194

Анонимен

преди 6 години

Ами някъде към 1 май догодина руснаците ще обявят, че се отказват от световното по футбол.Като е гарга да е много рошава.

193

рускиня

преди 6 години

До опетков. 1.След Армстронг, дали отстраниха цялата американска команда? 2. Кога най-накрая американци ще минават допинг контрол на общи основания? 3.Кога от норвежка команда махнат всички "тежко болни " астматици.4.Бих искала да видя теста на Бойлс, която на 14 години изглежда като Кубрат Пулев.

192

опетков

преди 6 години

Поздравявам МОК за принципното решение. Явно този път руските рубли не са стигнали до тях. Добра идея ще бъде докладът с доказателствата да бъде широко разпространен и достъпен за публиката, за да се спре блеенето на руските тролчета.

191

Зoзo

преди 6 години

И кво ся, като ми изтрихте коментара и ще върнат на господаря ви в Кремъл спортистите ли? Сто пъти да ме изтриете, пак сте жалки роби на Путин!

190

Калеко Алеко

преди 6 години

Няма нищо шокиращо в новината на МОК, това е съвсем естествена реакция към една нация, чиито поданици живеят в комуналки, но пък избиват комплексите си, като демонстрират надмощието си с нерегламентирани средства във всички свери на обществения живот. Така че към богатия арсенал от КаГеБейски прийоми включващи: кибер войни, хакерски атаки, пропагандата, дезинформацията и фалшивите новини, можем да добавим и допингирането в рушкия спорт, покровителствано от държавата в лицето на Кремълската клика

189

опетков

преди 6 години

До рускиня НеДрага "рускиня", аргументи колкото искаш ще се покажат от доклада. Спортисти от много страни вземат допинг, хващат ги и ги наказват. Американски също. Разликата в случая е, че тази афера е организирана от руската държава. А доказателствата са дадени не от друг, а от бившият руски директор на руската антидопингова лаборатория, който избяга в САЩ след като двама от заместниците му починаха скоропостижно за месец. Радвам се, че най-после тов. Мутко е изритан от олимпийското движение.

188

Анонимен

преди 6 години

Не искам да съм адвокат на Русия,ама това си е чисто политическо решение.Ние също сме страдали от такова режение - пример щангите. Всички вземат допинг. В статията не пише,че пробите на руските олимпийци са били чисти и че един от руския олимпийски комитет е избягал в САЩ срещу мноооого $ и е казал,че Путин е наредил да дават допинг.Този човек е в програма за защита на свидетели,като много застрашен.Не пишат,че около 20% от всички допинг проби са на руснаци.А колко са на американци ?

187

опетков

преди 6 години

До Анонимен Не тиражирай моля, те опровергани лъжи.

186

Анонимен

преди 6 години

До ТиневСамо дето съвсем, съвсем случайно им изгубиха всичките проби на техните спортисти.краварска злоба и простотия.усещат, че губят войната, която те сами започнаха,сега плюят, ритат по кокалчетата, хапят и врещят...

185

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че и спортът е вече политика. При това - грозна и зъбеста. САЩ окупира и честните олимпийски игри и се разпорежда кой и как да участва, кой какви места да спечели. Всяка държава следва да участва, а от състезанията да бъдат гонени само спортистите, за които в момента се установи наличие наползвани забранени вещестна. Ако бях спортист, в такава смешка нямаше да участвам и бих го заявил ясно и категорично. Сега, като зрител, бойкотирам тази жалка смешка и няма да я гледам.

184

Русия ли?

преди 6 години

Страната на лъжите.

183

Новината е чудесна

преди 6 години

Или както се казва: "На такава брада - такъв бръснач!"

182

Анонимен

преди 6 години

Лъсна *** на краварите- зад фалшивата лицемерна маска на алтруисти, демократи, хуманисти, спазващи законите и човешките права, и не знам си още какво, са едни мръсни, злобни влечуги, кръволоци, които са свикнали само да трепят, заробват и ограбват.Ама нещо с руската мечка не им се получи и сега от злоба какво ли не направиха първо им подмениха пробите , сега им забраняват да се състезават под руски флаг- наглосаксонски простотии. Путин ще ви го върне тъпкано.Целия свят ви мрази!

181

Тинев

преди 6 години

Взимайте пример от САЩ.Техните спортисти НИКОГИШ, ама НИКОГИШ не са и помирисвали допинг. Чисти като моминска пазва / както е казал народа /.И не само, от ЦЕЛИЯ СВЯТ явно САМО руснаците вземат допинг. Тъй излиза!Бе ................................................................................................................... ..................................................................................! Много поздрави на родата ...............................................!

180

читател

преди 6 години

Нищо необикновено няма.През 1980г., на летните игри не участваха десетки страни.Руската допинг агенция години манипулираше пробите.Руснаците считаха, че са недосегаеми, да, ама не.Получиха, това което им се полага.Спортистите могат да участват, за разлика от хилядите от други страни, които са лишени от право на участи, години наред. Само от САЩ над 400 са отстранени, но българските комунофашаги плачат само за Русия.

179

рускиня до 198

преди 6 години

Пореден 80%, който мисли,че в сайта може да пишеш ако си на територия на дадена страна. ***, сайт е достъпен от цялото земно кълбо. И друго "***, ***" - предполагам се обръщаш към майка си,която е била достатъчно проста за да спести от възпитанието ти.

178

Анонимен

преди 6 години

Изключете ги и от Съвета за сигурност на ООН и им вземете правото на вето!Вземете че я и атакувайте с ядрени ракети, тая Русия, щом се чуствате толкова могъщи!Спрете да им купувата газа, петрола, мангана, силиция и въобще всичко!А най - добре е Открайна под ръководствоно на Наакашвили да прегази с танкове тази пустош и да стигна до Владивосток, та да се срещне там с десанта на американските подводници...*** преди това да са унищожили и НИМ!

177

рускиня

преди 6 години

Минусите и нито един аргумент.Предполагах ,че така ще стане. друго е да пуснат на олимпиада наркомана Фелпс; или онова "момиче" Байлс, която повече мяза на Кинг-конг; или нежна Уилямс. Американска команда не е минава тестове на общи основания и това не се вижда странно на никой.Иначе в това плюене най-ясно прозира страх и безпомощност

176

До Наскоро

преди 6 години

Съвсем наскоро / вчера/ не успяхте да съобразите, че след скандала с Армстронг никой не забрани на американските колоездачи да участват в олимпийските игри. Малка разлика, ама съществена.

175

рускиня

преди 6 години

Бре,как след статия заджафкаха русофоби. Толкова жалки и смешни-треперят до ботуша на хазаина,и се почувстваха сила.Джаф, джаф-ама краченцата тънички треперят ли треперят страшно,ама трябва да подкрепят хазаина иначе ритник в кучешки *** ще получат. PS 1. Кога за последно американски спортисти минавали допинг контрол?2. Защо всички норвежки биатлонисти са болни от астма и им е разрешено да приемат забранени лекарства? Но това е въпроси към интелигентни хора ,не към домашни кученца