88

Анонимен

преди 6 години

като всички от КГБ само най-.ошотоТака са закъ,мени Милост човещина няма

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40при соца ВСИЧКИ ДЕЦА ИМАХА РАВЕН СТАРТ, ВСИЧКИ ХОДЕХА НА УЧИЛИЩЕ И НЯМАШЕ НЕГРАМОТНИ!Абсолютни глупости!Ама абсолютни?Баща ти какво работеше - Ами електрошлосер - а да добре, седни си Добър 4Баща ти какво работеше - Капитан в Милицията - а вярно - Отличен 6Ето така се формираха оценките.Няма да забравя никога Димитър, на който всеки един отговор по български език и литература му беше грешен, но получаваше все 6 защото бил много деен и взимал участие в часовете.

86

Ераст Петрович

преди 6 години

"само в мокрите ти сънища :)) Ърнест Соросович"Страшно остроумна забележка. Няма що. Ех, момчета, момчета, поне започвайте изреченията с главна буква и слагайте накрая точка.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Няма да забравя едно предаване на което даваха как се кара на бизнесмени, които не плащат заплати на хората. Спомена само още утре да се изплатят заплатите на работниците лично ще проверя иначе няма да има за вас правителствени поръчкиНяма да забравя и аз тази зле скалъпена по руски пародия.И Олег Дерипаска участваше - на страната на лошите бизнесмени.

84

asdf

преди 6 години

Започва работа при Анатолий Собчак. От къде ли ми е позната тази фамилия...?

83

Анонимен

преди 6 години

Добър за едни, лош за други. Факт е че се грижи за държавата която управлява. Както казва един познат "добър държавник". А на тема демонизирането от "целия останал свят" - ами така е като не даваш да ти опоскат държавата така е лош си и толкова. Яаааа некой неруски политик да е казал нещо лошо за Борис Елцин - при него всичко беше ок, държавата си се разграбваше, всички чужди разузнавания си правеха густото и всииички беха доволни от пая. Сега - Путин им пречел на демокрацията. ОЛИГОБАНАНИ ТЪППИ

82

Анонимен

преди 6 години

С възхода на Путин започна залеза на русия

81

Анонимен

преди 6 години

Путин е гигантско джудже

80

Анонимен

преди 6 години

До Ераст Петровичсамо в мокрите ти сънища :)) Ърнест Соросович

79

Тръмпача

преди 6 години

Путин е велик!

78

Ераст Петрович

преди 6 години

"Путин е изключителен човек и велик лидер на християнската империя Русия Възстанови икономиката и науката й. Възстанови и утвърди международния й престиж"1. У Путин няма нищо изключително. Той просто умело играе ролята на "бащица", от какъвто мужиците с тяхната робска психика отчаяно се нуждаят.2. Само за три години руската икономика падна от 7 на 14 място и е само 1.8% от световната. 3. За международната изолация да не говорим. В момента Русия на практика няма съюзници.

77

помнещ

преди 6 години

До Описание : "Путин е изключителен човек и велик лидер на християнската империя РусияВъзстанови икономиката и науката й. Възстанови и утвърди международния й престиж...."Ти в ред ли си? Сигурно са те изтървали от Карлуково или от "4-и километър".Никога в своята история Русия не е била по изостанала и изолирана от света както е сега.

76

batmario

преди 6 години

На Александър Македонски баща му е бил Филип Македонски...

75

Анонимен

преди 6 години

С Путин лягам, с Путин ставам. Абе журналята, скоро не сте писали за Сюлейманоглу. Айде по-сериозно!

74

Анонимен

преди 6 години

Ама какво е това - фактически почти не пие?

73

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 54Разбира се че имаше. Поне в България и със сигурност в СССР е било така. Във всяко окръжно управление на МВР можеше да искаш среща с представител на ДС. А дали ще доносничиш, дали ще се мъчиш да оправяш собственото си положение ако си "загазил" или ще питаш за работа си е твой проблем. А и във всяко предприятие си имаше отговарящ от ДС за предприятието и всеки работник го знаеше кой е той, така че щом *** е искал да се предложи не е имал проблем разбира се.

72

българин

преди 6 години

Чак се разплаках от умиление ! Какой хороший дядя *** ! Как да не го избереш 10ти път за президент ! Рашките са 100% де..ли !

71

Описание

преди 6 години

Путин е изключителен човек и велик лидер на християнската империя РусияВъзстанови икономиката и науката й. Възстанови и утвърди международния й престиж. В началото на управлението му Путин беше подритван в ъгъла отпобедителите в Третата световна беше разорена смазана и разпокъсана Путин обедини и въздигна християнска Русия Той не отмъщава като сащ президентите, защото е благороден . Играе своята игра и сега той решава съдбата на света с християнска правда и благочестие.

70

Анонимен

преди 6 години

Възход от обикновен доносник от КГБ до изпечен крадец и убиец!

69

sdg

преди 6 години

Русофилите отново мразят ***, жената се постарала да изгради един жив, интересен, романтичен образ на мумията в Кремлин-вие русофилите отново сте недоволни! Ами благодарете на жената, все пак реверанс ви прави-а вие отново се цупите типично по рублофилски!! Все сте недоволни, все сте сърдити, все скрит подтекст търсите.... дайте по-цивилизовано де, благодарете на Елчето.