20

Тежък Сокол

преди 6 години

Защо мислите мюсюлманите са избрали Йерусалим за трети град по важност в тяхната религия след Мека и Медина заради старите еврейски пророци начело с Иисус. За това именно в Йерусалим Мохамед се изкачва по стълбата в Рая . За това и строят джамията си върху руините на Соломоновия храм . А сега реват след като всичко са изплагиатствали

19

Иври

преди 6 години

https://m.facebook/story.php?story_fbid=1982974525323872&id=1701606116794049

18

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ТАКАВА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА. КОГАТО НЕ СИ ПИЯ ХАПЧЕТАТА ИЛИ НЕ ПОЛУЧА ДНЕВНАТА СИ ДОЗА СЕХС ОТ ЗД ДА МЕ ПЕРЪТ И ПОДЛУДЯВАМ И ОБИЧАМ ДА ДРАЗНЯ ХОРАТА. ПРОСТЕТЕ МИ.ЕДИН ОБРАТЕН ПОЧИТАТЕЛ НА АЛТАВИЯ ЕРДО

17

Алф

преди 6 години

До 16Значи ти мислиш, че Израел може да опази Божи гроб, а палестинците ще го унищожат. Чудя се защо когато човек не е наясно въобще с нещо, държи да покаже колко е невеж.Първо, от 1187г. Ерусалим е във владение на мюсюлманите и Божи гроб си седи на мястото.Второ, Исус Христос е сред пророците в корана, така, че той както и гроба му са свещени и за мюсюлманите.

16

Тежък Сокол

преди 6 години

Градът на Давид си е на евреите . Всички останали са пришълци

15

Влади

преди 6 години

Арабухите живеят с мечтата за някаква панарабска империя от времето на Мохамед- от Атлантика, до Китай. Обаче помнят българите, дето ги удариха при Константинопол( За тъпите, непросветените, това е Цариград, Истанбул). Затова да си стоят там, дето са, щото евреите ще ги бият пак.

14

АТАКИСТ

преди 6 години

Саудитска арабия жертва Ерусалим и го дава на Израел защото и е нужен суюзник срещу Иран

13

Анонимен

преди 6 години

До hешкеназите не са истински евреи. те са приели юдаизма през 8 век.а ротшилд е точно такъв, наследник от хазарския хаганат, прогонен от там след войната с русия.

12

Анонимен

преди 6 години

ако го дадът на палестинците от Божи гроб няма да остане нищо ! и Тръмп го знае .тея и арабите не ги обичат и не ги искат . Е,тук в Бг виреят и е сега ще ми слагат минуси ,защото при нас всичко може ,докога ли ?

11

h

преди 6 години

До АнонименПалестинците не са нито еврей нито даже са семити !!!оглупяването в България за 28 години "демокрация" е потресаващо !!!!много историци смятат че Гърците са Палестинци или по скоро Палестинците са Гърци .... но със сигурност не са еврей Ротшилд и Сорос са ешкенази - ешкеназизте се смятат за каймака на еврейството .... или поне така се изживяват

10

Анонимен

преди 6 години

..ами сега е момента да се види джуджи колко големи топки има.

9

Анонимен

преди 6 години

На палестинците е. Те са истинските библейски евреи. Ротшилд и Сорос не са истински евреи,а хазарски вандали. И в библията го пише - фалшивите евреи ще горят вечно в ада след страшния съд.

8

Щерев

преди 6 години

Това е началото на края на антихрстите юдеи. Дано скоро им е края АМИННН....

7

1

преди 6 години

Това не е ли решение на САЩ и Израел ?Защо останалите държави се бъркат ?

6

g

преди 6 години

Ерусалим е една миризлива и *** камиларска *** - никога не съм разбирал какво толкова му харесватпостоянно трябва да внимаваш къде ходиш за да не бъдеш пребит или ограбен или и двете

5

Василев

преди 6 години

България бутна едно рамо на Израел и САЩ с планирания атентат в Сарафово!Агент Къртни Рейнолдс!ЦРУ!!!

4

анонимен

преди 6 години

Коя е официалната столица на държава Израел?Ерусалим или Тел Авив?Доналд Тръмп се мисли за голямата работа, ама не осъзнава, че много малко неща реално зависят от него.

3

ето защо

преди 6 години

До ВЪПРОС 1Защото на ИДИЛ началниците и създателите са от другата страна в спора!

2

Анонимен

преди 6 години

Доналд Тръмп е невероятен президент най-добрият!!!

1

ВЪПРОС

преди 6 години

Арабите Мюсюлмани имат закачка с Израел от както я има тази Държава .Още не мога да схвана защо ИДИЛ не предяви претенции ?