13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13С най-голямата страна на Балканите Турция и втора по-големина армия в НАТО какво е положението?

12

Анонимен

преди 6 години

И в какво е надхитрянето, не разбрах? Черна Гора в НАТО, проблем за зРусия??? Или горкия Дювлекстан бил изключен или сам се изключи от Южен Поток. Надхитряне- език на шушумигите и алъшвериша.

11

Анонимен

преди 6 години

Русия да остави Балканите, а гледа, да не загуби Байкал !

10

Анонимен

преди 6 години

Какви балкани с руската ***? Никой не иска да чува за *** тук. Единствените съюзници на ботоксовото джудже са терористите от ИД и С. Корея. За Монголия не съм сигурен, но като са сродни души... може. Мадуро само приказва, като едно време Кастро, а Асад е пътник. Ислямистите от Иран го харесват, ама там вече говорим за любов.

9

лупакривогледа

преди 6 години

Най-корумпираната и бедна държава иска да покани други също толкова корумпирани страни в ЕС,интересно кой е този де.бил на който му е хрумнала тази оли.гофренска простотия,моля се само да не е някой немец с фондация защото тогава Европа наистина е в опасност и деградация!

8

Анонимен

преди 6 години

На всяка германка се осигуряват по двама полицаи да я пазят от мигрантите.

7

Анонимен

преди 6 години

И ЧЕРНА ГОРА, И ХЪРВАТИЯ СА МНОГО ПО-БОГАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ, НАСЕЛЕНИЕТО ИМ ИМА ВИСОК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ И НЯМАТ НУЖДА ОТ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА БОРИСОВ. ХЪРВАТИЯ ДОРИ НЕ БЛАГОВОЛИ ДА УЧАСТВА В ЯЛОВИТЕ СРЕЩИ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БОРИСОВ.А УЖ ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ РАЗДАЛА КОЛЕДНИ ДОБАВКИ на бедните ЗА 1,2 МИЛИАРДА ЕВРО (ДВА МИЛИАРДА И ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА ЛЕВА), а в България, където всичко е цъфнало едва петдесет милиона лева. ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ВОДЕЩА СТРАНА НА БАЛКАНИТЕ, НЕ СМЕ.

6

АНТИ

преди 6 години

За близо три десетилетия, не успяхме да европеизираме България,но Европа ще се балканизира.Британците се усетиха и избЕгаха хитро.

5

Анонимен

преди 6 години

До USAМеждувременно Турция и Русия финализираха сделката за покупка на ракетните системи С-400. Според съобщенията нейната стойност възлиза на около 2,5 млрд. долара.Ти гледай джуджето Черна гора.

4

Маке

преди 6 години

Путин победи терористите и победи и Украйна и спаси Сирия и Крим. Путин е велик запада трепери като листни въшки пред шепа бежанци по площадите хахаха.

3

Анонимен

преди 6 години

Искате ли безопасни зони за жените и дъщерите ви слушайте снежинките от Германия и Брюксел.

2

Анонимен

преди 6 години

Българи, искате ли Трети пол и ислямизация ? Това ви дава ЕС.

1

USA

преди 6 години

Няма никакво надхитряне. Черна Гора е вече в НАТО, Хърватска е в ЕС и НАТО, Македония също се е засилила натам, Албания е вече в НАТО. Дори големите шовинисти и русофили сърбите избраха пътя на ЕС. Така че Западните Балкани са ясни, там Русия няма думата и само може да съска, като змия. Единствения истински съюзник на Русия е Асад. Дори Лукашенко и казахстанеца започнаха да се усещат, че Педя човек-лакът токчета е луд изолационист. В Казахстан смениха кирилицата с латиница.