43

Анонимен

преди 6 години

До 46 Палестинците са народ, обитаващ римската провинция Палестина. Главно семитски народи. Семитите включват евреи, араби, асирийци, етиопци. Друго да попиташ?

42

Анонимен

преди 6 години

Палестинци винаги си е имало там! Под името "филистимци" са населявали територията от днешен Тел Авив до Газа, за тях се споменава много пъти в Стария завет. Евреите са пришълци по тези земи!

41

Анонимен

преди 6 години

"Първите сведения за еврейския народ датират от XIII век пр.н.е. и са открити върху Мернептахския камък, който показва, че те са населявали земите на Израел, където понастоящем е разположена и държавата Израел."Мерси.

40

Анонимен

преди 6 години

Палестинци преди 2000 години НЕ Е имало. Ако някой не е съгласен ...чакам факти от историята ???? Това са земи на евреите и винаги ще бъдат. Тука повечето са просто червеняци , които говорят срещу всичко християнско, без факти обикновенно.

39

Анонимен

преди 6 години

До 42Исус е от Назарет, умнико

38

До 27

преди 6 години

Става въпрос за това кой, кога и колко може да има претенции към дадена територия, а не кога Константинопол е бил християнски.

37

Анонимен

преди 6 години

До 37Ерусалим винаги е бил християнски. Исус е от там и това е достатъчно. Второ не евреите , а Рим разпъват Исус , защото се плашат от силата му и хората, които събира. Как изкривявате историята постоянно не знам. Неуки ли сте или платени ?

36

Re, Rе 28

преди 6 години

Римляните не осъдили Христос.?Ти сериозно ли бе момче?! Великата Римска империя пада на колене пред еврейската си провинция?! Я пак?!Рим се тресе от страх пред евреите.*** ти сериозно ли?!

35

Люк

преди 6 години

*** нямат място в Европа. Да си ходят откъдето са дошли. Стига сме им осигурявали работа живот, и пари.

34

До 28

преди 6 години

Йерусалим никога не е бил християнски. Евреите не са ХРИСТИЯНИ. Юдеите мразят Христос. Йерусалим е символ на християнството защото евреите разпъват там Христос. Римляните го осъждат като предлагат на Синердонът да го помилва, но те отказват и помилват на негово място престъпник.

33

Вейдър

преди 6 години

Мутантите които се поздравяват със Шалом (Салам) нямат място в Еропа и при белите хора. Мястото на Пясъчните хора е на Татуин и да кротуват че видяха какво става като ядосат млад бял джедай на име Анакин.

32

Обичам експерти

преди 6 години

До Факт.Нещо не си наясно с фактите. Факт е, че ислямският свят застава днес зад палестинците. Факт е, че и останалия свят с малки краварски изключения застава зад тях. И не застават защото палестинците им харесват, или не им харесват, а защото това е логиката на справедливостта, защото това е решението на ООН и защото неспазването на тези принципи ще отвори вратите на ада пред човечеството.

31

Анонимен

преди 6 години

Ало, кви глупости пише някой по-долу, че Йордания изгонила палестинците?! Даже йорданската кралица Рания е палестинка бе, а палестинците наброяват почти половината от населението на Йордания!

30

Анонимен

преди 6 години

Какво учудващо има, след като брюкселските *** прегърнаха исляма.

29

УМЕН

преди 6 години

Ако питате Соломон (Сюлейман) Паси той ще ви каже, че столицата на Израел трябва да е в София. Изобщо всичките генетично увредени мутанти като гореспоменатия трябва да бъдат изолирани в пустинята Негев барабар с братчедите си арабите и да се оправят помежду си още няколко хилядолетия докато не си изчистят мутиралите гени или инцеста не ги довърши съвсем.

28

Анонимен

преди 6 години

В исторически план късата клечка се падна на палестинците. Защото на тяхно място можеше да е всеки един народ, ако в свещените книги на евреите пишеше, че "Обетованата земя" се намира на територията на този народ. Ще дойдат и ще се настанят, защото сами са си написали, че са "богоизбран народ" и всички други са нищо. Това е някаква лудост! Еврейското лоби движи света и както виждаме положението става все по зле и по-зле в световен мащаб.

27

popa ot razgrad

преди 6 години

ако тези палестинци имаха малко мозък, щяха да разберат, че за тях е много по-изгодно да бъдат част от една просперираща демократична държава, отколкото да тънат в нищетата на собствената си независимост...

26

Факт.

преди 6 години

Факт, че Йордания изгони палестинците и не искаше да ги види, говори много. Факт, че Египет не ги иска, говори много. Съседите не ги искат. Не разбра този измислен етнос, че за да те уважават в арабския свят дори, трябва да създадеш институции, наченки на държава. Икономика. То не става със силата на атентати и терор. Не става със взривяване на църкви, криене зад деца. Става с мисъл, наука, образование, икономика. Не става с мързел и чакане на помощи. Нямате държава, искате столица.Труд и ум.

25

Обичам експерти

преди 6 години

До Анонимен 24Обвиняваш коментиращите в неадекватност, а ти до колко си адекватен? Вярно е, че преди 2000 години голямата част от евреите са напуснали Палестина, но сравнението ти с Османската империя, е върхът на неадекватността. Османска империя не е имало когато Константинопол е бил столица на християнството. Схващаш ли сакатия си пример!

24

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим е християнски, бил е и ще бъде. Мюсюлманите над 1000 години се опитват да наложат "религията" си с нож. Завземат после "имат право" да бранят... Мир искате ама на каква цена -замисли ли се някой. ЕС е умрял кон, само санкции на Русия може да налага..