивша Югославия, а после я бомбардираха.След като избиха порядъчен брой цивилни те създадоха мюсюлманския тумор Косово в сърцето на християнска Европа.

3

Анонимен

преди 6 години

Не е възможно трима души от едно семейство да имат три религии в къщи защото войната е изкуствено сътворена да разединят босненци- турци,хървати и сърби и да срутят Югославия като трета икономическа сила тогава в Европа.

2

Сащ терористи

преди 6 години

Това е само една част от трагедията на бивша Югославия,в която преди да се намеша запада и сащ,всички хора живееха мирно и богато.Познато ви е нали?

1

Кво е това бе?

преди 6 години

Пълен маллоумник тип "млад меркелист".