34

Анонимен

преди 6 години

До СедесарНе си седесар

33

Анонимен

преди 6 години

седесари те са стани да седна , от тия алчни хора сме тази хал ,

32

Един от сините

преди 6 години

Червени ***, пийте си валериана!Злобата, която изливате тук говори достатъчно за това, доколко сполучлива е била ролята на СДС.Коалицията изпълни тази роля, можеше да се трансформира и актуализира по естествен път, ако момчето Иванчо не я беше торпилирало тогава, когато беше най-силна (Защо ли го направи? Цената ще да е била добра...).Логично е да не е актуална политическата сила от първите 7-8 годинислед 10 ноември. Но как да разберете това вие,които се държите за полите на столетница?

31

Седесар

преди 6 години

Кво се бунтувате бе. Сигурно ви е яд че не вие ограбихте благата. ЗАщото на наше място и вие така щяхте да направите. Отличителна черта на матряла е това.

30

ШибиРиби

преди 6 години

Тия нямат връзка нито с главния мозък нито със земята. Искат пет - десет души да командват държава

29

Андрешко

преди 6 години

СДС е символ на измамените надежди на българския народ за по-добър живот,а той бе тотално ограбен...Българските политици разориха България и за това преди да влезеш в нея трябва да има мото на всяко КПП,както в дантиевия Ад: "Надежда всяка тука оставете"

28

Браво

преди 6 години

Честит празник седесари!Пожелавам на всичките 15 човека да си прекарате супер.

27

И.КОСТОФФ

преди 6 години

колко жалък беше като обясняваше за джобните 100 000, които едвам спасил и си ги прибрал от КТБ. По втория начин . Последните му спестявания.... После се оказа, че не били 100 000 а ПОЛОВИН МИЛИОН, и не са последните , щото големите МУ пари са ТАМ, ЗАД ГРАНИЦА, НЕДОСЕГАЕМИ. Поне засега

26

С АНЦУНЗИТЕ

преди 6 години

ПО ПАРКИНЗИТЕ. Далеч се стига. Да живеят всички СДСта по всички земни кълбета

25

И.Костов

преди 6 години

Вие не ме заслужавате. Добре че си псотлах стабилно докато бях във властта , а не се оставих на една гола заплата и в ползу роду само.

24

ТHE Патриот

преди 6 години

СДС 2017 година това сериозно ли????

23

българин

преди 6 години

Какво празнувате , бе предатели !?!? Подиграхте се с.мечтите на хората ! Пребоядисни комунисти !

22

Анонимен

преди 6 години

Кошлуков,символ на студентската младеж и борба за справедливост,осребри бързо "дисидентството"си в щатите и сега е на всяко гърне мерудия,избира миски и коментира Биг Брадър.Предадоха ни яко

21

Анонимен

преди 6 години

Какво точно празнуват, имат ли повод за празнуване освен датата на календара ?Дори и празниците им да напук на всичко и за да правят мръсно на цялото общество.

20

КОСТОФФ

преди 6 години

поканен ли е? А ТРЕНЧЕВ ще дойде ли от САЩ? Зъбльто от Пловдивската гимназия Лиляна Димитрова, станал случайно Президент знае л?....

19

анонимен

преди 6 години

СДС изтекаха в канализацията на историята, толкова жалка и смешна партийка са!

18

Анонимен

преди 6 години

Как вярвяхме и тръпнехме на площадите,всяка вечер бе Коледа -демонтираше се стария строй и вярвахме ,че идва нещо ново и хубаво.Казвахме си -"Какви 15год ?За 5 год сме настигнали Европа"Яко ни прецакаха,мамичката ни разплакаха "демократи "

17

анонимен

преди 6 години

СДС е най-крадливата и най-лъжливата партия.Иван Костов защо още не е в затвора, между другото?

16

Я

преди 6 години

То имало и задгробен живот

15

КОЙ НЕ СКАЧА

преди 6 години

е ЧЕРВЕН. Така скачаше КОШЛУКОВ-Б.ОКЛУКОВ и един единствен замина за награда като студент да учи в САЩ на разноски на американците. Върнаха го тук и го внедриха в ТВ като техен агент, даже и началник на БНТ искаха да го правят. Ех, какви МЪТНИ години. Що л...а изплуваха нагоре