22

МaйМyнaтa

преди 6 години

А кво стана с оня закон, според който-нямат право да се крият, трябва да са на видимо място и по трима?!Да нема пак прегазени милицай, така като излизат внезапно от тъмното кой ще ги опази!?

21

Анонимен

преди 6 години

Много поетика в този сайт, браво!

20

123

преди 6 години

До Бирено мечеАбе честно казано такива ги познавам доста и за последно са били адекватни някога много отдавна, ама никой не го помни това време.

19

Анонимен

преди 6 години

Иде зима, храстите нямат листа. Тъжен сезон за българския катаджия... дали са натрупали достатъчно зимнина да изкарат докато се запролети и се разлистят пак?!? Ще разберем като се събудят от зимен сън. А малкото останали будни през зимата катаджии ще констатират на поразия "несъобразена с пътните условия скорост"...

18

123

преди 6 години

До Бирено мече И това за преди 3 дена го разправяй на някой друг. Първичният тест не хваща толкова назад, кръвният вече е до 6 месеца назад де.

17

Дечко У.

преди 6 години

Не мога да разбера защо всички мрънкат че ги дебнат от храстите. Явно обичате да си нарушавате.

16

о

преди 6 години

Задължително да се оборудват с апарат за високо кръвно, апарат за измерване на кръвна захар, апарат за откриване на сменени чаркове,като клапи, джегери, бъбреци и дрегери за наличие на алкохол и пудра захар, НАЛИ ТАКА МУШМОРИЦИ..............

15

123

преди 6 години

Лошо няма, писнало ми е тотално от разни дрогарчета. Ако може и да ги заключат някъде и да изхвърлят ключа, най-добре.

14

Анонимен

преди 6 години

По принцип няма лошо да има контрол на пътя.Дразни ме, като в 2 през нощта застанат буквално след остър завой, в храстите, да причакват на малоумно ограничение "40", оставено там отпреди 30 години и ти вземеш, че минеш с 52км/ч... ау, хванаха най-големия престъпник, разбирате ли...А да не говорим, че има места където редовно се превишава с далеч повече и е далеч по-опасно. Да кажем на входовете на населени места. А там "дебнат" ли? Не, щото няма храсталаци... Да взема да засадя ли?!?

13

Честен

преди 6 години

Бедност, бедноооооооост!Въпроса с бензина го решиха полицаите в Павликени - в туби и в къщи!Сега се решава и проблема с тутуна: Спираш - изпушвате една лула на мира - и по-живо по-здраво.

12

Анонимен

преди 6 години

Очаквам автомобилите да имат нов вид арт боядисване, в стил нощен камуфлаж ,то антирадара вече е отживелица.При положение ,че има вече термални камери за телефон ,колко му е нощно виждане за автомобил.Вярно ,че трябва да е ХД ,че да има някаква си стоиност в съда,но все пак трудно може зелено петно и мъгла да доказват нещо.То вярно замяза на нещо странно между лов и воина, това по пътищата.

11

Ристу

преди 6 години

До 6: Тестът за бременност е бинарен и има две положения - бременна-небременна, да-не, една чертичка-две четички, докато тестът за алкохол в кръвта дава точна стойност и тя може да приема стойности от нула до някакво положително число, но не и отрицателни.

10

Полицая

преди 6 години

Тези мерки с мобилните камери,освен да пълнят бюджета,не знам какво друго ще постигнат. Осезателно намаляване на ПТП-тата няма,а хвърлиха един куп пари за да може мишоците да се крият по храстите и да снимат и смъкват кожата на изстрадалия българин!

9

Анонимен

преди 6 години

Не може да караш кола като си пушил трева!За затвора си даже ако ходиш пеш и те хванат, хеле пък ако караш си като боец от Ислямска Държава!От ислямските убийци пушещи хашиш (хашишини) идва английската дума за убиец - assassin.

8

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин, на път за работа, пред мен кара една патрулка. И не щеш ли, на светофара, докато чакаме да стане зелено, гледам от ауспуха излизат бели облачета! После като тръгна изчезнаха, но си е притеснително. На моята над 20 годишна дизелова кола без катализатор, нищичко не се вижда от ауспуха! Колеги са ме гледали докато карам - и те не са видели нищо.Дали да не сигнализирам на Фандъкова за патрулката?

7

Анонимен

преди 6 години

Вие така и не разбрахте, че със тия социопати, вместо полицаи, нищо не става, каквото и да правите!

6

Дам

преди 6 години

Бургас ми е Колумбия ;)

5

:-)

преди 6 години

Щом теста за бременност може да е отрицателен, значи и резултата от кръвния тест може да е отрицателен. Виж резултата от теста по интелигентност няма как да е отрицателен! Макар опитите да не са спрели...

4

Анонимен

преди 6 години

Днес, с тия римувани заглавия сте смешни. И нека само отбележа, че нямам предвид забавни. Има съществена разлика между това да си забавен и това да си ***.

3

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че на некадърнищите в КАТ им е разпоредено да пълнят хазната с ел. фишове по хранилките (стоянките), вместо реално да работят за пътната безопасност.Изплющял се на някоя права отсечка с безумно ограничение, вместо да отиде някъде, където на пътя е пълен хаос.